Şimdi Ara

Eski 80,100 Serisi Audi Kullananlar varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
6.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu araçları Sanayicilerin elinde çok görüyorum Arka Stopları Şahin,Doğan ile uyumlu değiştiriliyor , Kaportası zaten dümdüz araçlar onun pek bir masrafı yok deniyor.
    Yakıt olarakta bu araçlar Eski tip dizel oldugundan biodizel gibi yağ ile bile çalışıyor diyorlar ve çok cimri bi yakıtları var sırf yakıtları bu kadar az diye özellikle ilgimi çekti (1 Depo 500KM diyen var)

    Onun dışında arıza durumları,yedek parça fiyatları ve kullanımı hakkında bilgi verebilecekler varmı ?
    (İlk kendime ait aracım olarak almayı düşünüyorum Acemiliğimi bunla atabilirmiyim acaba)



  • merhaba bende düşünüyorum bu araçlardan.
    audi 80 1.6 D ve TD
    Bu motor ww golf motoru olduğundan parça bolmuş.
    kaportayı bilemiyorum.
    motor sağlammış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derkin

    merhaba bende düşünüyorum bu araçlardan.
    audi 80 1.6 D ve TD
    Bu motor ww golf motoru olduğundan parça bolmuş.
    kaportayı bilemiyorum.
    motor sağlammış.


    Ben TD bulabilirsem ilk tercihim olacak tavsiye ederim en azından Turbo Dizel

    Yorumlar gelse forumda yok galiba bu seri araçtan kullanan ,bilen :/
  • +1 takip
  • Merhabalar çok uzun süredir 84 model Turbo Dizel Audi 80 kullanıyorum ve bu araçlar hakkında bir çok bilgiye sahibim. Sorulanızı cevaplayabilirim. Saygılar...

    Aracımın fotoğraflarını ekliyorum...
     Eski 80,100 Serisi Audi Kullananlar varmı ? Eski 80,100 Serisi Audi Kullananlar varmı ?




  • Merhaba wolfsgruppe
    Kac zamandir 80 seri bi tecrube ariyorum ben bu araci cok begeniyorum 90-94 yillari arasini yorumlarmisin dizelleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Aracı kullanma fırsatı olmadı ancak içini inceleme fırsatı oldu genel olarak iç tasarım görüntüsü hoş fren,gaz,debriyaj oldukça rahat bir sıkıntı yaşamadım ön konsol'da saat olması enteresan gereksiz olan birşey bence
  • Arkadaşlar audi100 dayımın uzun yıllatdır kullandığı makineydi. Çocukluk aşkımdı benim. 20 yaşımdayım o makineyle 200 yaptığımızı biliyorum. Ama bi ağrı kesici için içerde sesten durulmuyor. Çok kolay hararet yapan bir araç silindir kapağını çatlattık. Arabayı 5 6 bine satacakdı dayım yenisini aldı diye. Ben istedim ve şuan sanayide yaptırıyoruz. 87 model 100 parçada biraz sıkıntı yaşıyoruz. Kolay kolay bulunmuyor. Ama silah gibi araba kaportası aşırı sağlam. Tam anlamıyla alman panzeri. Turbosuz 200 diyorum size. Parça bulabiliyorsan kaçırma yol tutuşu virajlara yatışı mükemmel. Parça için yardımcı olurum. Araştır güzrl makina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl kadar 1987 model Audi 100 , 2.2 Benzinli - Lpg li aracım oldu. İyi yanları ; Kaportası yaşına rağmen inanılmaz diri, sağlam, ön takım - alt takım oldukça dayanıklı, yeni arabalara taş çıkartan konforu var. Uzun yolda hiç yormuyor. Performansı muhteşem, bu konuda tam keyiflik bir araba.
    İyi olmayan yanlarına gelince ; ustası ve parçasını bulmak hiç de kolay değil.Sadece Ankara da yaşayanlar bu duruma dahil değildir. Parça fiyatları ucuz değil. Yaşından olsa gerek elektrik arızasını çok yapıyor.
    Yakıt lpg de şehir içinde 30-35 kuruştan aşağı değildi. Uzun yolda kullanıma bağlı düşüyor. Ama o motor gücü ve performansı bir kere hissedince pek de öyle efendi sürülmüyor. Gaza bastıkça sanki yere oturuyor araç, virajlara hiç hissettirmeden giriyor. İnanılmaz keyifli. Tabi bunun yakıta da olumsuz etkileri yüksek.
    Bir arkadaşımızın bahsettiği gibi hararet olayına önemle dikkat etmek gerekli. Aracın fanı ön kaputun sol ortasında bulunuyor. Sanırım bunun da birazcık etkisinden olacak hararet yapma durumu yüksek. O nedenle aracın özellikle suyuna , radyatörüne, peteklerine düzenli olarak bakmak gerekiyor.
    Arabadan anlayan usta sayısı oldukça az. Her bakan anlıyormuş gibi yapıyor ama sonrasında sanki 4 bilinmeyenli denklemle karşılaşmış gibi düşüncelere dalmaya başlıyor. Çıkma parçalarından pek de hayır gelmez. İmkan varsa arkadaş dost ricasıyla yurt dışından getirtmekte fayda var. Özellikle Almanya' da bu araçların yeni parçalarını bulmak mümkün. Ben gerek kendim gerekse yakınlarım vasıtasıyla Almanya dan çok parça aldım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.