Şimdi Ara

ESET NOD32 Verilerimizi Sızdırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DefCon'lar da da dile getirilen "Antivirüslerin aslında kendisinin virüs olduğu" konusu birkez daha gündemde beyler. Siber güvenlik uzmanları tarafından uluslararası olarak takip edilen Safe Breach raporuna göre Eset Nod32 antivirüsü sistemlerimizden veri sızdırıyor.

    Kullanıcıların haberi olmadan davranışsal verileri kendi sunucularına aktarıp işleyen Eset Antivürüs kullanmıyoruz ! ESET NOD32 Verilerimizi SızdırıyorVerilerimizin google, yandex gibi firmalar tarafından "pazarlama" başlığı altında toplandığını zaten biliyorduk. Fakat ben sistemimi korusun diye kurduğum antivirüsün de bu denli iğrençleşebileceğini tahmin etmiyordum. Kendi paramla kendi sistemime malware kurmam ben arkadaş.

    Konu hakkında araştırmalarıma devam ediyorum. Sizden de konuyla ilgili bir bilgi bulmanız halinde burada paylaşmanızı rica ediyorum.

    Konunun detayını merak edenler Safe Breach raporuna bu linkten ulaşabilir: Safe Breach Raporu







  • Rapor bazı antivirüslerde bulunan bir açıktan bahsediyor. Bu açık raporun yazılmış olduğu tarihten bile önce kapatılmış zaten. Telekom'un man-in-the middle yaparak casus yazılım yüklemesinden daha önemli bir haber değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.