Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
211
Favori
409.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Sayın tuarek7 öncelikle vermiş olduğunuz linkteki yazılara dayanarak aslında sayfalarca bilgi aktarabilirim. fakat konuyu çokta teknolojik terimlere boğarak anlaşılması güç hale sokmadan teorik olarak anlatmaya çalışayım ;
    İğneli işleminde kullanılan bir çok yöntem vardır. Bu yöntemler flaş, blend ve termoliz yöntemidir. Bu yöntemleri genelde hastalar bilmez. Piyasadaki bir çok kurum acı hissi oluşmasın, kabuk olmasın işlemi yapan uzman işten çıkarsa yerine başkasını koymak zor olmasın, doktor takibi gerekmesin diye ve çokta uzmanlık gerektirmediği için flaş yöntemi kullanır. Çünkü bu cihazları 3 ay estetisyenlik kursuna giden bir uzman 1 hafta eğitim alarak rahatlıkla kullanabilir. Vermiş olduğunuz linkte yöntemden bahsedilmemiş.. Fakat anlatımlara baktığımızda acı olmaması kabuk tutmaması vs. gibi kullanılan yöntemin flaş yöntemi olduğu belli olmaktadır. Biz bu yöntemi kullanmıyoruz çünkü bu yöntemlerde küçük alanlarda 6 ila 8 turda , sırt gibi geniş alanlarda 10 ila 12 turda kısmi sonuç alınabiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken konu turdan kastımız, sırt bölgesinin baştan aşağı bir kez alınması 1 tur olarak kabul edilir. yani gidiş gelişlerimizi değilde , bölgenin üzerindeki tüm kılların 1 kez alınmasına 1 tur diyoruz. 10 tur dediğimiz zaman bu işlem çok uzun yıllar sürer. Sebebi anlatacak olursak ;
    flaş yönteminde kılı tahrip etmesi planlanan ısı; kimyasal bir reaksiyonun galvanik akımla tetiklenmesi ile elde edilen bir ısı olup doğru akım kullanılan termoliz yöntemindeki gibi dokunun elektirik geçisine vermiş olduğu dirence bağlı gelişen ısı gibi değildir. Bundan ötürü galvanik akımla oluşan ısı tıpkı lazer epilasyonlarda ışık enerjisiyle ısı oluşturulması gibi, doku direncine maruz kalmaksızın oluşturulan bir ısıdır ve kılı tahrip gücü daha düşük bir ısıdır. bu nedenle kabuk oluşmaz. yazıda dikkat ederseniz arkadaş küçük kabarcıkların oluştuğunu söylüyor ki bu cilt altında oluşan kimyasal reaksiyonun sonucudur. Bu reaksiyon epidermis tabakası tamamen ölü bir tabakadan oluştuğu için en dış katmanda oluşmayan bir reaksiyondur. Bu nedenle de cilt üstünde işleme ilişkin bir kabuklanma veya tahribat görünümü oluşmaz. Termolizde kullanılan doğru akıma direnci gösteren, iğnenin etrafındaki doku olduğu için işlem esnasında bu bölgede doku proteinleri hasara uğramakta ve hücre yapısı bozulmaktadır. Bu ölen hücreler kabuk oluşumuna neden olmaktadır. Buda işlemin folükül içinde kılı oluşturan tüm hücrelerin öldürülmesine bağlı olarak gelişen pozitif bir durumdur. Kılın yapısını inceleyecek olursanız kılı oluşturan sadece folükül içindeki tek bir nokta değildir. folükül içinde bu üretimi destekleyen bir çok hücre üretim merkezi vardır. Buradaki hücrelerin tamamı yakılmaz ise bölgede kıl daha zayıf çıkarak tekrarlayacaktır. Bu alanın yakılması ve üretimin durması içinde termolizdeki akım gibi güçlü bir akım gerekmektedir ve izole olmayan iğne kullanılmalıdır. Eğer izole iğne kullanılırsa folükülün sadece bir noktası yakılacağı için kılı öldürebilmek için defalarca giriş yapmak gerekir. İzole olmayan iğnelerle işlem yapılırken akım iğnenin her yerinde olduğu için , iğne temas ettiği her yeri ve ayrıca folükülün tamamını da yakarak üretimi durduracaktır. Görüldüğü gibi cilte kabuklanma olmasın diye ""termoliz yöntemi kullanayım ama izole edilmiş bir iğneyle yapayım "" derseniz yine alacağını sonuç düşük olacaktır..

