Şimdi Ara

ERKEN REZERVASYON 2018 FIRSATLARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
35
Favori
4.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2018 yıllık izin tarihleri belli olmadan nasıl rezervasyon yapıyorsunuz?

    misal bizim genelde temmuz - ağustos gibi oluyor yıllık izin tarihleri ama (10 günlük) kesin tarih aralığı şubat yada mart ayında açıklanıyor.
  • Yerimizi alalım ama geçen sene çok uçuk fiyatlar döndü konuda bizim gibi bütçesi düşükleri de unutmayın...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken rezervasyon gerçek anlamı ile bundan 5-6 sene önce yapılıyordu...Ülkede o zamanlar bu iş yeni başlamıştı,hem insanlar hem de acentalar bilinçli değildi...Ama acentalar bir iki sene sonra baktılar ki gelen sayı belli; bir çarptılar bir böldüler erken de yapsak geç de yapsak sayı değişmiyor,o zaman niye erken rezervasyonda indirim yapıyoruz biz deyip indirimleri göz boyama şekline dek düşürdüler...Yani gerçek anlamda indirim falan yapmıyorlar bana göre...Uçakçılar da aynı...Eskiden uçuşa 6-7 ay kala bilet alınca hatırı sayılır indirimli alınırdı,şimdi dene; ancak 50-60 lira indirim yapıyor...
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimmi ? 1 Tl bile indirim yansıtmamışlar 2017 temmuz döneminde gittiğim otele 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım temmuz için 2200 tl ye şu anda aynı tarihlere 2018için fiyat sorguladım 2350 Tl çıkıyor yani indirim değil bindirim var ;) yazık çok yazık turiste satarlar gecelik 20 dolara bana satar gecelık 300 Tl
  • 2018 yaz yerine 2017 2018 ocak şubat kış tatili kar dağ otelleri fırsatları olsa daha anlamlı olmazmi
  • Deneyimli arkadaşlar 2 çocuk ücretsiz otellerde illa 1000 tl fazla ücretli aile odası kaptırmaya çalışıyorlar. Bunu aşmanın bir yolu yok mudur? Normal kara manzaralı 1.898,40 iki çocuk ekleyince aile odası 2847 TL, var mı başka yolu yöntemi yok mu?

    Aynı şekilde yabancı turist olarak arama yaptığımda club standart odayı 2 yetişkin 2 çocuk olarak veriyorlar biz türklere gene hava civa kendi memleketimizde düştüğümüz duruma bak arkadaş.
  • bu sene nasipse ben de burdan takip sağlayıp rezervasyon yapıcam..teşekkürler konu için..
  • Yurtdışı dahilse buna tatından yenmez

    otellerin hiç biri 2018 nisan sonrasına fiyat vermiyor

    nerde kaldı erken rezervasyon fırsatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bindokuzyüzüç -- 14 Kasım 2017; 17:56:23 >
  • Gecen sene JİVA Fethiye de 69 TL ye aldıgım tatil, bu sene aynı dönemde 99 TL
    Ohaaa!!!!! diyorum % 50 ZAAAMMMM YANİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 14 Kasım 2017; 21:18:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: populer_diamond

    İndirimmi ? 1 Tl bile indirim yansıtmamışlar 2017 temmuz döneminde gittiğim otele 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım temmuz için 2200 tl ye şu anda aynı tarihlere 2018için fiyat sorguladım 2350 Tl çıkıyor yani indirim değil bindirim var ;) yazık çok yazık turiste satarlar gecelik 20 dolara bana satar gecelık 300 Tl

    Durum vahim haklısınız ama 2018 yazı 1 ay kala acaba otelin fiyatı ne olacak onuda düşünmek lazım 3000 tl altı olmayabilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oteli mayıs haziranda almaya kalkınca bu uçuk fiyatlar dahada tavan yapacaktır. O dönemde tek ihtimal kalıyor. Etstur, Tatilbudur ve jollytur gibi birkaç firmada SON DAKİKA FIRSATLARI bölümünde aralık ocak fiyatlarından 5 10 oda koyuyorlar satışa. O şekilde alınabilir.
  • latiff1903 kullanıcısına yanıt
    Dragon kesinlikle efsane, su sporları pahalı ama yapmaya değer. Eğer iki üc lokasyonda tatil yapacaksanız fethiyede su sporları yapmayın. Marmariste daha ucuz daha uzun süre veriyorlar. Ölüdenizin eski şaşası kalmamış. Aracınız var ise Cinbal diye bir mekan var kendin pişir kendin ye kendin ortam yap tavsiye olunur. Bunların dışında ben pek beğenmedim. Kelebekler vadisidir odur budur her şey ticaret :)
  • Arkadaşlar balayı için, daha çok yabancıların tercih ettiği Bildiğiniz oteller var mı? Yurtdışı düşünüyordum ama malum dolar ve euro aldı basını gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeşil pasaportları 1 hafta önce aldım (5 yıllık).

    valla bu saatten sonra kimse beni bu fiyatlarla bu ülkede tutamaz.

    önceliğim, varna, burgaz, yunan adaları, barselona.

    3 kişi 1 haftalık (7 gece 8 gün) kırmızı dönem (temmuz-ağustos) tatili için 6-10 bin tl. veremem.

    belki patara evleri kalkanda 15 günlük devre mülk olabilir. o da belki.
  • erken rezervasyonun ilk aciklandigi gun hilton kemer e 6 gun rezervasyon yaptirdim 2640 tl ye. su an 2900 kusur cikiyor.

    Otel maxx royal in mudurune emanet..Hilton grubu oteli devir aldigi gibi tadilata soktu..

    Bugune dek 5-6 bin liralik otellerde kalip hicbir ekstra gormedim..Sonucta yiyeceginiz yemek kaliteli olsun yeter.Hilton da da gidenlerin yorumuna ve bizzat etrafimdan gecen sene SAUCE ( eski adi ) otele gidenlerin yorumlarindan gordugum kadari ile yemek olayi ciddi oranda kaliteli..

    Isin en ilginc yani ets ye bir yakinim icin gittik bugun.5 tane masa vardi ve 3 u hilton kemer e rez icin gorusme yapiyordu.Biz 10 dk oturduk ve kapi acilip yeni bi musteri girdi,kemer de bir otel soracagim dedi gorevli direk hilton mu dedi:) musteri de siz nerden biliyorsunuz diyor..

    Simdi bu ets de yasadigim olayi aslinda iyi birsey olarak soylemiyorum.
    Su an ets nin sattigi 10 tatilden 5 i kemer hilton.Gorevlinin dedigi bu sene o oteli kale olarak goruyorlar ve cok fazla uzerine dusuyolarmis.Bu otel de ufak bir otel..Goz karari saydim 120-130 tane sezlong var plajinda..ve otel 300 odali bir otel..Acaba sezonun ortasina aldigim tatilde kalabaliktan dolayi rezil olup doner miyiz yasayip gorecegim..




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Fiyat uygun sonuçta hilton olacak benim de dikkatimi çekti otel.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipdeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.