Şimdi Ara

Ersun Yanal'dan Galatasaray açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'da teknik direktör adayları arasında adı geçen Ersun Yanal, sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-------

Adı Galatasaray teknik direktörleri arasında da geçen Ersun Yanal, katıldığı programda Galatasaray söylentileri hakkında da konuştu.

Ersun Yanal ''Galatasaray'da çalışmak ister misiniz?'' sorusunu yanıtlarken, sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı.

İşte Ersun Yanal'ın Galatasaray sözleri...

''Bir planla programla çalışmak zorundayız. Evet, Galatasaray olursa da bir plan yapmak zorundayız. Yani paldır küldür, ''Ben Galatasaray'da çalışmak istiyorum, hemen gidim oraya çalışmaya başlim'' hayır... Bunu bir planla yapmak zorundayız. Yani çalışmak olsun diye çalışmak olmamalı''

http://m.webaslan.com/futbol/yanaldan-galatasaray-aciklamasi-SXHBQ85442SXQ

• Allah korusun, kısıtlı vizyona sahip bi yerli hocayı daha kaldıramaz bu takım.

Ersun who?

• Keşke gelse. Bu kulübe genç, dinamik, hücum futbolu oynatacak bir teknik adam istiyoruz. Kazanır kaybeder o ayrı konu. Prandelli geldiğinden beri sahada futbol göremiyoruz. Pısırık, ne oynadığı belli olmayan, daha cok rakibin oyununu kabullenmis bir Galatasaray görmekten midem bulandi artik.

*
  • Böyle mi?

Ersun Yanal'dan Galatasaray açıklaması
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Galatasaray tarihini bilmeyenlere hatırlatma yapayım. Galatasaray'da geçmişi olmayan hiç bir yerli teknik direktör şu ana kadar takımda teknik direktör olmadı, bu saatten sonra da yapmazlar. Genelde hep eski futbolcularımız ve alt yapılarda çalışmış insanlara görev verildi. Hele ki zamanında Hakan Şükür'ü milli takıma almayarak bir çok Galatasaraylının nefretini kazanmış birisine bu şansı vereceklerini sanmıyorum. Daha doğrusu bu kararı alacak yönetim biraz zor bulursunuz. Hikmet Karaman'ın bile Galatasaray geçmişi olduğunu düşünürsek Ersun Yanal'dan daha fazla şansı var. O yüzden boşuna vakit harcamayın
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.