    Sonuç ;

    ** Flaş yöntemi acısız kabuksuz bir yöntemdir ama başarısı kısıtlıdır biz sürekli geniş alanlar çalıştığımız ve işleme yazılı garanti verdiğimiz için başarısı düşük bir yöntemi kullanmamız mümkün değildir.

    ** Fakat siz bana bu yöntemi uygulayın derseniz uygularız..*** Ama 3 turda bitiş garantisi veremeyiz. Ayrıca işlem bitene kadar ne kadar saat çalışılacağını buna bağlı olarak ne kadar maliyetiniz olacağını ve geldiğiniz süre sonunda ne kadar bitiş olacağını önceden taahhüt edemeyiz. yani işlem lazere benzer. çünkü bu yöntemde işleme başlamadan önce maksimum su saatte biter bu kadar maliyetiniz olur sonuç şu kadar olur denemediği içinde kişi tamamen sonunu tahmin edemediği bir işleme girer.

    ** Flaş süistimale acık bir işlemdir. bizim hastamız işleme girmeden önce toplamda ne ödeyeceğini bilir. ödediği rakamın üstüne efendim işlem uzadı ekstra ödeme yapacaksınız yoksa devam etmeyiz şeklinde bir durumla karşılaşmaz. Söylediğimizden uzun çalışırsak bedava çalışırız. Bu taahhütlerin tamamı yazılı olarak kaşeli imzalı elinde olur.

    ** Anlaşılacağı üzere termoliz yöntemini acemi birinin kullanması mümkün değildir. Ancak flaş yöntemini kullanmak için profesyonel olmaya gerek yoktur. bir çok güzellik merkezi bu nedenle sıradan bir estetisyenin eline flaş yöntemini güvenerek verebilmektedir. Fakat termolizi kullanacak kişi için bunu söylemek maalesef mümkün değil.

    ** Biz termoliz aref kullanıyoruz. çünkü 3 turda bitiş garantisi veriyoruz bunu sağlamak ancak bu yöntemle mümkün.. Ayrıca diğer kurumlardaki gibi doktor takibi gibi bir maliyetim ve sıkıntım yok. zira kendim doktor olduğum için kendim zaten takip edebiliyorum.

    ** çalışan uzmanlarım oldukça profesyonel olduğu için uzman sorunu yaşamıyorum. o nedenle kesin sonuç veren bir yöntemi kullanmam taktir edersiniz ki çok normaldir. Bahsettiğimiz kabuk, acı , gecici lekelenme gibi sorunlar termoliz yönteminde işlemin rutin sürecidir. rutin olmasına rağmen bile süreç bile tarafımdan takip edilmektedir.

    ** "" Termoliz yönteminde izolasyon olmayan iğne ile yapılan işlem sonrası kabuk olmaz, olursa işlem yanlış olmuştur, işlem olmamıştır "" gibi bilinsizce açıklama yapan kişi bir uzmansa ; işini hakkıyla yapmıyordur ve bilgileri yetersizdir. Bu açıklamayı yapan gerçekten işlemi yaptıran biriyse o zaman işlem hakkında bilgisi yoktur yanlış kaynaklardan bilgi almıştır.


    dediğim gibi aslında iki yöntemi karşılaştırmak için yazılacak çok fazla detay var ama çok fazla zaman alacağı için mümkün mertebe kısa yazmaya çalıştım. umarım kafanızdaki sorular biraz olsun cevap bulmuştur. Geçmiş yazılarımda aslında neredeyse tüm farklar ara ara tarafımdan yazıldı. umarım çok karışık anlatmamışımdır.


