Şimdi Ara

Ertuğrul Taşkıran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umtcmz

Gs maçında Ahmet'in kırmızı kart görüp, Ertuğrulun kalesinde kendine güvenini, dik duruşunu görüp, Ahmet'in artık kreedisini tükettiği Ertuğrul'un kaleyi bırakmayacağı yönünde hemfikiriz. Ah bi de bonservisini alabilsek süper olur.

Eyvallah yorum için,bol şans,sevgiler,iyi maçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Gs maçında Ahmet'in kırmızı kart görüp, Ertuğrulun kalesinde kendine güvenini, dik duruşunu görüp, Ahmet'in artık kreedisini tükettiği Ertuğrul'un kaleyi bırakmayacağı yönünde hemfikiriz. Ah bi de bonservisini alabilsek süper olur.

işte o biraz zor çünkü bizimkiler onu ve okanı oynaması ve kendini geliştirmesi için gönderdiler..kesinlikle bırakma gibi bir niyetleri yok
  • Bir kalecinin güven sorunu yaşamaması en önemlisi, Ertuğrul da gayet rahat sahada, umarım başarıları kalıcı olur ve kulübümüze faydalı bir oyuncu olarak geri döner.
  • 90+3'de mükemmel bir kurtarışla, aldığımız 1 puandaki en büyük hak sahibi.
  • Durusuyla, fizigiyle ve sogukkanliligiyla guven verdi. Hele o son dakikadaki kurtarisi. Kiralik da olsa iyi bir transfer yapmisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Durusuyla, fizigiyle ve sogukkanliligiyla guven verdi. Hele o son dakikadaki kurtarisi. Kiralik da olsa iyi bir transfer yapmisiz.

kesinlikle
    bence ahmetten daha iyi
  • Samsun biraz pişmesi için uygun yer. Volkan, Serkan, Mert varken bu çocuğa sıra biraz zor gelir ama iyi kaleci olacağı kesin, Fatik Tekke'nin kafasını çok iyi çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Samsun biraz pişmesi için uygun yer. Volkan, Serkan, Mert varken bu çocuğa sıra biraz zor gelir ama iyi kaleci olacağı kesin, Fatik Tekke'nin kafasını çok iyi çıkardı.

serkan-ufuk-ahmet bunlar olsa o top gol olurdu
  • Ben Merti A2 milli maçında izledim daha ilk yarı 4 gol yedi ayrıca Fenerdede izledim nedense hiç geleceği yok bence FenerBahçede Serkan zaten kaleciliği unuttu bence geçen sene izlemiştim en son iş yapmaz. Volkan gitse şuan için ciddi kaleci sorununuz var ama Samsunspor daki kaleciyi takip edeceğim şuanda bilgi sahibi değilim ama şu 16 yaşındaki kaleci aha 3 sene sonra 19-20 yaşında takımda oynar o.
  • Fenerbahçe-Samsunspor maçında gol yedikten sonra soluğu savcının yanında alır,demedi demeyin.
  • Ertuğrul Beşiktaş maçındada iyi oynamış Samsun 1. kalecisini gönderdi şuan birinci kaleci konumunda.
  • Beşiktaş maçında da iyi oynadı Ertuğrul.Yediği golde penaltıdan,penaltı olmasa belkide Beşiktaş puansız ayrılacaktı Ertuğrul'un sayesinde.
  • Fanatik FB'li oldugu belli, oyununa birsey demiyorum da, aynisini diger rakiplere karsi neden oynamiyor diyorum sadece... Boyle 1 maclik adamlardan, takimlardan hep nefret etmisimdir. 15 haftadir akliniz nerde arkadasim. Kume dusunce bunlarin hesabini bir bir sormak lazim, bunlarin kazandigi para hak midir bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Fanatik FB'li oldugu belli, oyununa birsey demiyorum da, aynisini diger rakiplere karsi neden oynamiyor diyorum sadece... Boyle 1 maclik adamlardan, takimlardan hep nefret etmisimdir. 15 haftadir akliniz nerde arkadasim. Kume dusunce bunlarin hesabini bir bir sormak lazim, bunlarin kazandigi para hak midir bu durumda?

Kadıköydeki maçta Ertuğrulu geçemediğimiz için Samsuna puan kaybettik
  • quote:

Fanatik FB'li oldugu belli, oyununa birsey demiyorum da, aynisini diger rakiplere karsi neden oynamiyor diyorum sadece... Boyle 1 maclik adamlardan, takimlardan hep nefret etmisimdir. 15 haftadir akliniz nerde arkadasim. Kume dusunce bunlarin hesabini bir bir sormak lazim, bunlarin kazandigi para hak midir bu durumda?

Bu tur takımlar buyuk takımlardan puan alınca daha cok dıkkat cekerler. Zaten beşiktaşın bu hafta 3 puan alması sürpriz olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Beşiktaş maçında da iyi oynadı Ertuğrul.Yediği golde penaltıdan,penaltı olmasa belkide Beşiktaş puansız ayrılacaktı Ertuğrul'un sayesinde.

penaltı bile doğru yeri tahmin etti valla helali var
  • quote:

komikmisin?
  • Bizden hep kaleci mi çıkıyor?
  • geçen gün loran ertuğrulun bizim klüpte mertten de önde görüldüğü, ileride mertin yerini alabileceğini söyledi. bakarsınız volkanı gönderip ertuğrul-mert ile devam ederiz. benim sesim çıkmaz ikiside gayet iyi kaleci.
  • quote:

oynamıyormu bizim maça bak bakalım çanakkale geçilmezi oynadı adam resmen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.