Şimdi Ara

ERŞAN SUCUK 19,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
14.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ersan markasini gordugumde aklima kuru et gelir nedense.
    Sucugunu hic yemedim ancak kaliteli olduguna eminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guzelyali

    Ersan markasini gordugumde aklima kuru et gelir nedense.
    Sucugunu hic yemedim ancak kaliteli olduguna eminim.




    Migros'ta kuru et satılıyor...Şu an Migroskop'ta...100 gr. 7.90 lira...
  • ben de Bilecik' e çok gidip geldiğim için biliyorum, tesisleri ve hijyen açısından güvenebilirsiniz,. Lezzet için birşey diyemem zevk meselesi ama ben kullanıyorum çok da memnunum.
  • Arkadaşlar sucuk alırken lütfen içindekiler kısmında yazan sucuk türü kısmına bakarak alışverişinizi yapın. Isıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün yerine FermenteSucuk yazan ürünleri tercih edin. Hatta imkanınız varsa Klasik Sucuk alın, ki sadece Pınar'ın ürettiğini gördüm uzun zamandır piyasada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berquay

    Arkadaşlar sucuk alırken lütfen içindekiler kısmında yazan sucuk türü kısmına bakarak alışverişinizi yapın. Isıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün yerine FermenteSucuk yazan ürünleri tercih edin. Hatta imkanınız varsa Klasik Sucuk alın, ki sadece Pınar'ın ürettiğini gördüm uzun zamandır piyasada.




    Isıl işlem görmüş ile fermente arasındaki fark nedir?
  • Ben de bir sucuk delisi olarak piyasadaki en ucuzundan en pahalısına tüm sucukları denedim diyebilirim. Bugüne kadar Afyon sucucuklarını beğeniyordum. Ta ki bir akrabam Kırcasalih (Uzunköprü/Edirne)'ten sucuk getirene kadar. Bu sucukta gerçekten et yediğinizi hissediyorsunuz. Diğer sucuklarda hiç yağ koymadan sucuğu pişirdikten sonra çıkan yağı dökmek zorunda kalıyordum (hatta bir keresinde lavaboya döküp lavabonun borusunun tkanmasına neden olmuştum. Boruyu söktüğümde çıkan kalıp gibi yağı unutamıyorum. Demekki damarlarımızı da bu şekilde tıkıyoruz diye düşünmüştüm). Bu Kırcasalih sucuğunda ise yağ hiç çıkmadı. Şimdi bu sucuğu telefon ile sipariş etmeyi deneyeceğim. İsteyen olursa akşam eve gidince etiketteki telefonu buraya yazabilirim. Bu arada Kırcasalihin eti ve restoranları meşhurmuş zaten.
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%C4%B1rcasalih




  • Benim tercihlerim coşkun, apikoğlu, beşler ve özlem..
  • ERŞAN sucuğu geçen migrosta indirimdeyken almıştım yine 19.90 dı 1 kangal aldım acılı tadı çok güzel beğenmiştim tavsiye ederim 2 yaşında kızım var o bile acılı yedi "güjel baba güjel" deyip duruyordu.
    ama şahsen cumhuriyet sucuğunun tadı hiç bir sucukta yok derim.
  • Gıda mühendisi olarak kısaca anlatayım, gerçek türk sucuğu fermente Sucuk tur.
    Sucuk benzeri ürünler daha hızlı üretildikleri içinüretici tarafından tercih edilir.

    Sucuk da , sucuk benzeri ürün de % 100 dana etinden yapılabilir, dana-tavuk karışımı ürünler fermente türk sucuğu da olabilir sucuk benzeri
    ürün de olabilir. Fermente türk sucuğunun kendine has lezzeti vardır, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürünleri üretmek daha kolaydır ve
    ısı gördüğü için içerisindeki mikropların yok edilmesi daha basittir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    Isıl işlem görmüş ile fermente arasındaki fark nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lervolerto


    Gıda mühendisi olarak kısaca anlatayım, gerçek türk sucuğu fermente Sucuk tur.
    Sucuk benzeri ürünler daha hızlı üretildikleri içinüretici tarafından tercih edilir.

    Sucuk da , sucuk benzeri ürün de % 100 dana etinden yapılabilir, dana-tavuk karışımı ürünler fermente türk sucuğu da olabilir sucuk benzeri
    ürün de olabilir. Fermente türk sucuğunun kendine has lezzeti vardır, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürünleri üretmek daha kolaydır ve
    ısı gördüğü için içerisindeki mikropların yok edilmesi daha basittir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    Isıl işlem görmüş ile fermente arasındaki fark nedir?






    Çok teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lervolerto


    Gıda mühendisi olarak kısaca anlatayım, gerçek türk sucuğu fermente Sucuk tur.
    Sucuk benzeri ürünler daha hızlı üretildikleri içinüretici tarafından tercih edilir.

    Sucuk da , sucuk benzeri ürün de % 100 dana etinden yapılabilir, dana-tavuk karışımı ürünler fermente türk sucuğu da olabilir sucuk benzeri
    ürün de olabilir. Fermente türk sucuğunun kendine has lezzeti vardır, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürünleri üretmek daha kolaydır ve
    ısı gördüğü için içerisindeki mikropların yok edilmesi daha basittir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    Isıl işlem görmüş ile fermente arasındaki fark nedir?




