Şimdi Ara

Erken Seçim Geliyor Söylemleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Az önce mikro işletmeler konusu altında cevapları okudum ve kendim mortgage krizi ile ilgili konu açmıştım vs derken kısaca ekonomi freni patlamış araba misali aşağı gidiyor. Gelelim asıl konuya. iki gün öncede gazetelerde de erken seçim söylentileri çıkmaya başladı Kulağı çınlasın iyi partinin genel başkanı Meral hanım bundan 1-2 ay önce Televizyona çıkıp erken seçimin yaz aylarında olacağını net ve kesin bir dille söylemişti. Fakat AKP tarafında ismi lazım değil öyle birşey yok seçim zamanında yapılacak denmiş olup konuyu noktalamıştı. Şimdi söylenenlere ve ittifak durumlarını görüyoruz ek olarak gazetelerde manşetler acaba ERKEN SEÇİM OLACAK mı? yazıları çıkıyor ve Meral hanım haklı mı kendime sorup duruyorum. Birde biz Türk' lerin güzel bir lafı vardır, ateş olmayan yerden durman tütmez. Her neyse konuya tekrar dönecek olursak bu erken seçim olursa Afrin olaylarının sıcaklığını ve oradan alacakları oy oranlarını kaybetmemekle beraber ekonominin çok b.ktan gittiğini onlarda görmekte olup kriz patlamadan erken seçimle iktidara gelmek istiyor olabilirler mi? Çünkü kriz patladığı an bunların oy oranları büyük çoğunlukla düşer. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

    Not: Konuyu yukarıda tutarsak herkesin fikrini ve ekonomi tarafında farklı çalışan insanlarında daha çok katılımı almış oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaf3r89 -- 24 Şubat 2018; 0:6:52 >







  • İşlerine nasıl geliyorsa öyle yapacaklar. Nasıl olsa hesap soran yok. 15 Temmuz iyi tarih ama çok da bir süre kalmadı. Hoş bunlar bir anda karar alırlar orası da ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.