Şimdi Ara

Eror Verdiğiniz Anları Anlatıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla konuşuyoruz aynı anda 4 tane soru geldi hangisine cevap veriyim derken beynimden dumanlar çıktı

-Milli Kayınço-
  • Su dökseydin

Orijinalden alıntı: Keep on rising

Su dökseydin

birde ben anlatıyım
    okulun ilk günleriydi 100 kişilik sınıf herkes yeni yeni tanışmakta daha, gruplar oluşmakta,
    bende kafa dengi arkadaşlar bulmuştum, içlerinden biriyle sınıfa girdik , biraz erken gelmişiz oturuyoruz hocaya yakın bir yerde,
    tabi 100 kişilik sınıfta ve o küçük amfide önlerden yer bulmak zor olur sona kalırsanız.......

neyse biz oturduk arkadaşla muhabbet ediyoruz hoca daha girmemişti , bir kız geldi önümüzdeki dolu sıraya geçti , tabi sonra anladı döndü bize sordu bizde dolu oldugunu söyledik sonra cebinden telefonunu çıkardı, bize numarasını vereceğini ve erken geldiğimizde ona da yer tutmamızı istedi, hoca gelirse de mesaj atmamızı istedi.....

olay buraya kadar doğru ve olması gereken bir şekilde ilerlerken kız birden bize tekrar dönüp "umarım numaramı başka şeyler için kullanmazsınız" dedi.(imalı bir şekilde) işte o an ne olduğunu anlamadım bir ara mavi ekran geldi gibi oldu. kızın ne ima ettiğini anlayana kadar geçen sürede kız gitti ve biz arkadaşla göz göze geldikten sonra olan biteni baştan anlamaya çalıştık....

işte sorunlu bir kızın bizle olan diyaloğu ve eror verdiğim ilginç bir anımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385926BEA -- 2 Eylül 2012; 13:45:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.