Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
42
Favori
85.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    Dostum uzun zamandan beri oyunu arkadaslarla beraber takip ediyoruz. Ilk gunku ciksa da oynasak heyecani hic icimizden dinmedi. Fiyatlarindan ne kadar da sikayetci olsam bu duygu halen icimde, bir umut diyelim. Oyunu alacagim kesin ve parasini sonuna kadar alacagida kesin bu konuda da gram suphe yok içimde. Maddi durumum iyi olsa hic dusunmeden son paketini alir gramda uzulmezdim. Adamlarin Calismalarina hayraniz. degmeyecegini bilsem hic bu kadar ugrasmam. Cok oynamak istedigim bir oyun. Bu yasima kadar da hic bir oyunun fiyati konusunda ne destek sayfasina nede bir tane foruma yazi yazmisligim yoktur. Ta ki Escape from Tarkova kadar. Anlayin ki bu oyunu ne kadar cok istiyorum. Sanmayin ki sadece burdan yazıyorum. Escape from tarkov support bolumune, xsolla ve buraya da dusuncelerimi acik birsekilde belirttim. Umarim umutlarimiz sonmez. Tesekkurler. Basinizi agrittim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uNequAL kullanıcısına yanıt
    Yazın tabii. Ne kadar çok duyulursa etkisi de o kadar çok olur.

    Gerçekten insanı çekiyor oyun. Ben de uzun zamandır hiçbir oyuna böylesine bağlanmamıştım. Kaldı ki Engworkel'in dediği gibi henüz oyunun küçük bir kısmı erişime açık. Bu bile bizi bu kadar cezbettiyse acaba tam sürümde neler olur diye düşünmek bile heyecan verici.

    Umarım sizi de Tarkov'da görürüz yakın zamanda. Ayrıca baş ağrıtmak da ne demek, forumdayız ve keyifli keyifli muhabbet ediyoruz ortak bir ilgi alanımız hakkında :)

    İyi forumlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 7 Şubat 2018; 3:25:29 >
  • Oyunun Steam'e fiyatta revizyona gidilerek gelmesi şart oğlu şart. Aslında en başından bu şekilde yapılsa şimdiye kadar çoktan çok daha fazla kitleye ulaşmış durumdaydı.
  • oyunun videolarını ne zaman izlesem kendimi bian stalker büyüsüne kaptırıyorum..beni en çok cezbeden'de bu olsa gerek=)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Porno Graffiti

    Oyunun Steam'e fiyatta revizyona gidilerek gelmesi şart oğlu şart. Aslında en başından bu şekilde yapılsa şimdiye kadar çoktan çok daha fazla kitleye ulaşmış durumdaydı.

    Kesinlikle öyle, oyun mükemmel duruyor ama fiyatlandırmadan dolayı maalesef alamıyorum steame ne zaman gelir tam sürüme ne zaman geçilir henüz belli değil sanırım ama kesinlikle fiyatta revizyona gidilmesi gerekiyor ki arkadaşlar gidilmesi muhtemel demişlerdi geçen günlerde bu konuda.
  • Duyurulduğu günden beri takip ettiğim bir oyun. Steam'e gelse bugün alırım ama gelmiyor. Var mı konu hakkında bilgisi olan? Steam'e gelecek mi? Gelecekse bir tarih var mı? Hoş fiyatları biraz aşağı çekseler kendi sitesinden de alınabilir ama rakamlar uçuk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_F16 -- 7 Şubat 2018; 17:42:14 >
  • Bullseye_F16 kullanıcısına yanıt
    Önce tam sürüm çıkacak ve bir süre daha sadece kendi sitesinden alınabilecek. Daha sonrası için Steam planları var. En geç Q3 civarı tam sürüm olur diye düşünüyorum ben. Steam olayı da ya Q4 ya da 2019'a denk gelir. Tabii bu ara çok fazla güncelleme gelmeye başladı. Ekip çok hızlandı. Belki Q3'ten bile önce olabilir bu hızla.

    Daha önce başka bir arkadaşa da demiştim. Steam'den oyun almak özellikle iade şansı sebebiyle çok mantıklı kabul ediyorum. Ama illa Steam'i beklemek şart değil bana kalırsa. Zaten oynanış videoları ortada, yayıncılar ortada. Beğendiyseniz alın oynayın bence.