    % 100 dana etinden yapılmış ve ısıl işlem görmiş bir sucuk ile % 100 dana etinden yapılmış fermente sucuk arasında tad farkı mı var sadece..




  • Isıl İşlem:
    sucuk yapılırken ürünün belirli bir süre güneşte kurutulması gereklidir. iklim koşulları, ürün çokluğu veya işlemin hızlandırılması amacıyla fırınlarda kurutulan ürünlere kanuni mecburiyetten dolayı bu isim verilmektedir. ürünün kalitesi ile doğrudan bir ilgisi yoktur.
  • >xweser

    evet, "gıda güvenlik yönetim sistimi" ne sahip firmaların üretmiş olduğu sucuk yada sucuk benzeri ürün güvenle tüketilebilir.

    Önemli olan neye para verdiğimizin bilincinde olmak.
  • en güzeli bizim yanımızdaki kasabın sucuğu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

    http://www.sucugumafyondan.com/asp/index.asp

    adresinden Cumhuriyet marka sucuk alırım hep.
    Cumhuriyet, sucukta bilinen, beğenilen, güvenilen markaların başında geliyor.
    İnternetten satışı yapan da bildiğim kadarıyla Afyon'daki bir girişimcinin firması.
    Ürünler düzgün bir şekilde paketlenmiş olarak geliyor.
    Şu an kg fiyatı 27.90 TL.
    75 TL'yi geçen siparişlerde kargo ücreti almadan kargo ile gönderiyorlar.

    Tek dezavantajı, ürün sirkülasyonunun hızından olsa gerek sucuklar fazla taze oluyor!!!
    Sucuğun makbulu ve hesaplısı bir süre askıda beklemiş olanıdır.
    (Tazeyken 500 gr olan bir kangal sucuk,
    askıda bekleyip kurudukça 400 gr'a kadar düşebiliyor, tadı oturuyor,
    gramaj düştüğü için cebinizden aynı kangal için daha az para çıkıyor)

    Genel anlamda da ''% 100 Dana'' etiketine aldanmayıp
    ''%100 Dana ETİ'' etiketini tercih etmek lazım diye biliyorum.



    bugün sipariş verdim 2 saat sonra sevk edildi maili geldi bakalım nasıl çıkacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcc


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

    http://www.sucugumafyondan.com/asp/index.asp

    adresinden Cumhuriyet marka sucuk alırım hep.
    Cumhuriyet, sucukta bilinen, beğenilen, güvenilen markaların başında geliyor.
    İnternetten satışı yapan da bildiğim kadarıyla Afyon'daki bir girişimcinin firması.
    Ürünler düzgün bir şekilde paketlenmiş olarak geliyor.
    Şu an kg fiyatı 27.90 TL.
    75 TL'yi geçen siparişlerde kargo ücreti almadan kargo ile gönderiyorlar.

    Tek dezavantajı, ürün sirkülasyonunun hızından olsa gerek sucuklar fazla taze oluyor!!!
    Sucuğun makbulu ve hesaplısı bir süre askıda beklemiş olanıdır.
    (Tazeyken 500 gr olan bir kangal sucuk,
    askıda bekleyip kurudukça 400 gr'a kadar düşebiliyor, tadı oturuyor,
    gramaj düştüğü için cebinizden aynı kangal için daha az para çıkıyor)

    Genel anlamda da ''% 100 Dana'' etiketine aldanmayıp
    ''%100 Dana ETİ'' etiketini tercih etmek lazım diye biliyorum.



    bugün sipariş verdim 2 saat sonra sevk edildi maili geldi bakalım nasıl çıkacak.



    ulaşınca bilgi verebilirseniz görünümü tadı vs açısından seviniriz




  • valla ucuz diye aldım ama hayatımda yedigim en kötü sucuktu..ki evden sucuk eksik olmaz..
    arkadaş hiçmi bandırmak için yag olmaz eti lastik gibi bimde coşkun satılıyor en iyisi o abicim,bildiginden şaşmayacaksın.
  • valla yağsız olması benim gibiler için bulunmaz bir özellik.ben apikoğlu kadar baharatlı olmasada beğendim.yağlı sucuklardan hoşlanmayanlar için birebir.
    Bence acılı olanı güzel.bu fiyata yarısı yağ sucukları satıyorlar.ilk kez alanlar pişman olmaz.
  • Memleket o hale gelmişki, ne anlı şanlı markalara ne de komşu dediğimiz kasaplarımıza güven kalmadı.
    Ben sucuk ve sosois grubunu Almanyadan düzenli gelen 1. ve 2. dereceden yakınlarıma (ebeveyn - kardeşlerim ve baldız vs.)
    getirtiyorum. Sucuk konusunda EGETÜRKten ötesi yalan benim için. Yayla Tamtürk vs. marka Almanya orjinli diğer markalar olsa da
    Egetürk bir yana, diğer tüm markalar bir yana benim için.Alman gıda üretim prosedürlerine uyduklarından hem içerik hem hijyen olarak
    güvenim tam ve lezzeti yerinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guzelyali

    Ersan markasini gordugumde aklima kuru et gelir nedense.
    Sucugunu hic yemedim ancak kaliteli olduguna eminim.




    Migros'ta kuru et satılıyor...Şu an Migroskop'ta...100 gr. 7.90 lira...

    Kuru ette erşandan başkasını tanımam gerçekten, tadı süper. Apikoğlu alırdım içeriğini değiştirdiği için tercih etmiyorum artık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.