Şimdi Ara

Eski amiral gemisi akıllı telefonlar, kullanıcı memnuniyetinde lider (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lenovo Moto G4 Plus vardı 16 Mp. Gerçekten çok kaliteli fotoğraf çıkarıyordu.Ne açık renk ne farklı renk . Görüntüyü olduğu gibi doğal haliyle resimliyordu. Kullananlar bilir.

  • eski amiral gemisi almaktansa neden yeni orta segment alınır anlamıyorum

  • ExMilitary kullanıcısına yanıt

    Apple'ın eko-sistemini sevmiyorum ben; ayrıca, telefon değişimi Android'deki kadar da kolay olmuyor. Olmadığı gibi çevre birimi ve bağlantı seçiciliği en kıl olduğum şeydir. Nadir kullanılan bir cihaz olması nedeniyle de çölün ortasında kürek çekmek istemiyorum. Ben FB, Twitter gibi hizmetleri kullanıyorum ama app'lerini kurmuyorum. Sonuçta FF mobil veya Samsung Web tarayıcıları ile web üzerinden bağlanabiliyorum, gerek kalmıyor. Bir tek Whatsapp'in doğrudan internet bağlantısı olmuyor, ona da hem güvenmediğim için hem de sevmediğim için hiç bulaşmadım (hatta mahalle baskısı bile görüyorum). 10 kişiye iPhone kablosu sorsam, 2 kişide ancak çıkar onlara da ilk 8 kişiye sorduktan sonra ulaşabilirim yüksek ihtimal ile...  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 14 Ekim 2021; 1:22:58 >




  • 2019 kasımdan beri Note 10 Plus kullanıyorum Apple 3g den beri apple kullanan biri olarak geçtim ve çok memnunum.Gerek hız gerekse kullanım deneyimi bakımından çok başarılı.Yeni Android sürümleri gerçekten eskiyle kıyaslanmayacak seviyede gelişmiş.Telefonu kendim kapatmasam aylarca açık kalabiliyor.

    Eskiden böyle bir şey Androidde mümkün değildi bilenler bilir.

  • S10 Lite ile mutlu mesut yaşamaya devam ediyorum değiştirmeyi düşündüm ama değiştirdiğime değmesi için 7000 tl+ cihazlardan almam gerekiyordu gerek duymadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vivo zaten Oppo'nun kullanıcı deneyimine kulak astığı rebrand cihazlar.
    IQOO ayrı bir hikaye. Xiaomi'nin Redmi K serisi gibi IQOO da Vivo'nun yüksek performansa önem verdiği modellerin serisiydi. Artık ayrı marka.

    Renolar ne durumda ortada. Oppo kendi markasındaki cihazlara nedense gerekli özeni göstermiyor.

    HUAWEI ve VIVO'nun modelleri gerçekten özel, orta segmentte kullanıcı deneyimine özen gösteriyorlar. Redmi, Oppo, Samsung gibi değiller orta segment konusunda.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.