Şimdi Ara

Erteleme hastalığına yakalandım KURTULAMIYORUM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

    https://www.youtube.com/watch?v=arj7oStGLkU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • İşe gir kanka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorende eroine dusmus sanicak saka misin arkadasim. Cik disari yuruyus yap hava al arkadaslarin varsa arkadaslarinla takil. forumun %70 i boyle zaten anasini satayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım hayırlısıyla yarın sağlam bir karar vereceğim artık olan bana oluyor batıyorum gün geçtikçe. ulan ayın 20 si olsun dedik 22 si olucak hala yarın yarın allahım ne oldu bana böyle ya.
  • Azaltarak bir şeyi sonlandırmaya çalışmak veya bir şeyi ertelemek kendini kandırmaktır. Bahane üretme. Bırakmak istiyorsan hemen bırak. Shia abimizin dediği gibi "JUST DO IT".

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden kilo aldın anlamadım.sigara ve mast kilo yapmaz ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-14D640FEB

    Olur böyle şeyler...

    Onları yaparken hissettiğin mutluluğu görmeye çalış,yaptıkların adına değil yapmadıkların adına pişman ol...

    Hepsini bir anda kesemezsin ama sırayla bırakabilirsin.

    İlk başta aburcuburu kes ve uyku düzenini düzeltmeye çalı. Aburcuburu da kesmek zor olmasa gerek. Alma kardeşim almaa! Sigara değil ki bu bağımlılık yaratsın. Uyku düzenini de birgün sabahla ve akşama kadar uyuma sonra işte hangi saatte kalkmak istiyorsan ona göre uyu 11.00-11.30 gibi yat...

    Spora başla artan kiloların için...

    Dizi-film vs kesmene gerek yok. Artan kiloları atmaya başladığında zaten sporla birlikte güvenin de yerine gelcek bol bol dışarı çıkmak isteyeceksin sıcak havalardan dolayı.

    Sigara için tavsiye veremem Tek kötü alışkanlığım bu+beni mutlu ediyor diyerek kendini avutabilirsin.Ben öyle yapıyorum...
    Rafine şeker bağımlılık yapıyor, hatta kısmen uyuşturucu etkisi gösteriyor yani arkadaş bağımlı olmuş.

    Ben kaliteli çikolata dışında pek abur cubur yemiyorum artık, tat vermiyor zaten.

    Zararlarını araştırın ister istemez bir soğuma gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

    Sayın Hocam herşey beslenmeyle başlar. Diğerlerini boşverin, ilk etapta beslenmeye dikkat edin. Asla paketlenmiş ürün almayın, şeker içeren şeyler asla tüketmeyin meyve bile. Şu an glikoz toleransınız zayıftır, yemekten sonra hemen tatlı abur cubur istiyorsunuzdur. Ancak bu his terbiye edilebilir. sadece 1 hafta 10 gün şekeri tamamen çıkarın hayatınızdan, yediğiniz herşeyin içindeki kısmını okuyun, şeker yazıyorsa yemeyin. 1 haftanın sonunda artık canınız tatlı çekmemeye başlayacak, terbiye etmiş olacaksınız bu dürtüyü.

    Bir de duşa girmeden önce sadece şınav çekin, çekebildiğiniz kadar. 5 set.

    Son olarak ta her gün 40 dk yürüyün hızlı tempo. Çıkın evden, takın kulaklığınızı, yürüyün düşlere dalarak. Veya pokemon go yükleyin, pokemon arama bahanesiyle yürüyün. Siz bunları yaptıkça zaten zihniniz arınacak, nefsini kuvvetlenecek. Yalnız kendinize sözünüzü geçiremiyorsanuz da size yazıklar olsun. İnsanlar ne şartlarda nelere dayanıyor, siz 3 tane basit şeyi yapmamaya söz verip yapıyorsanız, kendinize olan saygınızı kaybederseniz. Hatta söz verin ve içinizden yeme isteği gelince o nefsin iradenin savaşına tanıklık edin, canınız istesin kudurun ama yemeyin. Unutmayın, kanser şekerle beslenir, kemoterapi olacak kanser hastalarının vücutlarına şeker enjekte edilir, ki kanser hücreleri şekeri yemek için ortaya çıksın diye. Hep bu örnek gelsin aklınıza, bile bile hangi akıllı varlık lades der ki?
    Çok güzel bir yorum hocam. Tavsiye ederim dediğiniz bir kitap var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: r10semih

    Çok güzel bir yorum hocam. Tavsiye ederim dediğiniz bir kitap var mı?

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Hayatimda okudugum en güzel kitap Livaneli - Serenad dır. Bir erkegin bir kadinin agzindan nasil boyle cumleler kurabilecegine sasiracaksiniz ve alip goturecek kitap. Rus edebiyati severseniz dostoyevski beyaz geceler mukemmeldir.. Sabahattin Ali de bir gun ceketini alip evden cikar aylarca kayiplara karisir. Döndüğünde egede köylerde yaşayıp halkı gözlemiş olur ve tanıştığı kisileri Kuyucakli Yusuf kitabinda yazar. Koyler ilceleri, halk arasindaki sohbetleri yozlaşmayı harika bir dille kaleme alır. Ben hafif cins bir adamim dengesiz bir kahramani olan kaliteli bir kitap okuyayim derseniz knott humpson - açlık muazzamdır. Son olarak stephen zweig in bilinmeyen bir kadinin mektubu kitabi cok etkiledi beni. Kitabi bitirdikten sonra kapatip uzaklara bakip kaldim.

    Sizlerin onerisi varsa duymak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    yazdığınız kitaplar benimde hoşuma gitti şu nada kendimi hayatıma yeni bir sayfa açıcakmış gibi heycanlı hissdiyorum ama bir yandanda y a eskisi gii işleri berbat edersem korkusu var kısacesı kendime güvenim çok zayıf
  • Takip .
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün belli saatlerde dışarı çık yürüyüş yap gez dolaş kafandaki düşüncelere hakim ol ve kendini yönetmesini öğren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    çok aburcurbur hareketsizlik ve kilo aldım sonuç olarak.
  • Kardeşim her şey senin elinde, iradene sahip olmak senin elinde, kafanda bitireceksen aynanın karşısına geç ben ne yapıyorum nasıl bu hale geçtim diye kendini sorgula bunları üzül diye söylemiyorum tatlıları bir anda bırakamazsın en azından azalt sigarayı bırakabilirsin sakız çiğnemek iyi geliyor diye duydum çık dolaş arkadaşlarınla buluş sürekli hareket halinde ol yalnız kaldıkça bunlar aklına gelir evden at kendini yavaş yavaş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım. Konuyu okuyunca hemen hemen aynı şeyler dökülüyordu siz yazıya çevirmişsiniz teşekkürler. Konu sahibi hocam bu tavsiyelere uymanız dileğiyle unutmayın hiçbir haz sağlığın önüne geçemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyor kardxeşim olmuyor allah kahretsin bir türlü harekete geçemiyorum şu an tek yaptığım oturup sigara içip pc başında tümgün bi abur cubur yemek bir şeyleri değiştirebileceğime inancımda kalmadı kilolar moralimi bozuyor en çokta bundan korkuyorum allah kahretsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.