Şimdi Ara

Eski bir oyuncuya tekrar geri dönmeyi önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, GW2 yi uzun süre oynadım. Daha sonra vakit yokluğu vs derken bıraktım. HoT çıktığında fazla ilgimi çekmedi. Bugün PoF ı gördüm ve çok hoşuma gitti ama yine de kararsız kaldım. Bir arkadaşımla beraber almayı düşünüyoruz. Aklımda bir kaç soru vardı. Eğer vakit bulup cevaplarsanız çok sevinirim. Dunguen ve raidler için oyuncu bulma sorunu var mı? sınıflarda herhangi bir değişim var mı? ana oyunla kıyasla yeni genişleme paketi ne kadar büyüklüğe sahip? ve son olarak sadece son paketi mi alayım yoksa HoT da dahil edeyim mi?
    Bir kaç inceleme videosu izledim yine de bire bir tecrübe eden arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim



  • Merhaba öncelikle. Oyun genel itibari ile ana oyun kadar büyük genişleme paketlerine sahip. Gerek harita gerek ise içerik olarak. Her iki pakette de her classa yeni iki tane alt build geldi.Misal olarak elementalist te HOT ile birlikte gelen değişikliklerde silah ve atribute özelliklerini aktif olarak kullanabilme özelliği eklendi ( Fire, lighting, water ve earth özellikleri. ) . POF da ise atributeleri kombin yapabilme özellikleri eklendi. Şimdi asıl konuya gelecek olursak hikaye çok iyi bir hal aldı genişledi eklemeler yapıldı. Eklenen haritalar hiçte küçümsenecek türden değil. Ben oynuyormuyum hayır oynamıyorum. Hot+ uPof lu bir hesabım var ama oynamıyorum. Oynarmıyım vaktimin çok olmamasından dolayı oynayamam ama oynanabilecek bir kaç oyundan biri. PoF ile gelen binek sistemi çok ama çok faydalı olmuş çünkü haritanın bir ucundan diğerine koşturmak bazen sıkıcı gelebiliyordu yeni karakter kasanlar için. En büyük ekside bu oluyordu. Dungeon, pvp, wvwvw konusunda ise her daim çok fazla beklemeye gerek duymadan özellikle battlegroundlarda neredeyse bu bir yada iki dakika maksimum oluyor beklemiyorsun. 2 kişi başlarsanız tabi büyük bir artı olur sizin için sohbet ederek yardımlaşarak zaman güzel geçiyor ve eğlendiriyor.




  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Öncellikle zaman ayırıp böyle detaylı bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Arkadaşımla birlikte oyunu alıp başladık. Dediğiniz gibi gerçekten yeni bir oyun kıvamına gelmiş. Şu an oyunu çözmeye çalışıyorum, malum uzun ara verdiğinizde bazı şeyleri hatırlamak zaman alabiliyor. Şu ana kadar her şey çok iyi duruyor, Black Desert a iki gün dayanamamıştım. GW2 gerçekten çok iyi bir oyun, bunu bir kere daha anladım.
  • Black desert yeni nesil knight online
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.