Şimdi Ara

. (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
7
Favori
43.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zuzus_ Z kullanıcısına yanıt
    Konuyu ne güzel işinize geldiği gibi saptırıyorsunuz. Üstteki yazılanlara bile açıklama getiremeyecek kadar acizsiniz. Asena'dan daha iyi kıvırıyorsunuz tebrik ederim.

    Her ay ülkede bomba patlıyor, iktidara iki kelam laf söyleyince provokatör oluyoruz.

    Gezide azıcık yükselen dolara avazınız çıktığı kadar bağırdınız. Ama şimdi TL'nin hali ortada, ekonomide bir sıkıntı yok maşallah! Kendi adamınız bile itiraf etti ekonominin kötüye gittiğini be. Siz AKP'den daha çok AKP'lisiniz. Bunu söylemek de provokatörlük.

    Ülkenin durumu ortada, başımızdakinin derdi başkanlık. Bunu söylemek de provokatörlük. Size sorsak doların yükselmesi de dış mihraktan, başkanlığı istemeyenler de dış mihraklar, bombayı patlatanlar da dış mihraklar. Dış mihraklar da hep bize çalışıyor.

    Hiçbir ülke hiçbir ülkenin yükselmesini istemez. Elinden geldiğince kötü duruma düşmesini ister. Ülkeyi yönetemeyen iktidarda suç arayın, dış mihrakta değil.

    Bu son mesajım olsun. Yazdıklarınızdan sonra sizinle daha da muhattap olmam. Provokatörmüş utanmaz herif. Gerçekleri söylemek provokatörlük mü? Bilgisayar başında oturup millete cevap yetiştireceğine dışarı çık da her yerin Suriyeli kaynadığını gör. O zaman yapılan provokasyon mu değil mi anlarsın.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    yazdıkların tam bir fiyasko hep kötü düşünce içeren doyumsuz nankör insanların yazacaklari şeyler ve yazıyorsun. Çünkü düşünmek yok başkası sizin yerinize düşünüyor zaten size sağda solda yazarak bunları teyit etmek kalıyor.

    nede olsa vatan düşüncesi yok gitsin de ne olursa olsun.yeni nesilden umutluyuz inş. geniş düşünceli vatansever birleştirici nesil geliyor.dar zihniyet azaldikca rahatliycaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konu varken survivor gundem konu oluyorsa zaten ulke bitmistir acin acun izleyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    Bu fotoğrafı dün çektim. Suriye de idlib deyim. Üzerine Halep te bir alevi/Şii tarafından gaz yağı dökülerek yakılmış bu çocuk. Çocukların bizde de çeşitleri bulunan nefret dolu köpekler tarafından yakılmasına karşı aynen başlıkta yazdığın gibi gurur duydum.



    Gençler Türkiye ilk kez birilerine kapısını açmıyor. Cerkesler, bosnaklar, Kürtler, araplar ilk kez gelmiyor bu topraklara. Bu kişiler çok değil 100 yıl önce aynı kimlik kartı taşıdığımız insanlar. Teb'amızdır beyler. İngilizce alıp gider kimsenin karnı ağrımaz, okulda Türkiye ye dün gelen çocuğun dili ile çağrı yapınca şuradaki tepkiye bak.



    Vergi kaçırmanın kutsal kitabını yazan Türklerden bugüne kadar tek...



    Uzun yazarım da zamanıma yazık. Ömrü hayatında 4 tane siyasa kitabı okumayan adolesanla konuşacak pek bir şeyim yok.



    .

    helal işte ne kadar güzel tespit

    HER YER İNGİLİZCE TABELA OLSA AFEDERSİN BİYERLERİNE BİlE TAKMazlar..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.