Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.750
Cevap
172
Favori
126.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim 3 ay önce 15-bc010nt modelinden aldım gerek oyun gerekse günlük işlerim için tatmin edici performansı var. Forumda konusu var ilgilenirsen. Yalnız şu an Türkiye'de stokta var mı bilmiyorum.
  • cihangirozden2 kullanıcısına yanıt
    yorum icin tesekkurler siparis ettim.elinde seri no olan varsa pmden atsin lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım şimdi görüştüm kaydımı yapıp mail yolladılar.

    Akşam 5 olmadan arayıp internete bağlanamıyorum diyerek müşteri temsilcisi ile görüşün ve mailinizi alın. 60 Gün içerisinde almayı düşündüğünüz bilgisayarı da ticari amaçlı mı diye teyit etmek için soruyor filan muhabbet ettik biz resmen.


    Şimdihttp://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-bc015nt-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-12gb-1tb-128gb-ssd-15-6-ips-tasinabilir-bilgisayar-z5a00ea-pm-HB0000025ED2 Bunu alacağım ve geldiği gün faturayı linke gireceğim ama mesela bugün satın alsam fatura 26 diye kesilse elime 29'da ulaşsa sanırım önceki günlere fatura tarihi girilemiyormuş bu konuda birisi aydınlatabilir mi?




  • Benim başvurum kabul edildi.

    ''Sayın müşterisi,

    Siparişiniz onaylanarak işleme alınmıştır.

    Siparişiniz esnasında belirttiğiniz banka hesabınıza 25 gün içinde ödeme transferi gerçekleşecektir.''

    Ben ürünü aldıktan kısa bir süre sonra bu kampanyadan haberim oldu. Müsteri hizmetlerini aradım ürünü almadığımı söyleyerek maili attırdım. Ve tarihi seçibilen en erken tarih seçtım.
  • KursatTuncay K kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı satıcının gittigidiyor mağazası üzerinden aynı ürünün 17.3 inç ekranlı olanını 3499 TL'ye haftasonu almak istedim ama HP kaydını HP müşteri desteği haftasonu kapalı olduğu için oluşturamadım. Maalesef ürünün stoğu bitti. Bu sabah arayıp kayıt oluşturdum. Keşke bilgisayarı alsaydım; sonuçta bugünün faturası basılacaktı. Neyse kısmet...

    Sorunuza gelince... HP'yi arayıp kayıt oluşturduktan sonra alınan bilgisayarları 45 iş günü içerisindeki maildeki linkten kayıt ettirebilirsiniz. Elinize ulaştığı tarih değil, faturadaki tarih önemli. Bilgisayarın kayıt oluşturulduktan sonra alınmış olması ve 45 iş günü içerisinde bilgileri yollamak önemli.
  • 17.3 inc olanını bulsam ben de onu alacaktım arada 150 lira gibi bir fiyat oynuyo zaten. Biraz bekleyebilirim aslında 20 gün kadar ama geleceğiyle ilgili bir bilgi bulamadım. Teşekkürler bilgilendirmen için de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar seri numarası olan var mı? Kullanmayacak birisi özelden ulaşabilir mi? Teşekkürler.
  • Kampanyanın süresi ile ilgili bilgisi olan var mı?



    Yeni yılda ücretler yükselir belki diye tahmin ediyorum. Tabi kampanya da bitebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercuezel

    Kampanyanın süresi ile ilgili bilgisi olan var mı?



    Yeni yılda ücretler yükselir belki diye tahmin ediyorum. Tabi kampanya da bitebilir.

    Ben başvuru yaparken sormuştum. Belli bir tarih yok dediler.
  • ercuezel kullanıcısına yanıt
    Kampanya süresi hakkında bir tarih vermediler ama aniden de bitebilir sonuçta belli tarih vermiyorlar, herhalde ilgiye ve kara paraya göre hareket edecekler yine de fırsatı kaçırmaya gelmez.
  • Uygulama güzel benim masaüstü faturası bizim adımıza olmadığı için ve faturası kayıp olduğu için katılamıyor, aldığım minibook da 999 TL altında olduğu için her hangi bir çek karşılamıyor konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • Arkadaşlar teknosadan satın aldığım bilgisayarın e-arşiv faturası mevcut ve yazdırıp bana verdikleri fatura da mailime gelenle aynı olduğu için mailimdeki faturayı direk siteye yüklesem sıkıntı olur mu? diğer türlü zaten aynı çıktıyı taratmış olacağım ve siyah-beyaz olduğu için taratırken mailime gelen faturadan daha da net çıkacağını düşünmüyorum, daha önce teknosadan alıp da bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim, teşekkür ederim.
  • betabahisci1 B kullanıcısına yanıt
    Ben basılı faturanın telefon ile fotoğrafını çekmiştim, taratmaya gerek yok, ama mail ile gelen de olabilir bunu en iyi müşteri temsilcisi bilir, isterseniz önce bir arayıp sorun zaten sizin yerinize form doldurabilirler veya formu beraber de doldurursanız sorun yaşamazsınız.
  • Laptobu aldıktan sonra kampanyayı gören varsa sizde başvurun kabul ediliyor. Laptobu almamış gibi kendinize mail attırın.
  • Hocam müşteri hizmetkerini aradım ama kaçı tuşlayacapımı bulamadım laptop ve tablet için teknik desteği mi seçmem lazım?
  • bugun hp musteri hizmetlerini aradim - bilgisayarin garantisi bitmis olmalı, garanti suresi devam ediyorsa daha oncesinde servise gonderilmis olmali - bu iki durumda indirim gecerli oluyor; garanti suresi devam eden ve servise gonderilmemis urunlerin seri numaralarini indirimde kullanilmak uzere kabul etmiyoruz - dediler. MonitörKertenkelesi - nin de belirttigi gibi islemler mutlaka musteri hizmetleri ile telefonda yapilmali Bilginize,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drew Brees

    Hocam müşteri hizmetkerini aradım ama kaçı tuşlayacapımı bulamadım laptop ve tablet için teknik desteği mi seçmem lazım?

    Farketmez hocam müşteri hizmetlerine bağlanın yeter. Uygun tuşlamayı bulamadığım için sizi bağlandım dersiniz. Onlar yönlendiriyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berserker_58


    quote:

    Orijinalden alıntı: Drew Brees

    Hocam müşteri hizmetkerini aradım ama kaçı tuşlayacapımı bulamadım laptop ve tablet için teknik desteği mi seçmem lazım?

    Farketmez hocam müşteri hizmetlerine bağlanın yeter. Uygun tuşlamayı bulamadığım için sizi bağlandım dersiniz. Onlar yönlendiriyor zaten.

    Teşekürler
  • Elinde seri numara olan varsA banada verebilirmi
  • ödeme bilgilirimi adlı bi mail geldi mailde 'Ödülünüz kısa zamanda size teslim edilecektir.'
    yazıyo ve bi link vermişler ödeme bilgileri fişi fişde bu gun havalenın yapıldıgı yazıyor ama hesabıma yatmamıs daha ucret. mailde kısa zaman diyip muhasebe fişi dediği belgede bu gun tarihli ödeme yapıldıgı yazıyor normalmı yoksa yatması gerekiyormuydu.



    edit: Geçmiş mesajlara baktım aynı sey diğer arkadaslarada olmus bu mailden sonra yatmıs ucret genelde 5-10 gun arası bakalım beklemedeyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 13 Ocak 2017; 15:34:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.