Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Sayın mcake şu an için 14 00 müsait görünüyor. 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan yazarsanız randevu konusunda yerinizi sabitleyelim. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 2 Mayıs 2018; 17:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzgar63 R kullanıcısına yanıt
    Sayın rüzgar63 seans konusunda söz veremem çünkü geldiğiniz saate uzmanlarım dolu olursa işleme giremezsiniz. Müşterilerin randevuları en az 1 ay önceden belirlendiği için gelmeden birkaç gün önce haber verirseniz o gün randevusu olan arkadaştan rica ederiz. Razı olursa ancak sizi alabilirim. İğneli epilasyonda kılların rengi derinliği gibi faktörlerin hiçbir önemi yok. Yani kıl olması ve gözle görülmesi işlemin başarılı olması için tek koşul:)) İşlem %100 garantili olan tek yöntemdir. Kılların cımbıza gelecek kadar uzun olması gerekiyor bilginiz olsun. O nedenle bölgeyi traş ettirmeden gelmelisiniz. 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan ulaşabilirsiniz gelmeden önce dediğim gibi ayarlamaya çalışırız. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 2 Mayıs 2018; 17:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim numaranızı kaydettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dm atıyorum bilgi için.
  • Dm mi atsam bilemedim ama ilk önce buraya yazayım. Yanak,ense sorunsuz olacak şekilde fiyatınız nedir? Ayrıca koltuk altı fiyatı da alabilirmiyim? Kesin sonuç veriyormusunuz? Daha sonra çıkıyor mu?
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Sayın riorraw kesin sonuç sadece iğneli epilasyonla verilebilir. Lazerle maalesef bu mümkün değil. İğneli epilasyon için ise fiyat bölgeyi görmeden veremeyiz zira kıl yoğunluğuna göre değişir. Fiyatlandırma süreye göre yapıldığı için kıl miktarı önemli. 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan bölgenin fotosunu gönderirseniz size daha detaylı bilgi verebilirim. Yada aynı numaradan randevu alıp kuruma gelerek ücretsiz muayene olarak da fiyat hesaplaması yapabiliriz. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok killiyim ama kökleri kalin degil kalin olanlara allah sabir versin bildiğin kazak!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1shot1kill 1 kullanıcısına yanıt
    Sayın 1shot1kill allah sabırversin dicem ama sabra gerek yok kesin çözümlerle biz varız zaten:))) şaka bir tarafa kıllardan kurtulmanın FDA onaylı tek yöntemi olan iğneli epilasyon kurumumda %100 yazılı garantiyle yapılmakta. Kıllardan rahatsızsanız sizi kurumuma beklerim. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir her 6 ayda bir yazıyorum ne zaman anadolu yakasına şuba açıyorsunuz :D
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    :)))bende sizi avrupa yakasına beklemekten hiç yorulmadım. Siz gelin söz yol paralarınız

    benden olacak.;))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Doktor bey,

    şehir dışından gelenler için planlamanız nasıl oluyor acaba?

    uygulamayı özellikle sizin yapmanızı isteyebiliyor muyuz?

    lazer kullanımlarda belli bir süre güneşe çıkmayın diye tavsiye veriyorlar bu iğneli epilasyon içinde geçerli midir?
  • Onurg9 O kullanıcısına yanıt
    sayın onurg şehir dışından gelen hastalarımız için iğneli epilasyonda program kişiye göre yapılmaktadır. Sizin müsaitlik durumunuza göre işlem süreleri ayarlanıyor. iğneli epilasyon işleminde işlemi ben yapmıyorum uzmanlarım yapıyor. İşlemi benim yapmam ameliyatlarımdan dolayı mümkün değil malesef. Zaten uzmanlarımın sonuçlarıyla karşılaştırınca kendimi de pek tavsiye etmiyorum :) ama işlemin tüm süreçleri kontrolüm altındadır. iğneli de işlem sonrası yaptığım muayene sonuncunda karar verdiğim ve belirlediğim süre boyunca güneşlenmeniz mümkün değildir. güneşlenmekten kastımız deniz veya havuz gibi faaliyetler spnunda uzun süreler güneşe maruz kalmaktır. yoksa dışarıda dolaşacağını 30 dakika veya 20 dakika gibi sürelerde herhangi bir sıkıntı oluşmaz.

