Şimdi Ara

Eski Fox Kids izleyicileri ve Kene'yi bilenler gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orda saldırmadan önce kaşııık diye bağırırdı bilmem hatırlarmısınız. İngilizcesi var Youtube da fakat. Türkçesini arıyorum. Var mıdır sizde?

• +1 [eski günleri yaad ettim şimdi] benim küçüklüğümde de Bobby'nin Dünyası vardı bi hayal meyal hatırlıyorum :D
  • Kaşııııııııııııııık
    Bilmez miyim Hey Gidi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 13 Nisan 2009; 22:36:00 >
  • ooo bilmeyen varmıdır xD bi bölümde fırında ekmek hamuru kabarıyodu yiyerek çıkıyordu:)
  • Afacan Dennis
    Afacan Lui Anderson
    Çılgın Korsan Jack
    Bobby'nin dünyası
    Wunschpunsch
  • 2002 falandı sanırım, Digiturk'te vızvız arı oyununun olduğu zamanlardı. Fox Kids'te Peter Pan ve Pinokyo vardı sonradan Peter Pan'ı kaldırdılar bir daha da oynamadı. Kardeşim hep Fox Kids'i açardı mecburen ben de bütün çizgi filmlerin bütün bölümlerini tekrar tekrar izlemiştim. Saat 8'den sonra da Fox Sports başlardı derin bir nefes alırdık.
  • Spiderman Okuldan Geldiğim An Başlardı Çay la Birlikte İzlerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baby de unutulmaz tabii.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Afacan Dennis
    Afacan Lui Anderson
    Çılgın Korsan Jack
    Bobby'nin dünyası
    Wunschpunsch

Onu bende severdim büyücüler falanBobby'nin dünyası çok güzel gelirdi.Çılgın korsan jack de ne kadar saçma sapan olay olsada yinede severdimAfacan lui çok iyiydi ve hala cine5 te oynuyor aslında.Hayattan ve okul hayatından kesitlerle çok zevkli olurdu izlemek.Afacand ennis den nefret ederdim

• Bobynin hastasıydım ben hey gidi günler hey kafasından büyük ayağı vardı veledin
  • ajan köpekler
  • arkadaşlar şuna baksanıza bir ;

http://www.kanal1.com.tr/prog,bobbynin_dunyasi.html

bobby le ilgili bir şeyler diyor ama saatini vermemiş bi inceleyin sizde benim gözümden kaçmıştır belki.
  • evet hatırlıyorum binadan atlayıp "yakala beni arthur" demesine bayılıyordum.
    birde manevra 14-b kelimesine hastayım.
    tabi çılgın korsan jackin yeri bir başka.
  • kaşıııııık.
    birde her bölümün sonunda nutuk çekiyordu
  • hepsini ne de çok özlemişim
    eve ilk digitürk bağlattığımız gündü
    Fox Kids te ilk gördüğüm çizgifilmdi o
  • Özledim lan Fox Kids'i,artık yok o çizgi filmler.
  • kaşııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık
  • Sanırım 1989 yılları filandı.Henüz sovyetler birliği yıkılmamıştı.Geceleri trtde anime filmler yayınlanırdı.Bende çizgifilm zanneder gizlice izlerdim.Konusunu hatırlamadığım bir korku animesi izlemiştim.O gün bugün hala palyoçalardan korkarım
  • Bilinmezmi be. Ama en baba çizgifilm Çılgın Korsan Jackti hayatımda bu kadar süper çizgifilm izlemedim ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.