    Eğer mutlaka bir fiyat dengelemesi beklemiyorsanız boşuna kendinizi tutmanın çok anlamı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 9 Şubat 2018; 3:10:2 >
  • 21Lv Hesap satılıktır, Standart Edition' dır. Iventory tamamen doludur, 2M+ Rouble mevcuttur. Rouble ayrıca satılabilir. Normal fiyatından ucuza bırakacağım.
  • _FUBAR_ kullanıcısına yanıt
    Satma sebebiniz ne beğenmediniz mi ?

    İstatistik açıdan soruyorum
  • Oyun resmi olarak TÜRKÇE dil destekli çıkacak.
  • Resmi olarak duyuruldu.

    Escape From Tarkov için TÜRKÇE DİL DESTEĞİ geliyor.

    Kullanıcılara atılan maillerde ve Escape From Tarkov resmi sitesinde, 7000'den fazla gönüllü insanın oyunu pek çok farklı dile çevirmek için çalıştığı ve bu çalışmanın kısa bir süre içinde biteceği açıklandı. Bildiğiniz gibi şu an sadece İngilizce ve Rusça dilleri bulunmakta. Ancak kesin olarak çevrilecek dillerin listesi şu şekilde...

    TÜRKÇE

    Almanca
    Fransızca
    İspanyolca ve Meksika İspanyolcası
    Lehçe (Polonya)
    İtalyanca
    Çekçe,
    Slovakça
    Çince (Sadeleştirilmiş ve Geleneksel olmak üzere seçimli)
    Portekizce ve Brezilya Portekizcesi
    Japonca
    Korece
    Ve diğerleri (çalışmalara bağlı olarak dil sayısı artabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 10 Şubat 2018; 4:52:20 >
  • Twitch yayınlarını izlemek keyifli ama alıp öğrenebilir miyim korkusu var. Oyun baya detaylı ve anladığım kadarıyla tam sürüme geçtiğinde bu detay sayısı çok daha fazla olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    bu oyun patlar hocam. alma
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Detay çok ve daha da artacak. Ama öğrenme konusunda endişelenmeyin. Sonuç olarak hiç kimse oyunu ilk aldığında uzman olmuyor. Oynaya oynaya, zamanla öğrenirsiniz. İlk 1-2 gün oldukça zorlu geçer sonra rahatlarsınız :)
  • sportakviye kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim doğrusu.

    Ekip hızlı, kaliteli. Oldukça da iyi çalışıyor.

    Oyunu oynadınız mı bilmiyorum ama hangi yönü veya yönleri size bunu düşündürdü ?
  • İlk olarak bunu Temsilcilik ekibinde bulunan birisi olarak değil bu oyunu seven birisi olarak cevap vereyim. 4 farklı versiyon demişsiniz. AAA oyun çıkaran firmalar bu işi yapmıyormuş gibi bir algıdasınız sanırım. Fiyat konusunda ise burada zaten kimse ucuz diye bir şey demiyor lakin EFT Çoğu AAA oyundan daha iyi bir deneyim sağladığını da unutmamak lazım. Tabi bu kişiden kişiye değişir. Ve diğer konu olarak şurada yazdığınız üsluba kimse cevap vermez ama neyse diyerek ve öyle atıp tuttuğunuz için bir cevap yazma gereksinimi hissettim .

    Şimdi Temsilci ekibinde bulunan birisi olarak cevap vereceğim ; 4 farklı versiyon olması her firmada olduğu gibi bir satış politikası bu gayet normal. Fiyat konusunda bir çok oyunu sever bize mesaj atıyor. Bu konuda çalışmalarımız mevcut şunu unutmamak lazım bizde oyunları sever bir temsilci ekibiyiz. bu konuda bu yüzden daha da fazla çalışıyoruz.

    Bu açık beta konusunda dediğiniz cevapların SS atarsanız bakalım eğer cidden bunu demişlerse sevinmeniz lazım açık sözlü bir firma olduğu için. Fakir bir firma olduğunu anlamanızda gayet ilginç bir durum. Sıkışma gibi bir durum söz konusu değil adamlar bu proje için o kadar ayrıntılı çalışıyor ki ve özen gösteriyor ki oyun çıktığı zaman oyunculardan çok iyi bir geri dönüş almak istiyor. Ve oyun 2018 senesi içerisinde çıkıyor. Bu net bilgidir, aynı zamanda açık beta çok yakında. Server konusuna gelmişsiniz bur da da sanki her firma ülkemize veya yakınımıza özel server açıyormuş gibi bir algı ile söyleminiz var .Ama Bu konuda da girişimiz olacak emin olun. Oyunu sevmeyebilirsiniz eleştirebilirsiniz ama kimsenin kalbini kırarım demeye hiç bir şekilde hakkınız yok bu forum ahlakına da zaten uygun olmayan bir durum.

