Şu anki devirde erkeklerin hayvan kadar bile değeri kalmadı, zaten her şeyin sorumluluğunun erkeğe yüklenmesini geçtim, bunun üstüne erkekler acı çektiğinde kimsenin de umrunda bile olmuyor, hiçbir vasfı olmayıp ünlü olan kadın bir fenomen yayın açıp tırnağım kırıldı ya da aldatıldım diye zırlasa dalgadan da olsa millet bunu bir şekilde konuşuyor, ulan intihar eden erkeklerin bile bu kadar önemsendiğini görmedim, her gün milyonlarca erkek belki sevdiği kız belki yakınları için ölümü bile göz alıyor ama bu kişiler başta olmak üzere toplumun umurunda bile değil, incel vb. gibi laflar bile icat ettiler erkekleri aşağılamak için, bir kız sevgili bulamıyorum diye ağlasa bu gerçek bir dert olarak görülecekken erkeklerin bu derdi olamaz mı yani? Öyle bir atmosfer var ki erkeğin her durumda köşesine çekilip susması bekleniyor, üstüne her gün saçma sapan tipler tarafından mizah adı altında erkek dediğin şöyle böyle olacak diye standartlar koyup yine erkekler aşağılanıyor, ne güzel dünya herkesin kahrını erkek çeksin bütün gün köpek gibi uğraşalım üstüne saniye başı laf yiyip aşağılanalım sonra dertli olduğumuzda da yine dalga geçilsin |
Bildirim