    saygılar
    Op.dr. Kadir Aksu
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Maalesef pazar günü kapalıyız. Randevu için 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan ulaşırsanız uygun bir randevu oluşturabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Sayın sedatu kampanyanın nihayi şeklini 3 gündür oluşturmaya çalışıyoruz. Arada boşluklar yaratmak için randevu ayarlamalarını hallettik gibi. İlk ay biraz seyrek randevu vererek ocak ayı sonunda daha yoğun randevularla yaza yetiştirmeyi planladığımız kampanya müşterisi alanlarını açtık. Ancak bu müşterilerin sayısı konusunda henüz istediğim rakama ulaşamadım. İğnelide 8 müşteri için şuan alan açıldı ama sayıyı 10 a çıkarmaya çalışıyorum. Yarın gün içinde 2 hastamın daha işleminin biteceği umudum var. Eğer her ikisinede 7 saat minimum çalışma ile bitirebilme durumu olursa kampanyayı başlatıcam. Kampanyaya başlamadan şimdideb 4 tane müşterim kampanya için isim yazdırdı. Bu nedenle 10 kişiye çıkabilirsem 6 kişi daha alabilme durumum olacak. İnanın yoğunluktan ötürü kampanya yapmaya zorlanıyorum ama ilke olarak bu geleneğide bozmak istemiyorum zira kampanya bekleyen o kadar kişiye haksızlık etmek istemiyorum. Kampanya sayısı uzman iş yapma kapasitesiyle doğru orantılı olduğu için onlarında hakkını yemek istemiyorum ama dediğim gibi ilkelerimizden de vazgeçmek istemiyorum. Allahın izniyle yarın 2 hastamın durumu bitme noktasına gelirse kampanya açıklanacak. Bu kampanya döneminde istediğim rakam 20 kişiydi ama maalesef yapamadım ama yaza merhaba kampanyasında bunu mutlaka telafi edicem. Bu konuda da sizlerin affına sığınıyorum. Saygılarımla

    Op.Dr Kadir Aksu
    Kadir hocam öncelikle iyi haftalar.
    inşallah istediğiniz rakamlara ulaşırsınız. kampanya için isim yazdırılıyor ise (isim yazdırma için herhangi bir koşul varsa bilgilendirirseniz sevinirim) benimde ismimi yazmanızı rica ederim.
    iyi çalışmalar dilerim
  • sedatu S kullanıcısına yanıt
    NATUREL ESTETİK YENİ YIL KAMPANYASI !!!

    İĞNELİ EPİLASYON KAMPANYA

    *** İğneli epilasyon 20 saatlik paketlerimiz 2500 tl ye bonus özellikli kartlara 9 aya kadar taksit imkanı !!

    *** iğneli epilasyon anahtar teslim işlemlerde %30 peşin indirimi ve peşin fiyatına elden taksit imkanı !!

    -( satışlar 10 kişi ile sınırlıdır. kuruma gelmeden fiyat almak isteyen üyelerimiz 0 506 114 91 11 nolu watshapp hattına yüz görünmeyecek şekilde foto atarak fiyat alabilirler. taksit sayısı kişinin bütçesine ve işlemi alacağı seans sayısına göre belirlenecektir.)

    LAZER EPİLASYON KAMPANYA !!!

    *** Lazer epilasyon tüm paketlerde bonus özellikli kartlara 9 aya varan taksit imkanı !!

    *** peşin alımlarda
    - Kemerüstü 10 seanslık paket 2000 TL
    - Tüm Vucut Kalça kasık dahil 3500 TL
    - Tüm vucut Kalça Kasık hariç 3000 TL
    - Kemeraltı kalça kasık dahil 2500 TL
    ** PEŞİN FİYATINA elden 3 yada 4 taksit yapılabilmektedir.
    ** paketler 10 seans içermektedir.

    sayın forum üyeleri kampanyayı doluluk nedeniyle geç yaptık ama geleneği bozmamak adına elimden geleni yapmaya çalıştım. umarım sizlere de faydası olur.
    Yeni yıl itibariyle kampanya sonrasında satılacak lazer paketlerindeki seans sayısı 10 seans yerine 8 seans olarak revize edilecektir.