    Ve kimse burda Temsilcimiz var diye hava atmıyor zaten sadece bizim Ülkemize özgü olan bir durum değil her ülkenin seçilen temsilcileri var.
    Şimdi gelelim Temsilciğe söylediklerinize . Bizim ekibimiz oyunseverlerden oluşan bir ekip ve bu yüzden Oyuncularıda anladığımız için onların isteklerine ve yarar sağlayacak ne var ise ona yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sizin dediğiniz gibi adı var sadece durumu yok ki Sağolsun oyun severler den oyunu alanlar olsun veya takip edenler olsun şu anki çalışmalarımızdan her zaman memnuniyet dile getirmiştir.Ve biz buna layık olmak için ve ne kadar yararlı olabiliriz diye hala çalışmalarımız son sürat devam ediyor edecekte.Sizin dediğiz o fiyat politakası ve server öyle hemen olacak şeyler değil bilginiz olsun ama bizim bu konularda dediğimiz gibi çalışmalarımız mevcut , olacak ta.

    Arkadaşlar biz işimizi sevdiğimiz için yapıyoruz.Ve bu işten hiç bir şekilde bir maddiyat söz konusu değil bilginizin olmasını isterim dediğim gibi biz oyunsever insanlarımız bu yüzden maneviyat önde geliyor.Ve sizin destekleriniz gösterdiğiniz sevgi ve özen bizim için zaten yetiyor. Her zaman istek öneri ve şikayetlerinizi uygun bir uslüp ile dile getirebiliriniz.Ve Tekrar unutmayın ki bu dediğiniz herşey bizim her zaman listemize ekleniyor.

    Sevgi ve Sayğı ile kalınız.İyi Oyunlar.

    Oyun Steam konusunda tekrardan belirteyim arkadaşlar oyun steam'e çıkış yaptıkdan daha sonra gelecek.

    Steam fiyatı büyük bir ihtimal biraz daha uygun olacaktır kur sebebi ile ama bakalım bir haber geldiği zaman sosyal medya hesaplarımızdan bilgilendirilmesi geçilir.

    Türkce yama konusunda cidden Discord da bulunan çeviri Gönüllüleri çok çok iyi bir iş çıkardılar emin olun o kadar ayrıntılı bir düşünce ile çeviri yapılıyor ki hepsine ben bir oyun sever olarak teşekkür ederim.

    Stalker havası biraz var ama Eft emin olun farklı bir deneyim.

    Detay konusunda emin olun daha eklenecek o kadar detay mevcut ki.

    Tekrardan belirteyim sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi cidden tavsiye ederim.Ve ayrı zamanda Discord adresimizede gelmenizi cidden iyi kaliteli bir Discord oluşumu meydana geldiki bu gün geçtikçe artıyor ve bunuda korumak için elimizden geleni yapıyoruz.



    EFT Türkçe Site:
    https://www.escapefromtarkovturkiye.com

    EFT Türkçe Forum:
    http://forum.escapefromtarkov.com/for...

    EFT Türkiye Facebook Sayfası:
    https://www.facebook.com/EscapeFromTa...

    Discord Davet Linkimiz:
    https://discord.gg/fyWmVvd

    EFT Türkiye Youtube Sayfası:
    https://www.youtube.com/channel/UCqNW7KIiPpSHoszEJXfJFwA

    EFT Türkiye İnstagram Sayfası:
    https://www.instagram.com/escapefromtarkovturkiye/

    EFT Türkiye İletişim Mail:
    escapefromtarkovturkiye@gmail.com




  • Serkan Murat Yıldırım kullanıcısına yanıt
    Kaba bir üslup kullanmışsınız. Ben de oyunun Edge of Darkness paketini alan birisiyim. Ve o verilen cevapların tamamına katılıyorum. Edge of Darkness benim için verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Sizin için önemli olmayabilir ama ben bir oyunu DLC paketleri ile takip etmeyi severim. DLC'ler, Season Pass kavramı, stash vs bunlar benim için önemli.

    Mesajınızın diğer kısmı için ise

    1) Alpha da olsa Beta da olsa neredeyse her oyun değişik paketler satıyor. Bunda garipsenecek bir durum yok ki. Standart sürüm sunulmuş mu ? Sunulmuş. Fiyatı piyasadaki diğer oyunlarla aynı mı ? Aynı. Bundan sonra Edge of Darkness almak, Left Behind Edition almak kullanıcılara kalmış bir şey. Şu anda Escape From Tarkov piyasadaki diğer tüm oyunlarla dengeli bir fiyatlandırma ile satılıyor. Hangi muadil oyun 160 TL'den çok daha ucuz veya çok daha pahalı ?

