Şimdi Ara

silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    Zort der susarım PKK zaten Ermeni kuruluşu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abin de bu işi bıraksın bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam arkadaşa yerime cevap verdiğin için fakat kendisinde ya anlama niyeti yok ya da anlamaya becerisi yok. Hamaset yapıp kendisi dışındakileri "vatan haini" olarak yaftalamak peşinde. Sayesinde önce HDP'li oldum, sonra Ermeni "paçavrasını" dalgalandırdım, sonra da Ermeni soykırımını Ermeniler lehine savunmuş oldum.


    Kendisi henüz Türkiye'nin Ermeni soykırımını kabul ederse uluslararası yaptırımlara maruz kalacağını, ama Türkiye dışında herhangi bir devletin ya da organizasyonun Ermeni soykırımını kabul etmesi halinde bunun çeşitli zümrelerceyle sempatiyle karşılanacağını idrak edemiyor, madem sempatik olacağız biz de kabul edelim diyor. İçerisinde ülkeyi bölmek isteyen bir klik bulunan HDP'nin sözde Ermeni Soykırımını tanımasıyla Türkiye'nin tanımasını aynı kefeye koyuyor.


    Mental kapasitesine, olayları kritik etme, analitik düşünme becerisine bakmaksızın herkes yazar çizer oldu sağda solda. Tek yapman gereken hamaset yapıp, bir takım insanları hain olarak etiketleyip bu memlekete faydalı tek kuruş hareketinin olmaması. Böyle olursan kabul gördüğün çevreler var. Bu arkadaş da bu cenahın forum ayağı olmaya çalışıyor heralde.





  • Sizin özellikle bu konudaki yorumlarınızı bildiğim için bu haksız eleştiriye, saçma yaftalamaya tepki göstermek istedim. Yazılanları okuduğunu, okuda bile anladığını düşünmüyorum. Anladığı kısımlardan alakasız noktaları çekip dediklerinizi çarpıtmaya çalışıyor ve ciddi ciddi insanların buna inanacağını düşünüyor.

    Benim kimseye kişisel bir nefretim yok sadece yalan söyleyip insanları haksız şekilde suçlayan böyle mesajlara tahammül edemiyorum.

    Sizin yazdıklarınızı da ne demek istediğinizi de okuyanların anladığına eminim, bu arkadaş hamaset peşinde. Ben teşekkür ederim, İyi forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu paşinyan

    Keşke konu dışından bu alakasız bölüme tasinmasaydi başlık. Artık soru gelmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Endyk34 E kullanıcısına yanıt

    Zart Zurt etme 😂😂😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDP Kürt partisidir diyen safrikler.

    HDP'nin bir defa bile Kürt kökeni vatandaşlarımızın arkasında durduğuna dair bir icraatı yoktur.

    HDP, Ermeni diaspora partisidir ve PKK'nın silahsız biçimidir.


    Bugün gebertilen PKK'lı teröristin cep telefonundan HDP milletvekili Semra Güler ile samimi fotoğrafları çıkmıştır. 

    PKK ile bu kadar yakın olan bir partiye Kürt partisi demek ağır siyaset cahili olmayı gerektirir.


    İşte o resimler.. PKK HDP kol kola gönül gönüle.


    silinsin
    silinsin
    silinsin
    silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 8 Ocak 2022; 23:15:46 >




    • Öncelikle biz bu toprakları Romalılardan aldık ve zaten Romalı-Türk karışımı bir ırkız Ermeniler Anadolu da hatta Kafkasya da asla söz sahibi olacak kadar büyük bir devlet ve millet olamadılar, genellikle yüksek köylere yaşayan kendi halinde, nüfus olarak az bir milletti
    • Azerbaycan olayına gelirsek; Azerbaycanlılar Osmanlı döneminde Osmanlının Ümmetçi yapısı (süni müslüman) öne sürülerek devşirme, dönme, persler ve ruslar tarafından Anadolu Türklerinden uzaklaştırıldı. Bu uzaklık 1900 lerin başından itibaren Osmanlının, Sovyetlerin yok olması ve basın yayın araçlarının gelişmesiyle birlikle hızlıca azaldı. Çünkü doğal olan buydu suyun akıp yolunu bulması gibi birşey
    • Bence günümüz Ermenilerinin yaptığı en büyük hata hala rusya ile kendilerini abi kardeş sanmalarıdır. Ruslar Ermenilerin celladı ama farkında değiller. Çok hızlı bir şekilde rusya ve disapora Ermenileriyle arasına mesafe koyup. Türkiye, Azerbaycan, Gürcüstan, Ermenistan 4lü ittifak olmaları gerekmektedir.
    • Son olarak şunları söylemek istiyorum. Dünyanın doğal ömrü çok azaldı savaşlarla, düşmanlıkla kaybedecek vaktimiz yok. Yurtta barış dünyada barış




  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    Romalı-Türk karışımı bir ırkız derken neyi kastediyorsunuz anlayamadım?

    Doğu Roma İmparatorluğunun kültüründen etkilenerek kültürleşme yaşandığını mı iddia ediyorsunuz, yoksa Anadolu'da yaşayan Romalıların da Türkleşmesi ile genetik bir ortaklık oluşma iddiasından mı?

    Türkler Anadolu'yu aslında Romalılardan almadı, Anadolu'daki boşluğu doldurdu diyebiliriz. Anadolu'nun en doğu ucunda Roma'yı yenip 10 senede en batı ucuna gelip donanma kurup bir de denizde aynı imparatorluğu yendi Türkler, Anadolu'nun tamamını idare eden bir Roma'dan bahsetmek mümkün değil pek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    2. Dediğiniz yani Romalıların Türkleşmesiyle hibrit bir ırk oluştu diyebiliriz zaten bütün araştırmalar bizim genetik olarak orta asya ve İtalya yarım adasına aynı oranda yakın olduğumuzu gösteriyor. İlkbaşlarda yadırganacak bir durum gibi görülebilir ama çok da önemli bir durum değil sonuçta Kürt Ermeni Laz vb. Teorilerinde dedikleri biz sizden önce Anadoludaydık siz sonradan geldiniz tezi tamamen yanlış çünkü biz zaten 2bin yıl Anadoluyu yöneten Romalılar ve bin yıl Anadoluyu yöneten Türklerin torunlarıyız asıl problem imparatorluklar zamanında ciddi oranda azınlık olan milletler sayıları artınca Anadolu coğrafyasını sahiplenmeye başlamalarıdır. Anadoludaki tarihi eserlerin %80 i Roma %20 si Selçuklu Osmanlı eserleri ama konuşmaya gelince buralar önceden kürdistandı ermenistandı lafları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    İslami kullanarak 1001 çeşit hırsızlık yapmak mı iyi yoksa bölücü ideolojik bir partide yer almak mı?

    daha Onursuzca olan hangisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endyk34 -- 27 Ocak 2022; 3:30:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Endyk34 E kullanıcısına yanıt
    Yanlışa yanlışla örnek olmaz. Sıkışınca hemen din istismarcıları ile konuyu bulandırıyorsunuz.
    Aha işte HDP bu, PKK'lı teröristlerin meclisteki silahsız temsilcileri.
    Vatanı bölmeye çalışan, ülkenin doğusunu parçalayıp ayrı devlet kurmak isteyen PKK'nın siyasi sözcüleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.