Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık tutuklandı
-
-
_____________________________ Yok imza mimza -
Söylenenlerin halkta bir değeri olmadıktan sonra bu devirde konuşmanın da bir anlamı yok.
Muhalefette de chp hariç böyle bir durum var iyip yrp anahtar gelecek deva vs yok oldu hicbir anlamları yok
Chp suanki duruma kk ile gelseydi durumu cok daha beter olurdu özgür ve imam iyi bir yönetim yapıyor politikalari birleştirici
Maalesef nolursa olsun benim inancim yok ulkeye her sey her gun daha kotulesiyor her sey zamlaniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Ne söylemiş diye baktım. Şunları söylemiş. Özkan trolü gelsin açıklasın.
Kocabıyık, Cumhuriyet’te yayınlanan bir söyleşisinde AKP’de ‘herkese bir şey dağıtıldığını’ öne sürerek şunları demişti:
“Bana da verdiler. Eşimi vali yapmışlardı. O zaman iki bakan arkadaş beni arayıp ‘Seni nasıl ayağından çiviledik’ diye espri yapmıştı.
Birtakım şeylere itiraz ettiğim için de geri aldılar. Sistem bu. O nedenle susuyorlar.”
İyi olmuş, umurumda değil.
_____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
-
İfşa etmeye başlayınca tutuklarlar tabi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
- Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, tutuklanan Hüseyin Kocabıyık üzerinden güzellemeler yapan ve kanallarına çıkartan Sözcü Tv, Halk Tv ve Tele 1'i suçladı;
"AKP'den muhalefet tarafına geçip Erdoğan'a küfür ediyor diye Sözcü Tv, Halk Tv ve Tele 1 kanallarına bu adam çıkarıldı..Bize geçmişte etmediği küfür kalmamıştı Kocabıyık'ın..Bu kadar omurgasız medya olabilirmi ya?"
""
_____________________________ -
Tutuklanması şaşırtıcı sayılmaz. Sadece eleştiri yapmadı, aldı-verdi ilişkilerinden, üstüne bir de ayaklarımdan çivilendim diyerek sistem içi ağır baskıdan söz etti.
Sermaye kontrolü olduğu için bir sermayenin bir partiye maddi destek vermesi mümkün olmuyor. Ayrıca belediyelerin plastik bardak yada konser ile para biriktirmesine de engel oluyor iktidar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Kan davası güdülecekse o zaman kimse tavrını değiştirmez. Y. Özdil burda kişisel takılıp tavır koymuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Ben bulamadım metni chatgbt de farklı şey gösterdi
Tutuklanmak ne demek? Cezaevinde olmak mı yoksa karakolda bekletilmek mi?
Gözaltına alınan karakolda olur. Tutuklu ise cezaevi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok teşekkür ederim. internete yazıp anlamadığım nadir şeylerden biriydi. öğrendim şimdi sayende.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt