Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.750
Cevap
172
Favori
126.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hp 15 au112nt aldım kırmızı teşhir ürün daha önceden eski hp laptobum var bende o işlenden yararlanabilirmiyim
  • yvz24 Y kullanıcısına yanıt
    önceki mesajları okumak ne kadar zor olabilir?
  • gael kullanıcısına yanıt
    hp payment details dosyasından sonra 2 haftaya kadar bir sürede gerçekleşiyor. eğer bu sürede gerçekleşmediyse iban ınızda yada verdiğiniz bilgilerde sıkıntı vardır.
  • ozaman telefon açtığım da bunu söylemeleri gerekmez miydi, 2dakikadan biraz fazla hatta bekkettiler inceleme yaptılar sonrasında bir sıkıntı yok para yatıcak dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yvz24

    Hp 15 au112nt aldım kırmızı teşhir ürün daha önceden eski hp laptobum var bende o işlenden yararlanabilirmiyim

    teşhir ürününe ödenmiyor bildiğim
  • gael kullanıcısına yanıt
    O fatura çıktığında zaten paranın eft si yapılmış olmalı(ydı). Hp nin müşteri hizmetleri ve servisinden memnun değilim (iş yaptırımı anlamında) hp spectre cihazımın anakartında sıkıntı vardı ilk yolladığımda format atıp geri yolladılar, ikinci gönderdiğimde "zorla" değiştirtebilim anakartı. Arayıp tekrar bilgi istryin normalde bu kadar uzun sürmez.
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Pazartesi şansımı deniyeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yvz24

    Pazartesi şansımı deniyeceğim

    niye, on numara mı oynucaksın. p.tesi tek o var şans oyunlarından. . burda şans yok. satın aldıktan sonra kayıt açmıyorlar. ürün faturası, teşhir meşhir yazdılarsa parayı ödemiyorlar. . net yani, hadi şans demesek olasılık desek, onda da durumu şöyle düşün, bir torba içersinde 10 tane beyaz top var, başkada top yok, siyah çekme olasılığımız nedir.




  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Teşhiri geçtim başvurusunu yapmadan adam almış, alış tarihi başvuru tarihinden eski olamayacağını bilmem kaç sayfa bu yazıldı. Adam okumadan ot gibi yazıyor.
  • Basvuru yaptim. Mail geldi n11den alicam yakinda yapmam.gerekn bir sey var mi alirken
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    kayıt onayı mailinize geldi ise sıkıntı yok hocam, cihazı aldıktan sonra o mailde gelen link üzerinden kaydını yapıyorsunuz, e fatura pdf i yada fatura (ürün kimliği yani seri numarası faturada yazmak zorunda)yı yüklüyorsunuz kaydınızı tamamlıyorsunuz. onayından sonra HP türkiye ing bank hesabından 1 aya kadar eft geliyor.
  • Teşekkürler. Aldıgım mağazadan seriali faturaya yazmalarını isterim yaparlar herhalde.
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    faturanın biyerinde dijital kesildiyse dijital, el ile kesildiyse el ile yazsınlar kafii. turkcell mesela fatura keserken bilgisayarın seri numarasını imei kısmına yazmıştı
  • Eski HP nin seri numarasını ben 444 lü çağrı merkezine ilettiğimde adam benim adımı soyadımı istiyor mu? bilgisayar benim adıma değil.

    Bilgisayarın kime ait olduğunu bile bilmiyorum çünkü... Sıkıntı çıkmasın.
  • ömrümde böyle salak bir olay görmedim ya. yeni cihaz almış bulunduktan sonra bu olayı gördüm. müşteri hizmetlerini aradım. ilk açan personele yeni cihaz aldım dedim. hem yeni cihazın hem eski cihazın seri nosunu istedi sonra aha dedim oldu bu iş sonra dediki sizi yönlendireceğim arkadaş tamamlayacak. oda dediki cihazınızın bize gelip tamir görmüş olması gerekli ve yeni cihaz almak için talep açmanız lazım öyle link atıyoruz dedi. kapatıp başka personelle görüştüm. oda bir uzattı bir uzattı. eski cihazın uygun olması uygun görmemiz falan filan. dedim yapacağınız kampanyanında programında ne olduğu belli değil. ya yapmayın yada adam gibi bir sistemle yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanrevan

    Eski HP nin seri numarasını ben 444 lü çağrı merkezine ilettiğimde adam benim adımı soyadımı istiyor mu? bilgisayar benim adıma değil.

    Bilgisayarın kime ait olduğunu bile bilmiyorum çünkü... Sıkıntı çıkmasın.

    Eski bilgisayarın faturasını vs istemiyorlar. Ben ikinci el aldığım bilgisayar ile yararlandım sorun olmadı.




    Ayrıca eski bilgisayarın arızalı olması konusuna çok takılmayın pilin şarj tutmamasını dahi arızadan sayıyorlar. Yeter ki bir yerinde bir sorun olsun.
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef kabul etmezler. Önce kayıt açtırmanız, işlemleri yapmanız gerekiyor. Sonrasında bilgisayarı alıp HP'ye bildiriyorsunuz.

    Ben kayıt açtıktan hemen sonra aynı gün bilgisayarı aldım. Integra Bilgisayar'dan ne olur ne olmaz diye faturayı bir gün sonra kesmelerini rica ettim, sağolsunlar yardımcı oldular.
  • hp ürün iade paramız yatmadı hp kandırdı
  • Yeni cihaz araştırırken denk geldim mobilim çok bakamıyorum ama bu kampanya için önce müşteri hizmetlerini arayıp HP bir notebook ile kayıt mı oluyoruz? Daha sonra yeni bir HP (OMEN bakıyorum) aldığımızda da faturayı gönderip 480 lira EFT mi alıyoruz?

    Peki önceki HP'nin sadece seri nosu mu lazım?

    Yapan arkadaşlar kısa bi yönlendirebilir mi acaba.
  • jRMix J kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen hemen her sayfada aradığın cevap var aslında, biraz üşenmesen harika olurdu ama canın sağolsun. Burada bilgi ve deneyim paylaşıyoruz neticede. :)

    Bir yakınından eski HP bulmalısın. Ticari olmayacak. Bilgisayar yanındayken arayıp yeni bilgisayar alacağını, eskisinin sorunu olduğunu söyleyeceksin. Burada biraz ikna kabiliyeti istiyor. Ben kibarca çok eskidiğini, 2007'de aldığımı söyleyip fotoğrafları gönderdim. Fotoğraf kesin istiyorlar.

    Sonrasında kayıt oluşturuyorlar. Bilgisayarı alıp faturayı fotoğraf çekip göndermen yeterli, 20 gün civarına para yatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.