Şimdi Ara

Eşimin Aracını Değiştirdik.Audi’den Honda’ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunuzu cevapladınız =), ekonomik yoldan günü kurtarmak için doğru tercih yaptınız o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

daha sorunsuz bir ürün almışsınız bence

tercihiniz doğru..

Yüksek hızlara çıkmıyor

Git gel sadece. E tabiki doğru tercih. 1.0 1.2 bile olsa heleki turbolu araca falan hiç gerek yok.

Eşiniz için mobilet kıvamında bir araç yerine gitmişsiniz küçük honda almışsınız daha ne olsun. Doğru tercih. Audi kullanmama rağmen doğru tercih ediyorum. Arabadan beklentiler belli. Doğru tercih

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • Bence mantıklı bir değişiklik olmuş. Renk koltuk kombinasyonları da bir japon için başarılı. Kliması falan da iyidir

Zaten A1 kalitesinde araçları Audi'nin kendisi bile yapmıyor artık, güncel sıfır A5te bile A1'e gösterilmiş özenin yarısı yok. Geçti artık o günler, kıbrıs gibi yerde hele al düz bir japon, koreli falan devam.

Kıbrıs zaten çok ters bir pazar bize göre. Araçların değerlemesi, donanımları, algılar falan ters. oranın kendi tip regülasyonu da yok bildiğim kadarıyla, japonya'dan ithal edilen 2. el araçlar bir değişiklik falan yapılmadan doğrudan satılabiliyor orada. doğrudan websitesinden 2. el araç sipariş verilebiliyor japonya'dan. O yüzden bize pek düşmez açıkcası yorum yapmak, buradaki tercihlerle algılarla oralar tutmaz.

Öyle bir piyasa var ki bir karar verseniz dahi işin içinden çıkamıyorsunuz.Aynı fiyata 2019 1.20i veriyordu aldığım galeri öyle söyleyim siz anlayın.Zaten benimde çözüm bulamadığım nokta bu.Bmw-Audi alıyorum satarken sanki Baic, Proton satıyor gibi zorlanıyorum veya çok altına vermek zorunda kalıyorum.Japon B segment alıyorum aynı gün 1 saatte aracı satabiliyorum.Bir taraftanda bu parayı buna veriyorum, aynı paraya şunu alabiliyorum malmıyım ben moduna giriyorum  

10 senedir şu adada yaşıyorum ama bir türlü nasıl ilerleyeceğim bilemiyorum.Kararsızlığın temel nedenide burda.

Diyorum Mercedes tutuyor Mercedes alayım, bu sefer de Mercedes ile BMW-Audi-Volvo arasında bu kadar fark mı olur ? Gideyim BMW Volvo alayım diyorum ama oda hiç olmuyor.Doğru düzgün ne usta var, ne parça, ne piyasa.

Arabanın beklentimi karşılayacağına %100 eminim ama sanki benim buna 14.000 pound değil de 6000-7000 pound ödeyerek almam lazımdı gibi geliyor diğer araçların fiyatına bakınca, lakin garip bir şekilde şuan satmak istesem hemen alıcı bulurum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 24 Ağustos 2025; 0:23:8 >

• Ben de A3’üm varken dağda bayırda gezmeye 04 crv aldım. Sonra bu arabadan inmeyince A3’ü sattım. Crv’yi de 13’ü ile değiştirdim. Bunu da değiştireceğim.

Şöyle söyleyeyim, honda audiye göre teneke ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 24 Ağustos 2025; 11:22:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

Merhabalar tekrardan  

2 ön, 2 yan, 2 perde(arkalıda kapsayacak şekilde yani Türkiye’de 4 olarak saydıkları)

Diz ve ön iki koltuk arasında olan airbag eksik Avrupa pazarındakilere göre

Herkesin daha hiç kullanmadan korku hikayeleri yazdığı uzun yol olmadığı için daha cazip olur gibi geliyor bana😀.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha önce sanırım konu açmıştın ve konuşmuştuk, Kıbrısta arabanın piyasasını, masrafını arıza riskini göze alan birisinin premium markalarla işi olmamalı.

Honda alarak doğru iş yapmışsınız.