    Saygılar
    Op.dr. Kadir Aksu
  • Herkese merhabalar,

    Tahminen 3-4 yıldır epilasyon için içinde olduğum arayışlar kadir hocamın yanında son buldu. Sırt ve omuz bölgesinde olan kıllanmalar için bu yıl içerisinde şubat ayında iğneli operasyona başladık ve hala devam ediyoruz. Kadir hocamla tanışmama vesile olan da gene bu sayfadır. Bu sayfayı gördükten sonra kendisiyle tanışmaya ve işlemler için konuşmaya gittim. Herşeyden önce kendisi çok samimi, yardımsever, açıksözlü ve kesinlikle ama kesinlikle hayal satmıyor. Sizi muayene ettikten sonra istediğiniz işlemlerle ilgili (Örn. lazer epilasyon) artılarını ve eksilerini, karşılaşılabilecek durumları tane tane ama kesinlikle pembe hayaller satmadan detaylı bir şekilde anlatıyor. Yani karar verdiğiniz işlem sonucunda beklemediğiniz bir son olma ihtimali olmuyor dolayısıyla.

    Malum bu konu, işin içinde olmayanların bilgi sahibi olabileceği veya bir yerlerden duyma bilgilerle adım atabileceği bir alan değil. O yüzden eğer kafanızda soru işaretleri varsa ya da en azından bilgi sahibi olmak istiyorsanız kadir hocayla iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Çoğu epilasyon merkezi bildiğiniz gibi eğer işlem aşamasına geçip anlaşmıyorsanız, bilgi vermekten bile imtina ediyorlar. Kadir hocam sağolsun, kendi hastası gibi detaylı açıklamalar yapıyor ve en azından kararınız olumlu da olsa olumsuz da olsa kafanızda soru işareti kalmayacak derecede tatmin oluyorsunuz.

    Bunun yanında belirtmek isterim ki bu işlemler yapılırken uzman doktor gözetiminde yapılması da çok önemli. Kadir hocam işlemler yapılırken sık sık gelip hastanın durumunu ve işlemleri kontrol ediyor. Çalışanlar zaten alanında uzman, bunu işlemlere başladığınız zaman kendiniz de rahatlıkla farkedebiliyorsunuz. Aklınızda olan soru işaretleri varsa ve İstanbul'da iseniz gitmenizi tavsiye ederim. Süreç ile ilgili sorularınız olursa tecrübe ettiğim kadarıyla sorularınıza cevap verebilirim.

    Kadir hocam Antalya'dan sevgiler, selamlar :)
  • PersPrensi23 kullanıcısına yanıt
    Sayın persprensi23 paylaşımınız ve hakkımızdaki düşünceleriniz beni olağanüstü memnun etti. Sizinle tanışmakda benim için ayrı bir onurdu. Antalyaya ekibim ve kendim adına kucak dolusu selamlar yolluyorum. Sağlıcakla kalın.

    Op.Dr. Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, yaşım 25.

    Uzun süredir epilasyon yaptırabileceğim bir yer arıyordum, geçtiğimiz mart ayında bu başlığı gördüm, kendileri ile irtibata geçtik ve 1 Nisan itibari ile ense, üst kol ve omuz kuşağı bölgelerine iğneli epilasyona başladık.

    Lazer, iğneliye göre daha cazip geliyor evet ancak eğer hem tüyleriniz yoğun ise, hemde siyah kıllarınız çok ve beyaz tenliyseniz kesinlikle iğneli tavsiye ederim çünkü lazer belli bir alana atış yaptığı için tüylerinizede müdahele ediyor, buda onların güçlenip siyahlaşmasına neden oluyor. İğneli de ise sadece istenilen kıl yakıldığı için tüylerinizin gelişip siyahlaşma şansı yok. Tüylerinizide aldırmak istiyorsanız onları da alabiliyorlar, sizin zamanınıza ve bütçenize bağlı. Ben beyaz tenli, siyah kılları ve tüyleri olan kumral biriyim, üst kol kısmındaki yoğun tüylerin sadece uzun ve siyah olanlarını aldık, böylece yoğunlukdan kurtulduk.

