Şimdi Ara

Erkeklerin sorunlarının ciddiye alınmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki devirde erkeklerin hayvan kadar bile değeri kalmadı, zaten her şeyin sorumluluğunun erkeğe yüklenmesini geçtim, bunun üstüne erkekler acı çektiğinde kimsenin de umrunda bile olmuyor, hiçbir vasfı olmayıp ünlü olan kadın bir fenomen yayın açıp tırnağım kırıldı ya da aldatıldım diye zırlasa dalgadan da olsa millet bunu bir şekilde konuşuyor, ulan intihar eden erkeklerin bile bu kadar önemsendiğini görmedim, her gün milyonlarca erkek belki sevdiği kız belki yakınları için ölümü bile göz alıyor ama bu kişiler başta olmak üzere toplumun umurunda bile değil, incel vb. gibi laflar bile icat ettiler erkekleri aşağılamak için, bir kız sevgili bulamıyorum diye ağlasa bu gerçek bir dert olarak görülecekken erkeklerin bu derdi olamaz mı yani?

Öyle bir atmosfer var ki erkeğin her durumda köşesine çekilip susması bekleniyor, üstüne her gün saçma sapan tipler tarafından mizah adı altında erkek dediğin şöyle böyle olacak diye standartlar koyup yine erkekler aşağılanıyor, ne güzel dünya herkesin kahrını erkek çeksin bütün gün köpek gibi uğraşalım üstüne saniye başı laf yiyip aşağılanalım sonra dertli olduğumuzda da yine dalga geçilsin

• Haklısın ama o yayın açan kadınların dertlerini konuşan yine erkekler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya mesela işyerinde bize sorun çıkaran bi arkadaş vardı o kadar şikayet ettik müdür hep aranızda anlaşın tarzı geçiştirdi. sonra o kişi gitti bizim kız arkadaşlardan birine sorun çıkardı, kız şikayet edince hemen elemanı sürdüler.

ben çalışan mahkemesine gidip müdürü şikayet etsem mahkeme bile çok iplemez. ama kız gidip müdürü şikayet ederek mahkemeye verse işyerini öttürürler. müdür bunu bildiği için şikayetçi olan kadın olunca hemen aksiyon alıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın rahatsız olduğu bir şeyi söyleyince trip atınca bu hoş görülüyor normal karşılanıyor ama erkek rahatsız olduğu bir şeyi söyleyince hemen drama queen misin diye sorarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.