Şimdi Ara

Eşi Mavi Marmara'da öldürülen Topçuoğlu: Yenikapı'daki miting, Kudüs için değil seçim için yapılıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
10.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    Ulû Sultân demişsiniz imanızda, ululuk Allaha ait bir özellik, bırakın bu insanlara ulu yakıştırmasını,

    hem Sultânlık padişahlık hayranısınız hem, hem bu gün ülkemizi yönetecek bir kişi yetkililendirilmesin, yönetim iş göremesin istiyosunuz.

    Erdoğanın Abdülhamitden başarılı olduğunu görüyorum, oy seçim sandık demokrasi çerçevesinde çok yararlı işler yaptı yapacak.
    Dalgamı geçiyorsun ciddi ciddi mi yazdın bunu ? En azından biz ululuk yakıştırmasını bunu hakedecek birisi için söylüyoruz. Başkaları gibi Abd de yaşayan birisi için söylemiyoruz. Onun dizine gidip oturmuyoruz. Bitsin bu hasret demiyoruz. Ne istedilerde vermedik demiyoruz.
    Erdoğanın hangi başarısını Abdulhamitten daha başarılı görüyorsunuz ? Toplumu hiç olmadığı kadar germesini mi ? Ülkede ne var ne yok satıp özelleştirmesini mi ? Mahalle takımlarına bile sırf müteahhitin cebine para girsin diye yapılan koca stadyumları mı ? 300-400-500 bin dolara çok para değil demesini mi ? Güneydoğuda önce pkk yı mahallelere sokup sonra o mahalleleri yıkıp kendi müteahhitlerine bina diktirmesini mi ?Ormanları dahi özelleştirmeye açmasını mı ? Tamamen ithalata bağlanan tarımımı ? İktidara geldiğinde 1,30 civarında olan doları 4,57 ye kadar çıkarmasını mı ? Ülkeye 5 milyon mülteci sokup kendi vatandaşı okul harçlığı için çalışırken onlara burs bağlamasını mı? Bunun gibi söylenecek yüzlerce şey yazılabilir ancak gece gündüz ahaber izlemekten göremezsiniz.




  • Baymakli_Dondurma kullanıcısına yanıt
    Saygılar hocam size aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.