    Kısaca, lazer epilasyonu herkes yapabilir ancak iğneliyi uzmanı dışında yapamaz, burası sadece erkeklere özel iğneli epilasyon merkezi olduğu için kesinlikle buradan başka yerde macera aramanızı tavsiye etmem.

    Acı eşiğimin pek iyi olduğu söylenemez, omuz kuşağında çok rahattım, hatta hiç birşey hissetmediğim yerler oldu, üst kolun dış kısmı biraz acıyor ancak dayanılabilir seviyede, iç kısmı ise hakikaten acıyor, durulacak gibi değil. Ense bölgeside aynı şekilde acıyor. Peki nasıl dayandım? Lokal anestesi yapıyorlar ve hiç birşey hissetmiyorsunuz, diğer merkezlere göre ekstra ücret vermiyorsunuz. Anestezinin tek kötü yanı iyileşme sürecini uzatması. Dayabildiğiniz kadar dayanmanız iyileşme sürenizi kısaltacaktır.

    İğneli epilasyon dikkat ve el ayarı isteyen iş olduğu için yapan kişi çok önemlidir. Çalışan kişiler güzellik uzmanı olduğu için gönül rahatlığıyla burada yaptırabilirsiniz. Sadece farklı illerden değil, Avrupanın bir çok ülkesinden burası için gelen insanlar var.

    Kadir hocam ise inanılmaz bir insan, epilasyon sırasında sizle ilgilenir, nasıl olduğunuzu sorar. Kendisi genel cerrah olduğu için sadece epilasyon konusunda değil diğer sağlık sorunlarınız ile de ilgileniyor. Benim saç dökülme sorunum var, kendisi aynı zamanda devlet hastanesinde doktor olduğu için kan değerlerime baktırmamı tavsiye etti, çok ilgilendi, kendisine teşekkür ederim.

    Sonuç olarak 1 nisanda ilk seans olarak omuz bölgesini aldık ve şuan 1 haziran itibari ile yüzde elliden fazlasından kurtuldum, artık çıkmıyor. İkinci seansda seyrek yerlerde çıkanları aldıktan sonra tamamen kurtulmuş olacağım.

    Herşeyiyle değdi. Kıllarınızı saklamakdan bıktıysanız, yazın tatile gidemiyorsanız, traş makinesi, jiletlerden kurtulmak istiyorsanız, mutsuzsanız bir an önce başlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE4C4F1E -- 5 Haziran 2018; 1:38:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, sakal üstü boyun ve ense için iğneli epilasyon düşünüyorum. yaz olduğu için güneş altında oluyoruz bu durum problem yaratırmı acaba. yaz bittikten sonramı olmak daha mantıklıdır ?
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    hocam testislere nasıl yapılıyor lazer ? oradaki deri çok ince, sıkıntı çıkmasın
  • Sayın kyorhan kasık bölgesinde yapılan işlemlerde hem daha düşük enerji kullanarak hemde işlem yoğunluğu düşürülerek olası zararlardan koruyoruz. Bu nedenle kurumumda yapılan işlemlerde herhangi bir riske maruz kalmazsınız. Saygılarımla

    Op.Dr. Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Sayın maitreskill yaz döneminde yüz bölgesinde iğneli epilasyon önermiyorum zira güneşlenme nedeniyle lekelenmeler daha yoğun oluyor. Güneşten 20 gün mutlak korunma gerekiyor ki bu dönemde korumak pekde kolay olmuyor. İşlem sonrası kabuklar düşene kadar denize de gidememe nedeniyle hastalarda pek tercih etmemekte. Kışa doğru yüz çalışması yapmak daha emniyetli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın ferques vermiş olduğunuz kıymetli bilgiler ve paylaşımınız için çok teşeklür ederim.. Sizlerin deneyimleri ve işlem öncesi ve sonrası yaşadıklarınız bu forumda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yol gösterici olduğundan oldukça kıymetlidir.. Şahsımla ilgili düşüncelerini beni ayrıca onure etti çok teşekkür ederim.. Sizin gibi kıymetli arkadaşlarla tanışmış olmak benim içinde ayrı bir mutluluktur..



    Saygılarımla

    Op.Dr. Kadir AKSU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.