İSTANBUL/ESENYURT ilçesinde TurkNet GigaFiber altyapısı yayılmaya devam ediyor! 🚀 Merhaba DonanımHaber ailesi! Bugün sizlerle çok güzel bir haberi paylaşmak istiyorum: 📍İstanbul’un Esenyurt ilçesinde TurkNet’in GigaFiber altyapısı kuruldu ve kullanıma açıldı! Evet yanlış duymadınız, GigaFiber artık Esenyurt’ta! ✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları ✅ Kota yok, taahhüt yok ✅ Gecikme süresi minimum, online oyunlar ve yayınlarda tam performans! 🚧 Altyapı hazır, bağlantı süreci bina/site bazında ilerliyor. Eğer yaşadığınız bina/site uygun durumdaysa atlyapı çekmek çok kolay. 📌 Esenyurt genelinde bulunan site ve yüksek katlı konutlar özelinde — apartman yönetimleri, bina temsilcileri veya bireysel sakinler; binalarına GigaFiber altyapısı getirilmesini istiyorlarsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği sağlıyorum. 🎯 Adresinizi hemen kontrol etmek isterseniz: 🔗 ![]() İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama🔹 Dipnot: Esenyurt’ta TurkNet altyapısı bazı bölgelerde aktif durumda. Ancak şunu net olarak belirtmem gerek: Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, tamamen TurkNet ile yerel yönetimler arasında yapılan protokoller kapsamında ilerliyor. Bu süreçlere bireysel olarak müdahale edemem, ne yazık ki yardımcı olamıyorum. Ancak eğer yaşadığınız yer bir site ya da çok katlı konut ise, apartman yönetimiyle birlikte organize olunması durumunda, bina bağlantı süreci için birebir destek sağlayabiliyorum. Başvuru, iletişim ve takip konularında elimden geleni yaparım. Yeter ki mesaj atın, her türlü yardımcı olmaya hazırım 🙌 |
Bildirim