Şimdi Ara

Eski Cx200 yerine ne alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar müthiş burn-in olan cx200ümü birine kaptırdım.elimden bir sürü başka kulaklık geçti ancak cx200deki ses yüksekliği,bassları,dayanıklılığı vb bir arada hiçbirinde bulamadım,f/p oranı da şahaneydi bu kulaklığın.sahne genişliği ve diğer özellikleri çok daha iyi bulduklarım oldu ancak asıl aradığım cx200lerdeki basslar ve ses yüksekliği.benim için tek kötü yanı kablo sesini iletiyordu hışırtı şeklinde kullananlar bilir,ona rağmen vazgeçilmezdi hele ki burn-in olduktan sonra.

    cx200ler malum piyasada bulunmuyor artık onun yerine kulakiçi olarak ne tavsiye edersiniz? kafamı kurcalayan kulaklıklar şunlar:

    rock zircon

    xiaomi hybrid

    xiaomi pro

    xiaomi piston 3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • CX 275s hakknda ne düsünüyosun
  • sefinho kullanıcısına yanıt
    hocam cx275s kullanmadım yorum yapamam ancak okuduğum yorumlarda basslarının cx200e göre zayıf kaldığını okumuştum. dolayısıyla tercih edeceğimi sanmıyorum.biraz basshead modunda kullanacağım bir kulaklık istiyorum spor yaparken vb. diğer zamanlar için elimde güzel hifi kulaklıklarım var ancak dışarıda özellikle spor yaparken pek kullanışlı olmazlar,kaldı ki maliyetlerinden dolayı çok da riske etmek istemem.o yüzden daha f/p kulaklıklara yöneldim en azından zarar görürse,bozulursa o kadar üzülmem.cx200 bu konuda çok dayanıklıydı kaç kere takıldı,cepte kaldı yıkandı taş gibiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony xb50ap çok gözüme çarpıyor bi araştır bakalım :)
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    ona da bir bakayım hocam müsait bir anımda teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl boyunca cx 200 street kullandım çokta memnundum ama kablosu hasar gördü ve sonunda doğru dürüst çalışamaz hale geldi. Başka bir kulaklık arayışına girdim ve extra bass olayına aldanarak sony mdr-xb50ap yi aldım. İnan kulaklığı 5 dakika denedikten sonra bir kenara bıraktım, cx 200 ün yanından geçemez, cx 200 70-80 TL bandında satılıyorsa bu 20 TL etmez bence, cx 200 e alışkınsan bu modelden uzak dur hocam idareten bile müzik dinleyemiyorum şuan ve bende maksimum 200 TL bandında bir kulaklık arıyorum,cx 200 kadar iş görse yeter yani. Keşke kulak içi kulaklıkları deneme şansımız olsa, öyle yorumlara falan bakarakta olmuyor bu iş onu anladım, daha önce daha iyisini dinleme fırsatı bulmamış biri senin 5 dakika tahammül edemeyeceğin kulaklığı öv öv bitiremiyor. Tabi bide işin kişisel boyutu var, herkesin duymak istediği seste bir olmuyor. Eğer cx 200 e alternatif arıyorsan sony senide tatmin etmeyecektir bence. cx 200 fiyat performans canavarıydı, sony nin sözde ekstra bası bile çeyreği etmez. Eğer iyi bir alternatif bulursan benide haberdar et. Ha bide sony yi aynı anda çat pat çalışan eski sennheiser kulaklığımla ard arda değişerek denedim ve farkı net bir şekilde gördüm Sony yi tek başına denersen aradaki farkı benim kadar net göremeyebilirsin.




  • serhat138 S kullanıcısına yanıt
    Offf bu kötü oldu hocam sorma o kazığı brainwavzda yedim ben. Ovdukleri kulaklık beklentimle kel alakaydi.tek umudum şu an xiaomi hybrid pro gibi duruyor içlerinde en çok bu yattı kafama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olurda alırsan yorumlarını bekliyorum, ben kulak içi kulaklık almaya korkar oldum inan, ya bir şekilde deneyecem ya da sizin gibi cx 200 kullanıpta alternatif arayanların yorumlarını bekleyecem, o arada bende başka bir kulaklık alırda memnun kalırsam paylaşırım İnşallah, iyi geceler kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat138 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam haberlesiriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım

    cx 200 street II yerine bi kulaklık arıyorum, bulabilen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.