Şimdi Ara

eski (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onbes

    Hakan Şükür'le ilgili olarak açıklama yapmasam da Lincoln'le ilgili açıklamalar yapmak istiyorum: Transfer dönemine girdiğimizde yaptığımız ilk transfer Lincoln'dü. Bu transferi yaparken de teknik yeteneklerinin dışında takıma liderlik yapacak bir futbolcu almaktı ve bu transferin gerçekleşmesinde Lincoln de çok çaba gösterdi. Lincoln geldikten sonra çok büyük bir yetenek olmasına rağmen camia içerisinde çok yakın ve mütevazi bir ilişki içerisinde olmasından dolayı çok mutlu olmuştuk. Gerek sporcu olarak yaşamı gerekse futbol yaşamında bugüne kadar en ufak bir falsosu olmamıştır. Kamuoyundaki imajı dört dörtlüktür. Almanya'daki geçmişinde de en ufak bir kusur görmedik. Ancak bir tesadüf eseri olarak Lincoln de Hakan gibi çok duygusal. Böyle bir kural hatasının, Beşiktaş maçı gibi bir derbi öncesinde bu arkadaşlara denk gelmesi bir talihsizlik. Buna bir iş kazası, bir tesadüf diyelim. Bu olay, bu futbolcuların değerlerini bizim açımızdan düşürmez ama kurallarımızı uygulamaya devam edeceğiz. Teknik direktörümüzün aldığı kararın da arkasında durduk. Kalli Feldkamp üzerine düşen neyse onu yapmıştır."

    Bilin bakalım bunları kim söyledi?

    Tabiki Saatçi A.P.

    durun bir daha yazayımda gargaraya gelmesin.

    Gerek sporcu olarak yaşamı gerekse futbol yaşamında bugüne kadar en ufak bir falsosu olmamıştır. Kamuoyundaki imajı dört dörtlüktür. Almanya'daki geçmişinde de en ufak bir kusur görmedik



    Hay allah AP Allah ta seni güldürsün.

    selamlar



    he he Kalli Feldkamp.Düzgün bir isimini yaz(sın[lar])öncede öyle konuşsunlar.Kalli lâkap.Feldkamp soyisim.




  • kaynak mütiş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: j.r.duke


    quote:

    Orjinalden alıntı: ShaLer

    Efsane fotospor yazarlarının hayal dünyası oldukça genişmiş.

    çok pis uydurmuşlar harbiden.

  • Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.