    2) Açık beta haftalık olarak, 14 günlük olarak yayınlandı. Hem de bildiğim kadarıyla birkaç kez. İnsanlara test için imkan verildi. Yine hemen hemen tüm oyun fuarlarında binlerce beta test key dağıtıldı. O saçma dediğiniz platformu biraz daha düzgün takip etseniz 1500 key veren yayıncıları görürdünüz.

    3) Ekip gayet iyi çalışıyor. Verdikleri sözleri de tuttular şimdiye kadar. Öngörülen tarih Q3 veya Q4 ise ancak Q3-Q4 sonrası bize yorum yapmak düşer ekip sözünü tuttu ya da tutmadı diye. Eğer gerçekten 2018'de çıkmazsa ben de size hak veririm bu konuda.

    4) Temsilcilere laf atmanın pek mantığı yok. Zaten yaptıkları işi gönüllü yapıyorlar. Ayrıca oyun merkezinden ne açıklanırsa onları bulundukları ülkede haberleştiriyorlar. Yani temsilcilik hava atılan bir kavram değil, gönüllülük esasına dayanan iyi niyetli bir sistem.

    Fiyat politikası için normalin üstünde bir eleştiri var. Kabul edin veya etmeyin, standart sürüm için fiyatlandırma gayet normal. Bakın kavram kargaşası olmasın. 160 TL ucuz demiyorum. 160 TL şu an piyasadaki oyunlar için standart bir fiyat diyorum. Bakıyorsunuz bugün daha early access Sea of Thieves diye bir oyun ki ne motor istiyor ne güç, 260 TL'den piyasada. O da baharda çıkacak. Henüz çıkmadı. Bakıyorsunuz Vampyr diye single player bir oyun 162 TL etiket ile ön siparişte. Metal Gear Survive 135 TL ile ön siparişte. 2016 çıkışlı Battlefield 1 40 Euro yani kabaca 180 TL civarı. Artık kimsenin pc platformuna almadığı PES 200 TL ile çıktı piyasaya, satmadı yeni düştü fiyatları. O da oyun sitelerinde, Steam'de henüz fiyat indirimi yok.

    Artık oyun piyasası bu hale geldi. Fiyatlandırma üstünden karalama yapmak çok manasız Escape From Tarkov için. Eğer mutlaka sorumlu arayacaksanız sizin tabirinizle ruski developerlara değil ülkede 4.6 TL ve üstüne ancak 1 Euro almamızı sağlayanlara hesap sorun. Ülkenin tüm banknotlarından 1 tane alın. 200 TL + 100 TL + 50 TL + 20 TL + 10 TL + 5 TL = 385 TL eder. Gidip 100 Euro alamıyorsunuz. Döviz bu haldeyken oyunlar da haliyle pahalı olacaktır bizler için.

    Yine Steam gibi platformlar sayesinde daha normal fiyatlara oyun alabiliyoruz. Escape From Tarkov da Steam'e geldiğinde kısmen daha makul bir fiyata inecektir. Standart sürüm 160 TL diye düşünürsek Steam fiyatı da 90 ile 110 arası değişecektir büyük ihtimalle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan Murat Yıldırım

    Ben arkadasin yerine kendi fikrimi belirteyim.



    Bakiniz oncelikle bu oyun alpha'da oldugu zamanlar 4 farkli vers ile satisa cikacak kadar buyuk bir terbiyesizlik yapti, fiyatlarinin ucuklugundan bahsetmiyorum bile. 2015 yaz ayinda duyuruldugu halde bir gidim ilerlemis degil bana kalirsa alpha betadan daha iyi idi ( gameplay videolari ). Ustune birde Turk temsilcimiz var diyorlar sanki bir ise yarayacakmis & yariyormus gibi. Gectigimiz yillardan beridir kullanici meraki olan kitle ya kardesim acik beta yayinlayinda bir deneyelim nedir ne degildir test edelim diye. Hadi oyunun yapiminin ilk yili dedik koyverdik bir yil daha bekleriz. 1 2 3 aradan onca sene gecti hala ayni sikayeti dile getirdigimiz de "ama altyapimiz uygun degil - hazir degil sayin user" hazirla lan o zaman aldigin paralarin karsiligini niye geciktirerek veriyorsun ?. Madem fakirsin girmeyeceksin bu ise ve yalanlarin ile olusturdugun is takvimini insanlara gercekmis gibi gostermeyeceksin. Sonra SIKIsinca net bir bilgi yok ama iste 3Q 4Q ongurulen cikis tarihi diyip kandirmayacaksin milleti.



