Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
84.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
938 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Basiniz sag olsun. Kizinizla beraber mutlu bir omur gecirmeniz dilegiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun hepinizden acımı paylaşan siz değerli insanlar çok saolun çok saolun gerçekten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri 4.5 yaşında diğeri 15 günlük 2 kızım var. Eşime hep yardımcı olmaya çalışıyorum ama o olmazsa her iki yavru da ne yapar düşünmek bile istemiyorum. "Başın sağolsun" demekten başka bir şey gelmiyor elden

    Ayrıca hakkını helal et ilk yazını okurken "Eşimi dün toprağa verdik" yazısını okuyunca içimden "Dün eşini kaybetmişsin bugün konu açıyorsun diye geçirdim" ama yazının tamamını okuyunca acını paylaşmak ve kafanı dağıtmak için yazdığını anladım. Kendi çocuklarım ve eşimde aklıma gelince gözlerim doldu. Ölenle ölünmüyor malesef iyi de olsa kötü de olsa hayat devam ediyor.




  • Bugün 2 kere hüngür hüngür ağladım, bu konuyu şimdi gördüm gözümde yaş kalmış olsa sel basardı odamı. Dayanamıyorum bu dünyanın haline. Allah size sabır versin ağabey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi başın sağolsun. Benim annemde pankreas kanseri. Durumu hiç iyi değil. Babam yok 2 ablam var. Anneme bişey olursa sanki hiç dayanağım kalmayacakmış gibi geliyor. Allah sana ve ailene sabır versin.
  • Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Başta sana ve rahmetlinin sevdiklerine sabır diliyorum. Ben de annemi yakın zaman önce bu hastalıktan kaybettim. Biz de çok çabaladık ve çok inandık, ama malesef aşılması zor bir hastalık olduğu için kaybettik. Benim annemde günden güne eridi, kanser virüsü bütün organlarına yayıldı. Ama bazı fazla yayılan organlarını aldırdık. Bu yüzden acı çekmeden vefat etti. Biz de kendimizi bu şekilde bir nebze olsun teselli ettik. Ama bir annenin kaybı gerçekten anlatılamaz, tarif edilemez bir duygu. Bu yüzden çocuğunuz için çok üzüldüm :(( Şu an inanın gözlerimden yaş geldi. Kendimi yerine koydum. Zaten annemi kaybettikten sonra bir şekilde ölenler için daha hassas hissetmeye başladım. Çocuğunuzun moralini bir şekilde yerinde tutmaya çalışın, umarım ruh sağlığı bozulmaz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kendine iyi bak, sevgiler.




  • Allah rahmet eylesin bende 2 dayım 1 teyzemi kaybettim bu lanet hastalıktan.tek ihtiyacın olan şey zaman herşeyin ilacı eskisi gibi olmak zor ama birşekilde hayat devam ediyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lanet kanserin bir çözümü yok mu artık kafayı yicem. Şerefsiz ilaç firmaları kazanamıcak diye insanları toprağa mı vericez!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okurken göz yaşlarımı tutamadım. Ne yazacağımı bilemiyorum, sanki ne yazsak boş...

    Mekanı cennet olsun...
    Biliyorum çok çok zor ama artık daha dik durmanız gerekiyor. Kızınız için artık tek rol modelsiniz, sırf bunun için bile sımsıkı tutunmalısınız.

    Başınız sağ olsun...
  • Allah rahmet eylesin. Zor bir durum acınızı anlayabiliyorum 2011 de biz de annemizi kaybettik küçük kardeşim 7 yaşındaydı henüz yeni okula başlamıştı. Ben de 18 yaşındaydım aradan 3 ay geçti, okul çıkışında küçük kardeşimi almaya gidiyordu diğer kardeşim biraz geç kalmış okul dağılmış küçük kardeşim de anneme benzeyen bir kadının peşinden gitmiş tam 2 saat sonra bulduk kardeşimi bulduğumuzda ağlıyordu. İlk 1 yıl duruma alışamadık 6 ay sonra söyledik alıştıra alıştıra yani zor durumlar bunlar anlatırken bile gözlerim doldu moralim bozuldu. Allah yardımcınız olsun zamanla insan alışıyor bu durumlara
  • Allah rahmet eylesin hocam. Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah. Size ve melek kızınıza sabır diliyorum. Dayanması zor bir acı...Böyle durumlarda kelimeler yetersiz kalıyor.

    Yazdıklarınız beni derinden etkiledi. Kendi adıma da sahip olduklarımın kıymetini bilmem gerektiğini hatırlattı. Bazen eşimi istemeden de olsa üzüyorum ve ona değer vermediğimi düşünüyor. Ona benim için değerli olduğunu hissettirmem gerektiğini anladım. Tekrar başınız sağolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun. Lütfen hayattan kopmayın her şeyinizi yitirmiş olabilirsiniz unutamayacaksınız bazen üzüleceksiniz. Ama kızınız var eşinizin size en güzel hediyesi. Kızınıza sahip çıkın lütfen çok iyi yetiştirin .

    Belki ona annelik yapamazsınız ama en azından annenin yokluğunu arattırmamaya çalışırsınız. Buda eşinize en güzel hediye olacaktır şüphesiz. Diğer taraftan size gülümseyecektir.

    Tekrar başınız sağ olsun.

    Bazı duygusuz davarlara da el insaf diyorum. EL İNSAF!
  • ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeşim acil şifalar kardeşim.
  • Sabah sabah dağıttınız beni. Benim de iki çocuğum var ve bir an yerinize koymaya çalıştım kendimi. O kadar zor ki... Allah rahmet ve merhametiyle muamelede bulunsun. İnşallah hasta iken çektikleri tüm hatalarına karşılık sayılmış ve en güzel şekilde ötelerde karşılanmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olur insallah esinizin. Allahim size sabir versin kucuk kardesimizin kaderini guzel eylesin insallah.



    Ben hep basima kotu bisey geldiginde hep su gelir ; Allah hic bir kuluna kaldiramayacagi yuk vermezmis.



    Eminim aciniz buyuk ama kardesimizi dusunup hayata tutunmaniz lazim. Anneside eminim boyle isterdi.



    Allaha siginin, eger cok kotu olursaniz devlet hastanelerinde bile cok guzel psikologlar var mutlaka yardim alin.



    Allaha emanet olun kardesimizin de gozlerinden opuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    Allahim sifa versin kardesim. Cok uzuldum insallah bir yolu bir caresi olur da anneniz iyilesir insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin “ondan geldik ona döneceğiz”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, okuyunca çok üzüldüm, ne desem bilmiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun inşallah, Allah rahmet eylesin.
  • Allah Gani gani rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Kızınızla bir ömür sağlık ve mutluluk içersinde olunuz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.