Şimdi Ara

Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir insan eşcinsel olabilir mi olabilir. gizli bir eşcinselde olabilir ki herkesin kendi ozel hayati. fakat sen bir insanin bu ozel hayatini ulu orta milletin onune atiyorsun ki evli ve cocuklu bir adam. ve millet linc ediyor zalimce. cocugu ne dusunur karisi ne dusunur dusunmeden. biz ne ara bu kadar zalim olduk beyler. karar verin escinsel olmak dalga gecilecek asagilik birsey midir yoksa degil midir. biraz tutarli olun. kaldi ki bu adamin tek sucu akpden milletvekili aday adayi olmasi. akp ile ufacik bir alakasi yok neredeyse dis kapinin dis mandali.


    ben bu ulkenin insaninin en aydininda bile gram medeniyet ve sagduyu olmadigini tekrar bugun anladim maalesef. tipik ortadogu zihniyetine sahibiz. hic oyle kendinizi farkli gormeyin. gram farkiniz yok birbirinizden.


    sağ çomar = sol çomar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 1:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mesele insanların eşcinselliği, gizli geyliği değil. Bu kadar karşıt görünen ve üst perdeden lanetlediğin bir cenaha mensup olman. Kimse kimsenin cinsel bekçisi değil fakat bu videodaki ortama dahil olup mini etek giyen kızlara ahlak satmayacaksın. Bundan sonra ceosu olduğu kanalda dahil olduğu gruba dair daha tarafsız haberler yaparlar umarız.

    Yıllarca bu millete hem TV sansurleriyle hem parmaklarıyla göstere göstere bunlar lgbt, bunlqr vatan haini, bu soğan üreticisi terörist, bu kadın sahneye çıkmasın ahlakimizi bozuyor, Kemal Sunal filmini sansurleyin çocuklarımızın ahlaki bozuluyor, ötekinin eteğinin boyu, berikinin yaşam tarzi, ülkeyi kuran ve kurtaranin içtiği rakısı, gençlerin evlenmekten kaçması, öbürünün zinası diyerek, Hayatımızda bize ahlaki en son ogretebilecek adamların başımıza ahlak bekcisi kesilmesi sonucu, kendilerinin 3 lü kusturmalı boşnak saksosu videoları cikarsa ben yıllarca, içtiğime, gezdigime, düşündüğüme karışan bu adamların videoları ile çok ağır başak geçerim hatta dün yaptığımız gibi sadece bu konu üzerine arkadaşlarımla 2 saat 3 saat makarasini yaparım, yayar, hatırlatır, bilmeyenlerin bilmesini sağlarım.


    Çünkü bu millet ahlaki bunlardan öğrenecek kadar düşmedi. O yüzden hiiiiçç duyar kasmaya gerek yok. Bana ahlak dersi vermeye çalışan hükümet ve yanlılarının içinde bulunduğu durumdur. Aynen ensar gibi, aynen deniz feneri dolandırıcılığı gibi, aynen aklıma gelmeyen daha nice ahlaksizliklar gibi. Eğer ben birilerinin yediğine, gezdigine, düşündüğüne, hayat tarzına, etki edebilecek karar ve toplumsal çevre kurgulama hamlelerine imza atıyor isem, hatta TV ye çıkıp partimdeki ve işbirliği içinde olduğum şahıs, vakıf, şirket, tarikat dahil herşeyi görmezden gelip millete ahlak dersi vermeye çalışıyor isem benimle de ayni şekilde özel hayat falan dinlemeden her acigimda dogduguma bisman edilmem gerekir.


    Bu millete ahlak dersi veren siyasal İslam'ın mensuplarının kokain, mala konma, kusturmalı Boşnak saksosu gibi rezilliklerini keyifle izliyor, izlemeyenlerin izlemesini sağlıyorum. Çok ta eğleniyorum. Gerisi tın !


    Sen misin bana ahlak dersi veren.

  • Bugün bende bunu düşündüm sol cenahınsa muhafazakarlardan bir farki yok. Linc bu milletin kültürü olmuş artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

    artik halk giderek kutuplasmaya ve elinden gelse birbirini bir kasik suda bogacak seviyeye gelmeye basladi hocam. beni korkutan bu. halk farkinda degil ve hipnoz halinde. zombilesmis bir millet goruyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 1:30:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la hani bunlar Lut kavmiydi?

    Birden bire hümanist oluverdi akboylar .Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek 

    bunları, milleti 32 parçaya bölüp kutuplaştırıken düşünecektiniz malesef..