    Oyunun yapimcilarina ve ruski developerlara zerre guvenim inancim yok. Oyun coktugu icin yayini kufur ile kapaticak kadar asagilik ve serseri bir yapimcilara sahip daha ne olsun. ????



    Insanlar keriz oldugu suruce silkeliyici cok olur.

    Oyun tamamen bir fiyasko, hic bir kisi yada kisiler gelip bana burada savunmasin kalbini kirarim.



    Turkiye temsicimiz var diye hava atmak onu yararli kilacak bir etken degil. Oyunun fiyati zar zor gecinen insanim icin inmedigi ustune kustahca bitmemis bir yapim icin AAA bir oyunmus gibi fiyat politikasi - bulundugumuz cografya'ya yakin sunucu destegi getirilmedigi muddetce ben yerim oyle temsilciyi.



    is olsun, calisiyoruz gibi gorunsun cabalari bunlar. Icraat yapicak kadar bir yetkili olmayan birini oyalamak icin koymuslar.



    Ama kizmiyorum inan ki mustehak o twitch denilen salak platform'da insanlarin " kor gozlerle " oynadigini gorunce iyi yapiyorlar diyorum.



    Soru : Neden en buyuk paketi aldiniz ?

    Cevap : Edge of darkness edition 500 kusur tl ama degiyor. Hakkini veriyor.

    Soru : Sebep ?.

    Cevap : E stash buyuklugu, sec container, ileride gelicek Dlc ler.



    Siktir lan.

    Yazdıklarının tamamına katılıyorum arkadaşım. Burada olmamış oyunların yani daha beta da olan oyunların satışa çıkarılması bile abest bir durumken bide afarklı sürümlerin ortaya çıkması vs gelinen durumun vahametini iyice ortaya koyuyor. BEtadaki oyuna DLC çıktığını gördü bu gözler.

    Sorun tamamen oyuncuları soyulacak kaz gibi gören yapımcılarda değil ... Oyuncuşarın gerçektende yolunacak kaz olmasından kaynaklanıyor. Evet bende bu gruptaydım. Samimiyetle de yazıyorum çok çok ilgimi çeken bir oyun olsa yine aynı tuzağa düşmeyeceğimin de bir garantisi yok. Ama eskisi gibi değil tabi. Dayz, ARk gibi birkaç erken erişimden sonra aklım başıma geldi.

    Mesela bu oyunun videolarını izliyorum,duyurulduğu günden beridir de ilgimi çeker. Uzun yıllar Rainbow Six serisi oynadım bilen bilir Vegas I- II ile suyu çıkamadan önce tam bir taktik fps oyunuydu, RAven Shild dan vs bahsediyorum. O seri b itince ARMA ile devam ettim. Şimdi bu boşluğu bu oyun doldururmu acaba diyorum ama yinede ortaya konan şeyler hiç öyle sabırsızlanarak bu oyuna bu paraları vermeyi gerektirmiyor. Yayınlara vs bakıyorum bu kadar övgü cidden şaşırtıcı. Yinede oynamadığım için kesin yargıya varmak belki hatadır.

    ÖZetle biz oyuncuların sabırsızlığı yine bize karşı kullanılan bir silaha dönüştü. Ve giderek durum vahimleşiyor..




  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Kendine soyledigin gibi Sabret. Zar zor kazandigin parayi gelecegi belli olmayan ve bitmemis bir oyuna akitma.



    O hype trenini yayinlanan trailer'lar gerceklestiriyor.

    Aldanma degmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar çok erken erişim oyunu alıp hayal kırıklığına uğradık ki artık temkinli yaklaşıyoruz. Her ne kadar oyun hızlı gelişse de erken erişimde sığ olan oyuna alışıp hızlıca tüketip oyundan sıkılıyoruz, her ne kadar oyun tam sürüme geçip o kadar yeni içerik eklense de tekrar oyuna dönüşümüz ya zor oluyor ya da olmuyor keşke oyunları kısa bir süreliğine açılsa denesek sonra tam sürüm olana kadar ulaşamasak oyuna, çok daha güzel olur kanımca.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.