Arka camlar manuel insignia mı dersin

mercek farsız bmw mercedesler mi dersin.

zaten kıbrıslıların paket gibi bir muhabbetleride pek yok

Nispeten görüyor diyebiliriz.Zamanında ilk nesil Hybrid Honda Civic bir hayli adaya gelmiş ardından batarya ömrü dolunca ne parça ne usta olmadığını gören yada araba bedeli istendiğini gören kimi yerliler direkt ön yargılı ve kapalılar, kimiside pek umursamıyor.

Piyasada en yaygın elektrikli araç ise Nissan Leaf.10 bin pounda 2018-2020 model alabiliyorsunuz.Ardından Mercedes’in Eq serileri, Porsche Taycan, Audi E-Tron, BMW i3 ve Tesla Model Y geliyor.Tabi pazarın %50 si falan direkt Nissan Leaf

Doğrudur çok konuştuk bu konuları.En sonunda bende bıraktım artık araç konusunda mantık işlerini.

Eşim biraz mızmızlanmaya başladı gaza basınca gitmiyor, her tarafı dandik, çok ses geliyor sürerken, beğenmedim vs. ama zamanla alışır artık diye düşünüyorum  

Eline hesap makinesi al anlat durumu

Arada benim hatun da değiştir artık b6yi diyor, birkaç plaza gezdiriyorum 2 milyon istenen arabaları görünce yok biz iyiyiz böyle diyor

ben hanımı kızdırmazdım. bir sene içinde ona bir araba alma niyetim var. aslında tek araç yetiyor bize (evden çalışıyorum) ama passat çok büyük, kullanamam ben onu diyor. sırf bu yüzden 2. araç alıcam eve. i20'yi beğendi kurstan, direk onu alıcam sanırım, riske girmem. eğer ki farklı bir şey olursa da onu götürürüm. hiç yönlendirmeden karar vermesini beklerim. zira aldıktan 2 gün sonra "sen beni zorladın, bunu istememiştim ben" diyebilir.

bence yanlış yapmışsın. bir yakınım bunu yapsa eşinin yanında onun da iyice duyacağı şekilde capon tenekesini mi layık gördün der, çomak sokardım.  

zamanla alışmaz, 6 ay sonra sana sattırır arabayı.   kendini de zaten satışı da kolay, zarar falan etmedim diye ikna edersin.  

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Japon japon c ile degil j ile j-a-p-o-n

Jaaaapooon

Daha nasil anlatsak bilemedim.

Hah buldum

Ali japon arabasi al

Ayse japon yapistiricisi kullan.

Belki faydasi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O konuda rahatım hocam.Arabayı dıştan görüp kendi istedi zaten.Ben gidip aldım sadece  

Bana kalsa 5000-6000 pounda 2016-2017 Fiat 500 falan alırdım.Parçalarınıda Türkiye’ye gittiğimde alır getirir parça sorunu çözerdimzPiyasa kaygımda olmazdı.Kullanırdı 4-5 sene sonra müşterisi çıkarsa 2-3 bin pound neyse verirdik yoksa verir hurdaya geçerdik  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 27 Ağustos 2025; 19:4:35 >

fiat 500 çok da şirin bir araba. bayanlar beğenir genelde aslında. kullanışlı bir şey olsa hanıma düşünürdüm -her ne kadar fiat'ın kalite sorunlarından çok çekmiş olsam da-. komşuda vardı, arka koltukları yok hükmünde.  ama tipi çok güzel. mini cooper alamayan için biçilmiş kaftan fiat 500.

Fiat 500’ü de şanzımanı robotize ve arkası-bagajı yok diye istemedi.Arkadaşının birinde var yokuşta falan geriye kaçar ve park ederken sıkıntı olur vururum diye korktu.

Tork konvertörlü bir şanzıman tercih etseydi Fiat, fiyatından bağımsız satış oranları globalde en az %40-50 artardı kanımca.

şirketin bana verdiği baz egea'da bile hill holder vardı, bunda da vardır tahminim. arkadaşımda öyle bir corsa vardı eşine almıştı. en sonunda sattılar. 1 mt falan geri kayıyordu araç. engel olamıyordun. fiat 500 avrupa'da iyi satıyor. fiat'ı kurtaran model.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.