Şimdi Ara

Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

    Adam lgbt birey falan değil. Ortamlarda eşcinsellere demediğini bırakmaz ama gizli kapaklı her türlü pisliği yer. Eğer bu tip "ben eşcimselim" deseydi kimse bir şey diyemezdi. Olayın özü iki yüzlülük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan yanlışları,yanlışlarla savunmak,acziyetin işaretidir,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim dünden beri bu adamı savunuyorsun akraban filan mı anlamadım? Boşver kendi pisliğinde boğulsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi montajcı takımı da gelir montaj montaj diye evet montaj ama abimizin azına monte etmişler...Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek 

    mesele ipnelik değil mesele millete ahlak din iman dersi verip ipnelik edenler.....Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek 

  • Yıllarca bu millete hem TV sansurleriyle hem parmaklarıyla göstere göstere bunlar lgbt, bunlqr vatan haini, bu soğan üreticisi terörist, bu kadın sahneye çıkmasın ahlakimizi bozuyor, Kemal Sunal filmini sansurleyin çocuklarımızın ahlaki bozuluyor, ötekinin eteğinin boyu, berikinin yaşam tarzi, ülkeyi kuran ve kurtaranin içtiği rakısı, gençlerin evlenmekten kaçması, öbürünün zinası diyerek, Hayatımızda bize ahlaki en son ogretebilecek adamların başımıza ahlak bekcisi kesilmesi sonucu, kendilerinin 3 lü kusturmalı boşnak saksosu videoları cikarsa ben yıllarca, içtiğime, gezdigime, düşündüğüme karışan bu adamların videoları ile çok ağır başak geçerim hatta dün yaptığımız gibi sadece bu konu üzerine arkadaşlarımla 2 saat 3 saat makarasini yaparım, yayar, hatırlatır, bilmeyenlerin bilmesini sağlarım.


    Çünkü bu millet ahlaki bunlardan öğrenecek kadar düşmedi. O yüzden hiiiiçç duyar kasmaya gerek yok. Bana ahlak dersi vermeye çalışan hükümet ve yanlılarının içinde bulunduğu durumdur. Aynen ensar gibi, aynen deniz feneri dolandırıcılığı gibi, aynen aklıma gelmeyen daha nice ahlaksizliklar gibi. Eğer ben birilerinin yediğine, gezdigine, düşündüğüne, hayat tarzına, etki edebilecek karar ve toplumsal çevre kurgulama hamlelerine imza atıyor isem, hatta TV ye çıkıp partimdeki ve işbirliği içinde olduğum şahıs, vakıf, şirket, tarikat dahil herşeyi görmezden gelip millete ahlak dersi vermeye çalışıyor isem benimle de ayni şekilde özel hayat falan dinlemeden her acigimda dogduguma bisman edilmem gerekir.


    Bu millete ahlak dersi veren siyasal İslam'ın mensuplarının kokain, mala konma, kusturmalı Boşnak saksosu gibi rezilliklerini keyifle izliyor, izlemeyenlerin izlemesini sağlıyorum. Çok ta eğleniyorum. Gerisi tın !


    Sen misin bana ahlak dersi veren.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 28 Haziran 2022; 8:15:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Poposuyla inatlaşan, donuna yapar diye bir atasözümüz var. Sedat Peker ile eşcinsel olduğunu kendin dahi bildiğin halde neden blöf yapıyor diye inatlaşıyorsun ki? Bile bile lades oldu. Eşcinsel olayına gelince, benim bir dini inancım yok, zeka seviyem de yerinde olduğu için herkesin olmak istediği kişiyle birlikte olmasını savunurum. Bir çok insan toplum baskısı yüzünden eşcinsel olduğu halde karşı cinsle evlenerek mutlu aile tablosu oluşturmaya çalışıyor, şahıslar gözümde zaten beş para etmiyor da kadın ve çocuklara üzülüyorum.
    Tıpkı Ebrar gibi gerici zihniyetin sel sularında boğulup gittin işte, ne oldu yani? Bir de bu eşcinsel olayları kınayanlar hep Müslüman olduğunu iddia eden kesim. Sizin kitabınızda, kınamayın, kınadığın başına gelmeden ölmezsin diye bir söz bulunuyor. O yüzden bırakın isteyen istediği gibi yaşasın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGBT ile dalga gecen takimin sakso cekerken videosu cikmis ne yapacaktik.

    Ha ozeli dersen, adam zaten ozelini 3. adama da acmis daha ne bik bik yapiyon.

