Şimdi Ara

Eski abone için KabloTV taahhütnamesindeki çelişki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2001 yılından beri aynı adreste Kablo TV abonesiyim yaklaşık 19 yıl.

    Analog Kablo TV ve KabloNet hizmeti almaktayım ve uzun zamandır herhangi bir taahhüdüm yok. Mevcut abonelere özel paket kampanyalardan faydalanmak istediğimde mümkün olmadığını gördüm, müşteri hizmetleri nedeninin kampanyaların dijital Kablo TV abonelerine mahsus olduğunu söylemekte, bizimkisi Analog Kablo TV olduğu için geçemiyormuşuz.

    Fakat kampanya taahhütnamesini okuduğumda ilk madde olarak şöyle bir ibare var,

    "Bu kampanyadan sadece en az 23 aydır Analog Kablo TV / Kablo TV hizmetini kesintisiz kullanan müşteriler faydalanabilecektir."

    Buradaki "/" işareti "ve" anlamına geliyorsa haklılar diyebiliriz belki, her ne kadar dijital olduğunu belirtmemiş olsalar da, fakat genelde "veya" anlamında ya da "/" işaretinin iki tarafındaki kelime aynı durumu belirtiyorsa bu kullanılır, yani "Analog Kablo TV veya Kablo TV hizmeti" anlarım ben burdan.

    Bu durumda benim Analog Kablo Tv aboneliğim olduğu için bu kampanyalara katılabilmem gerektiğini düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mıyım siz ne dersiniz?

    Tabi şimdi KabloTV aboneliği al o zaman denilebilinir fakat aktivasyon ücreti ve temel tv paket ücreti ile yaklaşık 200 TL civarı masraf çıkmakta kampanyasız bağlatınca ve ayrıca 23 aydır bu hizmeti kullanmış olmamı istediği için kampanyadan faydalanamama gibi bir durum tekrar olmakta.

    Taahhütnamenin başında yazan,

    Eski abone için KabloTV taahhütnamesindeki çelişki ?







  • Son 23 ay içinde iptal edip yeniden açma yapmadıysanız kampanyadan yararlanabilmeniz gerekiyor gibi geldi. Müşteri hizmetlerinde o anda konuyu yeterince bilmeyen çalışana denk gelmiş de olabilirsiniz. Tekrardan arayıp deneyin yine sorun yaşarsanız da sosyal medya aracılığıyla mesaj atın. Durumunuzun ilgili birimlere aktarılmasını isteyin.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Hizmeti açma kapama hiç olmadı, dediğim gibi aynı adreste 2001'den beri aboneyiz kesintisiz.
    Müşteri hizmetleriyle iki üç defa görüştüm hepsinde aynı cümle kablotv abonesi olmanız gerekmektedir diyorlar.
    Diyorum aboneyim zaten, ama dijital olması gerekli diyorlar bu seferde. O zaman neden taahhütnamede analog kablo tv ibaresi var dediğimde o zaten standart hizmetimiz her türlü olması gerekli diyorlar.
    Garip bir durum. Dediğiniz gibi belki de sosyal medyadan yazmak lazım her ne kadar etkileyeceğine inanmasamda.
    Hizmeti tamamen iptal ettireceğim gibi görünüyor.
  • InTuItIoN kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyadan yazın. Kampanyaya dahil edebilirler . Mevcut Müşterilere Özel kampanyalardan yararlanamıyorsanız dahttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,643,100-unuzu-gulduren-kampanya gibi mevcut müşterilere olmayan kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Aylık 5 TL civarı fazla ödemeniz gerekecek. Bir kampanyaya taahhüt ederseniz aktivasyon ücreti ödemekten de kurtulmuş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 24 Temmuz 2019; 13:56:47 >
  • InTuItIoN kullanıcısına yanıt
    Kablo TV, Analog altyapısı üzerinden sunulabildiği için Mevcut Müşterilere Özel kampanyalarda yeni Kablo TV aboneliğe ile geçiş sağlanamıyor. Hali hazırda onu kullanmanız gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KekemoN

    Kablo TV, Analog altyapısı üzerinden sunulabildiği için Mevcut Müşterilere Özel kampanyalarda yeni Kablo TV aboneliğe ile geçiş sağlanamıyor. Hali hazırda onu kullanmanız gerekiyor.
    Hocam bende konuyu açan arkadaş ile birebir aynı durumdayım. 20 seneyi aşkın SADECE ANALOG Kablo TV annesiyim ama Mevcut Müşterilere Özel internetli dijital üst paket kampanyasına katılmak istiyorum. Bu noktada kampanya taahhütnamesine aykırı şekilde zorluk çıkarmaya hakları var mı bunların? Türksat bizi istemiyor mu, illa Telekom'da mı kalın demek istiyor üstü kapalı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim içinde aynı şeyi söylediler.

    Müşteri temsilcisine durumu anlattım oda muğlak bir ifade olduğunu söyledi ancak ne fayda.

    Kişisel fikrim fiyatları biraz makul bir seviyede kaldığı için böyle gizli bir zam yapıyorlar diye düşünüyorum.

    Toplamda TV ve İnternet için ödediğim paraya bakınca hakedeceğini düşündüğüm için göre göre kabul ettim.

    Çünkü ücret olarak piyasanın altında.
  • Türksat'ın 2020 mevcut müşteri kampanya detaylarında (örneğinhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-kampanya-detay.aspx?ID=660 ) şöyle bir madde var:

    "Bu kampanyadan sadece en az 23 aydır Analog KabloTV / KabloTV / Kablonet hizmetini kesintisiz kullanan müşteriler tarife değişimi ile faydalanabilecektir. KabloTV ve/veya Kablonet hizmeti olmayan müşteriler, öncelikle Aktivasyon bedellerini ödeyerek KabloTV ve Kablonet hizmetine abone olmalıdırlar. Kampanya girişi sadece Kablonet ve KabloTV tarife değişimi ile yapılabilecektir."

    Sadece analog kablotv hizmeti olan biri, (dijital) kablotv ve kablonet aktivasyon bedelini (192+192=384 tl) ödeyerek mi mevcut müşteri kampanyasından faydalanabilecek? Eğer böyleyse bu çok mantıksız değil mi? Mevcut müşteriye özel olmayan kampanya ile mevcut müşteri kampanyası arasında 5 tl fark var. 24 ayda 120 tl yapar. Aktivasyon bedelleri 120 tl'den daha pahalıya geliyor. Sadece analog kablotv'si olan mevcut müşteri kar yerine zarar ediyor adeta Mevcut müşteriye özel olmayan kampanya daha ucuza geliyor.

    Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2000 yılından beri aboneyim anolog paket kullanıyordum 27 lira kasım 2019 ayında hd temel pakete geçtim...23 lira dediler kutu çalışmadı 3 kere servis çağırdım...3 kere şubeye gittim olmadı bende kutuyu iade ettim 2 sene taahhüt olduğu için iptal edemedim...anolog yayına devam ediyorum...kutu iade ettim...faturada hd temel paket görünüyor...kutu iade olduğu için TAHAHÜT 2 SENELİK AYDA 18 LİRA FATURA ÖDÜYORUM....KUTU İADE OLDUĞU İÇİN...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.