    Op. dr kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 24 Aralık 2018; 15:17:23 >
  • İğneli epilasyonda aids riski veya hastalık kapma riski yok mu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt
    Sayın sucre maricruz iğneli epilasyon steril şartlar olmayan ve dezenfeksiyon şartlarına uymayan bilinçsiz kişilerce yapılırsa her türlü enfeksiyonun kapılma şansı elbette vardır. Sonuçta işlemi yapanın ve kurumun sterilizasyon şartlarına ne kadar uyduğunun önemi sizin hayatınızın devamında karşılaşacağınız sorunlar açısından oldukça önemli bir konudur. Zaten bu yüzden doktor gözetimi ve denetimi olmayan merdiven altı yerlerde işlem yaptırmak her seferinde olmasada mutlaka riskle karşılaşılmasına neden olacaktır. Öncelikle işlem açısından birtakım hastalıkları sorgulayacak ve bu hastalıklara yönelik gerekli bilgi ve tedbiri alacak donanıma sahip bir doktor olmayan yerde işlem yapılması hayatınızı bile isteye riske atmak olacaktır. İşlem esnasında gerek kullanılan lokal anestetik maddeler gerekse de işlem esnasında vücudunuza verilen elektriğin etkileri bir doktor tarafından mutlaka denetlenmelidir zira olası ters giden bir durumda buna müdahaleyi ancak bir doktor yapabilir . Ayrıca işlem sonrası oluşacak yaralar ve bölgesel ödemin takibinde de dokuyu değerlendirebilecek ve gerekli olduğu halde tıbbi müdahaleyi yapacak bir hekimin olmadığı bir yerde işlem yaptırmak zaten kendi başına büyük bir risk iken bulaşıcı hastalık kapma riski de bunun üzerine katmerlenen bir durumdur. Bu nedenle siz siz olun daha az paraya hallederim deyip merdiven altına yönelmeyin. Sonucun ağırlığına bakınca fiyat herşeyden değersiz kalır. Buradan şu çıkmasın illa benim kurumuma gelin demiyorum. İmkanınız gelmeye müsait olmayabilir sonuçta. Ama yinede yaptırmam şart deyip işin ehli olmayan yerlere gitmeyin sıhhi şartları sağlayacağına emin olduğunuz ve doktor kontrolü olan merkezleri tercih edin. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 eylül 2018 de başlayan iğneli epilasyon işlemimde bugün itibari ile 2. turu da tamamladım. Bugüne kadar ki süreçli ilgili forum üyelerine bilgi vermek istiyorum zira bende kuruma bu forumdan okuduğum bilgiler ışığında başvurdum.
    Öncelikle burada yazan telefon numarasından randevu alarak kuruma gittim aklımda bir sürü soru işareti vardı ta ki Kadir Hocayla karşılaşana kadar. Genel bir muayeneden sonra Kadir Hoca işleme uygun olduğumu söyleyip ne kadar süreceğine dair saat çıkardı. Devamında Kadir Hocanın eşi İlknur hanımla fiyat durumunu çıkardık. İlk başta paket paket alıp gitmeyi düşünüyordum ancak anahtar teslim dedikleri peşin ödemenin daha ekonomik olduğu sonucuna vardım ve 3 taksit halinde anahtar teslimi seçtim. Bu arada uygulama yaptıracağım bölge sırt ve üst kol bölgesiydi. Kadir Hoca tüm süreci açık açık anlattı. Hatta şöyle bir cümle kurmuştu hala unutmam. Kimse benim yoğurdum ekşi demez ama ben diyorum işlem acılı bir işlem ama dayanamadığınız yerde lokal anestezi uyguluyoruz. O gün son alarak uygulamayı yapacak uzmanın Neslihan Hanım olduğunu öğrendikten sonra uygulamayı başlayacağımız güne karar verip kurumdan ayrıldım.