  • Bu şahış (TOPLUK DEĞİL ŞAHISTAN BAHSEDİYORUM) lgbt midir nedir, onlara karşı bir laf etmiş mi? Hırsızlık yapmışmı? Dolandırıcılık yapmış mı? Milletin inancına karışmış mı?
    Ne yapmış bu adam? Sadece konuştuğunuz şeyi mi yapmış?
    Nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi dini kullanır ama her haltı yer, kimi liyakat der ama torpille işe insan sokar. Bunun partisi yok, önce ahlaklı olmak gerek. Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek 

  • BJK kullanıcısına yanıt

    hocam bu adamin akp ile bir alakasi yok ki. milletvekili aday adayi. secilememis bile. herkes aday adayi olabilir diye biliyorum. hadi onu gec tgrtnin sahibi bile olsa tgrtnin yanli haber yaptigini dusunmuyorum. aylardir izliyorum tgrt yi gayet ortada haberler yapiyorlardi.


    bence masum bir insani ortaya atip linç ettiler. benim yorumum budur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 10:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    Bir kişi akp'den aday adayı olmuşsa zaten akplidir artık. Üstelik Tgrt sonuna kadar yandaş bir kanal, sen Tgrt diye Fox'u falan izliyorsun sanırım. Zaten İhlas holding yıllardan beri muhafazakar olarak bilinir. Biz buradaki ikiyüzlülüğe kızıyoruz dediğim gibi.


    Yoksa bana ne ne yaparsa yapsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 27 Haziran 2022; 11:31:18 >
  • Eğitimsiz, cahil cühela bir toplum anlayış yok medeniyet yok şeref haysiyet yok ben bu kadar olacağını tahmin dahi etmiyordum.

  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Ihlas holding de mi çalışıyorsun merak ettiğim için soruyorum

    Cehennemde de bile en alt tabakaya münafıklar gidecektir

    Münafık ne demek biliyorsun değil mi

    Ayrıca bize ahlak dersi veren haber kanalının hatta dervişler alimler ilgili yayın yapan tgrt belgeselin, insanların içtiği alkole kadar laf etmesi sonra böyle saxsolu pislikler yapması tabiki ilgilendirir O da özel hayat ama başıma ahlak bekçisi kesilen ve lgbt ye savaş açan adamların iğrenc halleri en azından hayatımızı ve yaşam tarzımızı şekillendirmeye çalıştıkları için tabiki yorum yapacağız yoksa sıradan insanlar ne yapıyor umrumda bile değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet38 -- 27 Haziran 2022; 11:26:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen kibar erkek sesi duyunce tüylerim diken diken oluyor die konu açmıştın.Söylediklerinde samimiyet göremiyorum.Kimse kimseyi suç işlemediği sürece
    yargılamaya hakkı yoktur. Eşcinsellik Dünyanın hiçbiryerinde suç değil. Suç olmasına imkan yok kimseye zarar vermiyorlar kimseye zorla birşey yaptırmıyolrar kendi iradeleriyle yapıyorlar onu ve bu suç değil Toplumlar bunu daha hala kavrayamadı gelmiş ahlakcılık oynuyorlar işte herşey boş TGRT başı Eşcinsel çıkmış nasıl çıkarmış sanırsın Dünyada olmuyacak birşey.Yazık işte ne olucak Adamı linç ederler bizim toplumda Din var ama Ahlakın A harfi bile yok bütün mesele bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aşağıdakini paylaşan kişi ceo 3 lü yaparken yakalandı karşı taraf sallasın yazsın paylşasın linç etsin ama biz 3lü yapanı paylaşınca saygılı ol diyeceksin. Geç bunları



    Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek
  • arkadaş kanadalı mısın yoksa hollandalı mısın ? ne bu hoşgörü bekleyen aşırı hümanist tavırlar filan ? utanmasa '' yeaa adam cinsel kimliğini bile daracık odada yaşıyor insan bunlara geniş bir oda tahsis ederdi '' filan diyeceksin


    o dediğin acımasızlık 1 günde olmadı 20 senede oldu.


    akp nin kutuplaştırması sonucu oldu.


    sağ-sol türk-kürt adam-gay çürük-sürtük alevi-sünni diye diye memleketi birbirine düşman ettiler


    aynısı muhalif birine yapılsa '' bunlar lut kavmi soyundan '' der hepsini linç ederdiniz


    söz konusu akp li isim olunca mı hümanist kesiliyorsunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 27 Haziran 2022; 14:58:26 >
  • o eşcinsel insan, neden zaten eşcinsellere baştan karşı ve nefret eden siyasal islamcı - şeriatçı kanat içinde yeralmış? Çıkarları için herşeyi yapabilecek her forma girebilecek bir dönek olduğu içinmi? asıl bunu linç ediyoruz.

  • sight S kullanıcısına yanıt

    kardesim adamin tek sucu akpden milletvekili aday adayi olmasi. tgrt ile bir bagi yok. ihlaslada olan bagi ihlasin yan sirketi olan ihlas girisimde genel müdür olmasindan ibaret.


    simdi bu adamin sucu gunahi ne




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 18:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.