  • Bunlar özel değil, genel genel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben ateistim. bu forumada 2006dan beri uyeyim. herkesi kendinle karistirma. kimseninde tasmalisi degiliz. ben ozgur bir bireyim. kendi dusuncelerim falan var.


    sizler gibi zombilesip insanlara saldirmiyorum hak neyse adalet neyse onu savunuyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 1:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat pekerin yaptıgı ifşa zaten insanlığa sığmaz...yaptıgı ifşadan insanlar içden içe baya bir rahatsız oldu...


    sedat pekerde sütten çıkmış ak kaşık değil...


    umarım mit bir an önce peşine düşüp yakalar.


    bu arada şu tatlısu solcularında sedat peker aşkı başladı bir savunmalar güzellemeler vs olum az delikanlı olun dönek olmayın.... adamın muslugu kesilince ortaklarına savaş açmış boş beleş şovmenin tekidir kendisi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 27 Haziran 2022; 2:3:18 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    Diger konuda sen surekli saxo ceken adamin ihlasla alakasi falan yok diyordun

    hatta bazi arkadaslar resim link atmisti hala kabul etmiyordun adamin yonetici oldugunu


    simdide burda escinsel olabilir diyorsun

    senin olayin ne ben anlayamadim


    escinselligimi savunuyorsun ihlasimi tgrtyimi???


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    aklimda hala supheler var. arastirdigim vakit belediye baskaninin facebook resminde belirtmesi disinda ihlas ve tgrt ile baglantisini bulamadim hala.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    sanırım arkadaş daha ampullerin böyle bişey yapabileceğine inanmamış ya da toz konduramıyor. ondan bu sıkıntısı. yoksa chp li biri yapsa ohoo sallamaz bile.

  • Mesele insanların eşcinselliği, gizli geyliği değil. Bu kadar karşıt görünen ve üst perdeden lanetlediğin bir cenaha mensup olman. Kimse kimsenin cinsel bekçisi değil fakat bu videodaki ortama dahil olup mini etek giyen kızlara ahlak satmayacaksın. Bundan sonra ceosu olduğu kanalda dahil olduğu gruba dair daha tarafsız haberler yaparlar umarız.

  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Sedat Peker Erdogan'in onayi ile arkasindan is cevirenleri ortaya cikaran bir adamdir tek kelime ile helal olsun ! Sedat Peker'in biraz daha konustururlarsa bu adam Turgut Ozal'i kimin oldurdugunude anlaticak !

  • Asil soru kac yildir kasetlerle yonetiliyor bu ulke? Baska hangi siyasiler veya olusumlar kaset baskisi ile oldugundan farkli tavir aliyor. Dallas gibi bir ulke olduk.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uyuyan devi uyandırdılar iyi olmuş kimse iki yüzlülüğe oynamasın

  • Dün öğlen saatlerinde akp 'li bir şahısın açık açık Aykut Erdoğdu 'yu hedef alan başlıkları vardı. Büyük bir zevkle yazıyordu. Kirli oyunun maşası şahıs .

    Aynı gün bir başka kaset olayını Sedat patlattı.
    Siyasal İslamcı ahlak(!) Mensubu ortalarda gözükmüyor.
    Siyasal İslamcılar içlerinde ne yaşıyorsa en çok LGBT bunlardan çıkıyor.

    Badelemek bunlarda çok yaygın .

    Siz yine de siyasal İslamcıların ahlak seviyesine düşmeyin kapatın gitsin konuyu. Adamı da lgbt birey diye rencide etmeyin,dini inanışı ne olursa olsun cinsel tercihi bizi ilgilendirmez, ilgilendirmemeli.

    Karşı mahalle içinde bu geçerli

    Bunlarla aramızda fark olsun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen kişiler devletin içindeyse, bu tür videoların yayınlanmaması için suç örgütlerine tavizler verir. Devlet için tehlikelidir bu videolar. Adam ülkesini bile satabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Gece kuşağı ne zaman başlayacak acaba

    Eşcinsel bir insanı zalimce linç etmek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    Kardeşim bende 2006 üyesiyim, koskaca adamlarız herhalde özgür olacağız elbet düşüncelerimiz olacak, dini görüşüm olsada olmasada bana ait bir görüş olduğu için kimseye anlatmak zorunda değilim... Fakat Edirnelilyim, Bahçeşehirde oturuyorum Etilerde çalışıyorum ama bu durum beni çok rahatsız etti... Bu işin solu sağı yok normalde bu tür bir ifşanın doğru olmadığını bende kabul ediyorum tercihler bizi ilgilendirmez ama bu adam kim hiç baktın mı? Yazık ya cidden yazık...


    Buyur bak kimmiş ?


    T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı.


    İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.


    Dubai’de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu’nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.


    Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding’te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanlığı yapmıştır.





  • Yine damşamış duyarcanlar. Gerçi arkadaş çok güzel açıklamış da ben de tekrar edeyim. Bu tip İhlas holding gibi muhafazakar ve hatta hilafeti bir kurumda nasıl yükseldi? Dini kullanarak. Sahte kimliklerle sahte hayatlar yaşıyorlar ve bi yerden de patlıyor işte. Eşcinsellere hakaret eder, eşcindelliği lanetler ama gizli ortamlarda 3 adamla iş çevirir. Sonra da duyarcanlar burada duyar kadar. Hadi lan oradan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.