    Gelelim Neslihan Hanıma. Neslihan Hanım adeta sihirli eller. Daha önce bu forumda kendisi ile ilgili bordo bereli gibi attığını vuruyor benzetmesi yapılmıştı. Bu benzetme boşa değilmiş. Gerçekten de attığını vuruyor. Tabi bu başarısının 24 senelik tecrübeye dayandığını söylemem gerek. 24 senedir iğneli epilasyon yapıyormuş. Hal böyle olunca sadece iğneli epilasyon yapmakla kalmıyor aynı zamanda iğneli epilasyon yapmak isteyen uzmanlara da bir kurumda eğitim veriyormuş yani kendisi aynı zamanda eğitmen. Bütün bunlar bir araya gelince de ortaya mükemmel bir sonuç çıkıyor. Kadir Hoca yine ilk görüşmemizde işlemin zahmetini gördükten kıymetli bir iş yaptığımızı göreceksiniz demişti gerçekten de söylediği gibiymiş yapan uzmanında sizin de fazlaca sabır göstermeniz gerekiyor ki Neslihan Hanım da bu fazlasıyla var. İşlem sırasında tüm nazımı çekti sağ olsun. Neslihan Hanım çok titiz çalışıyor sizin hiç müdahale edip acaba şurayı da şöyle mi yapsaydık demenize gerek kalmıyor. Neslihan hanım aynı zamanda hoş sohbette bir insan her konu hakkında konuşabiliyorsunuz. Diyeceksiniz bunun işleme ne faydası var. Uzun zaman birlikte vakit geçirdiğiniz için uzmanın sohbetinin de güzel olması iyi oluyor. Sıkılmıyorsunuz.
    Biraz da işlemi anlatayım merak edenler için. Öncelikle benim hassas bir cildim var. Dokunduğun zamana bile kızaran cinsten. İlk işleme başladığımızda bir gazla o gün lokal anestezi yaptırmadan başladık ancak devamında pek mümkün olmadı çoğunlukla lokal anestezi ile ilerledik. Benim seanslarım genelde Kadir Hocanın da kurumda olduğu saatlere denk geldiği için muhakkak işlemler esnasında gelip kontrol etti ters giden bir şey var mı diye. Neslihan Hanım ve Kadir Hocanın söylediklerine harfiyen uydum. 3 gün su değdirmiyorsunuz ve sabah akşam krem sürüyorsunuz. Uygulama yapılan bölgenin üzerine yatmıyorsunuz ve terlememeniz gerekiyor. Ben bunlara ek bol su tükettim. Su tüketmekte yine buradan okuduğum tavsiyeydi. Uygulamadan ötürü işlem yapılan bölgede kısa süre ödem oluyor. Su içerek ödemi daha kısa sürede atabileceğimi düşündüm ki bence öyle de oldu. Tabi arada yolunda gitmeyen şeylerde oldu. Cildim hassas olduğu için biraz sivilcelenme yaptı. Hemen endişe edip Kadir Hocaya gecenin bir vakti fotoğraf gönderdim. Benim endişe ettiğim kadar ciddi bir şey olmadığını söyledi ve bir kez de canlı görmek için kuruma çağırdı. Orda da bakıp aynı yorumu yaptı nitekim onlarda geçti.
    Sonuç olarak şuan ayna karşısına geçtiğimde çok güzel bir görünümle karşı karşıyayım. Tabi ki işlemden ötürü yapılan bölge ile normal bölge arasında renk farkı var. Kadir Hoca da Neslihan Hanım da onunda zamanla geçeceğini yazın denizde de güneşlendikten sonra tek renk olacağını söylediler.
    Bu arada Kadir Hoca sağ olsun yalnızca iğneli epilasyonla değil başka bir sağlık problemim vardı onunla da ilgilendi. Her hafta sonu kursa gider gibi kuruma gittim geldim. Gerçekten de Kadir Hoca, Neslihan Hanım, İlknur Hanım ve diğer kurum çalışanları ile aile gibi olduk. 3. Tur da bittikten sonra kuruma gitmeyeceğim için bir eksiklik hissedeceğim  artık arada çaylarını içmeye giderim.
    Son olarak bu işlemi ciddi olarak yaptırmak istiyorsanız zaman ayırmanız bir süre zevklerinizden fedakarlık yapmanız gerekir. Ben kurumdan memnun kaldım, elbette ki para kazanmak önemli ama bu kurumda müşteri memnuniyeti daha önemli ben bunu gördüm.
  • Lemurian L kullanıcısına yanıt
    Hocam benim merak ettiğim iğneli yapılan bölgede oluşan kabuk görüntüsü çok belirgin midir? Ben boyun bölgesine yaptırmak istiyorum ancak tek çekincem orada kötü bir görünntü oluşmasından korkmam. Zaten oradaki kıllardan kötü görüntü oluştuğu için epilasyon yaptırıyorum bir de izler kalırsa bu sefer bir anlamı olmuyor epilasyonun.
  • benim en görünür yerim ense bölgesiydi kabuklar görünür ama bence rahatsız edici değil. ben krem sürdüğüm 3 gün boyunca boğazı sıkmayan decatlondan aldığım boğazlı poları giydim kabuklanma boyunca da normal gömlek giydim. Kabuklar küçük küçük nokta halinde ben sorun etmedim ama tabi herkesin düşüncesi aynı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berke.han

