Şimdi Ara

Eşit Ağırlık soru cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12.sınıf öğrencisiyim. En iyi edebiyat-tarih-coğrafya kaynakları, YouTube kanalları neler sizce?

• lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    helal olsun hocam adam sizin sayenizde cumhuriyet edebiyatını halletti diğer soruları da verin çalışmasın edebiyata
    belki:) daha bakmadım ama en çok korktuğum konudur kendileri.
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    veysi çıksın 50 tl ateşleyeceğim.
  • Tarih için bilgi soruları olan "eğitim vadisi" fasiküllü soru bankası var. 4 fasikülden oluşuyordu.

Coğrafya için limitin güzel soruları var. Ösym tyt ve aytde coğrafya sorarken resmen dalga geçtiği için bence 2 senedir çıkan o konulara (harita, nüfus vs.) çalış. Haritayı adın gibi bil.. İç kuvvetler dış kuvvetler gibi konulara takılma pek. Ben yıl içinde kaç kere çalıştım ve unuttum. Basınç mesela, dershanede hoca ikide bir ona çalışıyordu ben de öğrenemediğim için üzülüyordum :D Baktığımda geçen senelerde çok soru varken bile zor soruluyordu ki çıkmadı çıkmaz zaten. Dediğim gibi iklim nüfus harita falan çalış.

Edebiyat için yazarların eserlerini yüzeysel bir şekilde ezberle sonra pratik yaparken yani test çözerken önemli olanları anlayacaksın zaten. Burada kaynak seçimi de önemli. Mesela sarmalın denemeleri saçma yerlerden falan soruyordu. Önerebileceğim soru bankaları sırasıyla en önemliden önemsize: Limit, palme, sarmal(soru bankası iyi ama denemesi kötü)
    El kitabı olarak limit güzel, tabii yanında youtubedan falan hoca iyi olur önemli eserleri yıldızlamak için. Benim yaptığım hataya, tüm eserlerini ezberlemek, düşme. Önemlileri öğren ve ezberle. Postmodernist yazarlara dikkat et. Ne kadar ben beklesem de mesela arkadaşlarım latife tekin sorusunu yapamadılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.