Şimdi Ara

ESEA yı merak edenler için yayın açtım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanalım :https://www.twitch.tv/doraider

Çok ahım şahım değilim amacım sadece ortamı göstermek çok yayın açmıyorum

MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Cache 2. yarıyı izledim. Türk sunucusu denk gelseydi çok daha iyi olurdu.

İşten gelmiş olmasam daha iyi olurdu neyse ellerim ısındı (gerçek anlamda) şimdide ESEA çöktü :)
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Bir maç daha devam

Şimdi geldi yeni Rank sistemi eklemişler ama yine pug giriyorum, lanet olsun takımsızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

20 dakikadır bekliyorum bir maç bulmadı hep böyle mi?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: f0rest

ben dün 10 dakika bekledim bulmadı. vazgeçtim sonra. neden böyle?

Daha çok NA odaklı kullanıcılar, haliyle bizim saatler ile onların saatleri uymuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 22 Mart 2016; 11:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

akşam bi daha açabilir misin hocam 7 8 gibi

Hocam dalgaya alınacak kadar kötü oynadığımı düşünmüyorum sonuçta 5v5 global maçında 25-30 vuruyoruz cidden işten geldim ellerim üşümüş ısınana kadar fareye zor tıklıyordum ikinci oyun izlediyseniz kraldım. Yayını açabilirim fakat chat açmayı düşünmüyorum.

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Hocam dalgaya alınacak kadar kötü oynadığımı düşünmüyorum sonuçta 5v5 global maçında 25-30 vuruyoruz cidden işten geldim ellerim üşümüş ısınana kadar fareye zor tıklıyordum ikinci oyun izlediyseniz kraldım. Yayını açabilirim fakat chat açmayı düşünmüyorum.

dalga ne hocam ben başlığı yeni gördüm tekrar yayın açmanızı istedim sadece dünkü yayını izlemedim ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

dalga ne hocam ben başlığı yeni gördüm tekrar yayın açmanızı istedim sadece dünkü yayını izlemedim ki

Bende takıldım size hocam :) akşam açmaya çalışırım iş durumuna bağlı.

• bayadır cs'ye ve esea'ya girmiyordum rank S diye birşey gelmiş ve Elo sisteminde değişiklik olmuş galiba bilen var mı ne değiştiğini?

Orijinalden alıntı: ser momo

bayadır cs'ye ve esea'ya girmiyordum rank S diye birşey gelmiş ve Elo sisteminde değişiklik olmuş galiba bilen var mı ne değiştiğini?

Prolarda pug, normal adamlarda pug giriyordu. Maç sisteminde her takımda 1 top rws li adam olacak şekilde düzenleme yapılıyordu, haliyle 15-16 rws takıma bir tane profesyonel oyuncu gelip kafayı yiyordu. Bunun üzerine 4-5 kişi girilebilen takım S geldi + solo girerken aldığınız rws miktarına göre rank sistemi geldi. A-B-C-D... diye. 10 Rws civarı C rankı oluyor haliyle oyununuzda A liginden, B liginden adam gelme ihtimali azalıyor ezilmiyorsunuz + A-B ligi adamları sizinle girip acı çekmiyor gibi. (Kendi rankım C ortalama konuştum)

https://play.esea.net/users/1234375

bu adresten ekleyebilirsiniz beni ..

dün ilk kez girdim ve aldık maçı esea farklı geldi bana,avrupa sw sine denk geldik ve ping yine steamdaki gibi yüksekti..

Türk SW sine girmek istiyorum, girecek arkadaşlar varsa bekliyorum.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • chati açık tut bence kac gibi olcak yayin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.