    Hocam benim merak ettiğim iğneli yapılan bölgede oluşan kabuk görüntüsü çok belirgin midir? Ben boyun bölgesine yaptırmak istiyorum ancak tek çekincem orada kötü bir görünntü oluşmasından korkmam. Zaten oradaki kıllardan kötü görüntü oluştuğu için epilasyon yaptırıyorum bir de izler kalırsa bu sefer bir anlamı olmuyor epilasyonun.
    kabuklanma ve lekelenmenin kalıcı olma riski var mı ki? Öyle bir risk varsa alınmaz zaten, kıllı olması daha makul olur :)
  • schumacher__ S kullanıcısına yanıt
    naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Kalıcı olma riski az da olsa var deniyor ancak normal haliyle 6 aydan önce geçmez deniyor oradaki kahverengi lekeler. Güneşte yanıp da deri soyuldukça lekeler kayboluyormuş. Fakat lekeler derinin epey altında oluşuyor sanırım bir kez yanıp soyulmakla bütün izler gitmez gibime geliyor.
  • schumacher__ S kullanıcısına yanıt
    Sayın schumacher işlemi acemi biri yaparsa bölgede iz kalma riski vardır zira cilde ve kıl yapısına uygun olmayan bir enerji ile çalışılırsa ya işlem başarısız olur yada iz kalır. Yani işlemde uygulanacak enerji ve işlemin kıl başına süreceği zaman aralığı uzman tarafından en doğru şekilde seçilmelidir ki takdir edersiniz ki buda profesyonellik gerektiren bir durumdur. Kurumumda çalışan tüm uzmanlar alanında en iyileri olup tüm işlemler tarafımdan tıbbi bir sorun olmaması için sürekli izlem altındadır. Her ne kadar uzmanlarım konu hakkında en iyiler olsada tıbbi denetim olmadan işlemin yapılması asla uygun değildir. Zira işin epilasyon boyutu yanı sıra sıhhi işlem yani doku bütünlüğünü bozucı işlem olması nedeniyle mutlaka hekim kontrolü altında yapılması gerekir. Hasta uygunluğu ve kişiye özel riskler tarafımca belirlenerek işlemde kullanılacak enerji aralıklarından yine kişiye özel anestezi uygulamalarına kadar herşey benim tarafımdan belirlenir. Bu nedenle tıbbi bir sorun oluşmaması sağlanır. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 7 Ocak 2019; 23:45:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    Sayın berke.han işlem sonrası bölgede kıl kök derinliğine bağlı olarak cilt boyunca yanık oluştuğu için deri yenilenme hızı ve bu derinlemesine yanığın ciltte kat ettiği yolun uzunluğuna bağlı olarak belli bir süre bu lekeler olacaktır. Genelde bu süre 6 ila 9 ay arası değişmekte olup cilt yenilenme hızı yavaş olanlarda ve kıl kök derinliği fazla olan bölgelerde 1 yılı bulmaktadır. Ancak eninde sonunda biteceği için can sıkıcı ve bir o kadar da heyecan içeren bir dönem yaşayacaksınız. Güneşlenme etraf cilt tonunu daha kahverengi olan bu lekelere yaklaştıracağı için daha az belirgin olmalarına neden olacaktır. Yine güneşlenmeye bağlı cilt soyulması da lekelerin daha çabuk atılmasında rol oynamaktadır. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemurian L kullanıcısına yanıt
    Sayın lemurian naturel estetik ailesi için yaptığınız bu güzel yorum için teşekkürlerimi sunarım. Bizimle çıktığınız bu yolda umarım herşey istediğinizden daha güzel olur. Çaya ve muhabbete her zaman beklerim. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul’da bir güzellik merkezinde soprano buz lazer için 10 seansına 1000 TL fiyat aldım sizce nasıldır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 80 sayfa yazı var. Çoğunluğu, kullanıcıların epilasyon yaptırmayı düşündüğü yerleri belirten ve fiyat öğrenmek isteyen paylaşımları. Kadir hoca tarafından hepsinin ortak cevabı bölge ve kıl yoğunluğuna göre değişir şeklinde. Benzer durumu yakın zamanda bedelli askerlik başlıkları altında da yaşadık. Şöyle, geçmişte ne yazılmış diye baksak, tüm sorularımıza cevap bulacağız. Herneyse...



    Kadir hoca herkese cevap veriyor. Ki doğru da yapıyor. Ve yapması gereken de bu, evet. Merak ediyorum; burada gerçekten düşünüyormuş gibi soran ve cevap alanların ne kadarı görüşme yapmaya gidiyor. Tabi ikinci bir seçenek olarak Whatsapp’tan fotoğraf atılması durumunda tahmini fiyat bilgisi verilebileceğini de söylüyor Kadir hoca.



    Arkadaşlar hepsini bir kenara bırakalım. En güzeli kalkıp yerinde görmek her şeyi. İstanbul’da olanlar, Avcılar metrobüs durağına çok yakın mesafede. İsterseniz karşıda oturuyorum deyin, Söğütlüçeşme’den biniyorum deyin. 1 saate oradasınız.



    Yüzünü yaptıran da var, boyun ve ensesini yaptıran da, sırtını ve omzunu yaptıran da var, tüm vücudunu yaptıran da. Ve henüz ilk turunu tamamlamamış kimseler de var, ikinci veya üçüncü turunda olaniar da. Sonuçları canlı canlı görün. Rica edin, o esnada işlem yapılan odalara girmeniz mümkünse eğer girin canlı canlı görün. Bunun garantisini vermeyeyim ama. Hasta mahremiyeti var neticede. Belki başka birinin görmesinden rahatsız olan kimseler olabilir. Ben Cumartesi günleri giriyorum, buyurun gelin görün diyeceğim ama ilk turum bitmek üzere ve 1,5 ay kadar ara vereceğim. İkinci ve üçüncü turlarım daha kısa sürecek. Ve uzmanların söylediğine göre %70 civarı bir sonuç var ilk tur sonucunda. Ve bu sadece ilk tur sonucu. Ne demek %70 başarı? Önceden 1 santimetrekarede 10 kıl varsa şu an 3-4 tane var. Oradaki çoğu kişi böyle. Belki ilk tur sonucunda en düşük oran sahibi benimdir. En düşüğün bile %50’nin çok üstünde olması dikkatinizi çekmiştir. Yani demem o ki, gidin ve yerinde görün. Benim öyle bir avantajım yoktu. Bir de zaman isteyen bir süreç bu. Biraz bu yüzden de ayak sürüyebiliyoruz. Ben tahmin edebiliyorum, buradan Kadir hocaya soru soran, niyeti de olan ama bir türlü harekete geçemeyenlerin durumunu. Ben de öyleydim. Ve dediğim gibi, önümde canlı kanlı, sonuç almış veya sonuçlanma aşamasında olan örnek yoktu. Tabi bir de yaz dönemi başvurmuştum. Uzmanların izin durumu veya hastaların tatil durumu sebebiyle de pek kimseler yoktu. Ama şu an öyle bir durum yok. İğneli epilasyon için 3 uzman da aktif olarak çalışıyor şu an ve ara verildiği zamanlarda diğer hastalarla da konuşulabiliyor.



    Tabi sadece erkeklere hizmet veren bir yer olması da avantaj. Karışık ortam olsa çekinilebilir belki.



    Kadir hocanın hekim olmasının avantajı da şu. Bir şey olduğunda, ne olduğunu ve ne yapılması gerektiğini biliyor. Başka bir yer olsa, aile hekimine görün diyecek, aile hekimi hastaneye sevk edecek, hastanede kim bilir ne zaman sıra gelecek... E zaten bir cesaretle iğneliye girecektin, sevk zinciri yüzünden hevesin de kaçacak.



    Sosyal hayatınızda boynunuzdaki ve ensenizdeki, hatta yüzünüzdeki izlerden, kabuklardan, şişliklerden dolayı çekinmeyin. Çalıştığım yerde en üst kademedeki müdürden, en alttaki çalışana kadar herkes gördü. Kaldı ki birçoğu da aynı dertten muzdarip aslında. Kızlar da soruyor hatta, muhtemelen sevgilileri ya da eşleri için; bilemiyorum. Çok çok çekiniyorsanız, söylemek istemiyorsanız da allerjik bir şey deyip geçiştirin.



    Ağustos döneminde tanıştım Kadir hocayla. O zamandan bu zamana bu başlığı ve burada yazılanları takip ediyorum. Sonuç almış kimselerin yaptığı paylaşım sayısı -belki de- iki elin parmağını geçmeyecek kadar. Yakın zamanda ikinci turunu bitiren ve dördüncü turunda %100 kurtulan arkadaşların paylaşımları var ama bunlar bile çok çok motive edici olmayabilir. Yerinde görmek gerekiyor. O kadar şey yazdım belki ama özellikle vurgulamak istediğim şey, yerinde görün süreci ve sonuçları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salınım haber -- 9 Ocak 2019; 22:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Hocam Selamlar,

    Kaş ortası için hangi lazer türünü önerirsiniz? Bu bölge lazere uygun mudur? Teşekkürler
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    Sayın atesoku kaş arasında lazer tercihiniz diyod lazer olmalıdır. Ancak hep belirttiğim gibi kaşda düzgün bir kontur elde etmek ve olası lazer hasarı sonucu kıllanma artışı riskine girmemek için iğneli epilasyon daha ön planda düşünülmelidir. İğneli epilasyon ile hem kalıcı hemde daha şekilli sonuçlar elde edebileceğiniz için her zaman iğneli epilasyon ilk tercihimdir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Yüz için iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Güncel saatlik ücret nasıl acaba? Bir de daha önce sorduğumda epilasyon sonrası 1 hafta gibi bir süreçte yüz de kızarıklık ve diğer türlü yan etkileri olduğunu söylemiştiniz. Nasıl bir etkisi oluyor acaba sosyal hayatta dikkat çekici olabilecek kadar mı yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
  • EsT E kullanıcısına yanıt
    Sayın est güncel fiyatlarımız saati 200 tl olarak nisan ayına kadar devam etmektedir. Siteye yüklenen videoları incelerseniz sorularınızın cevaplarını görsel olarak görebilirsiniz. Zira buradan ne kadar anlatsam yaranın şekli zihninizde canlanmayacaktır. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.