Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KurtMorrison K kullanıcısına yanıt
    Sayın kurtmorison. Öncelikle lazer için genel bilgi olsun diye yazarsak terminal kıla dönüşmesi beklenen ayva tüyü yoğunluğunuzu görmek gerekir. Diyelim dönüşümü beklenen kılların %90 ı terminal kıla dönüşmüşse yaşınız 18 olsa da işlem yapılabilir. İğneli epilasyon için ise vücut bölgelerinde ister ayva tüyü ister terminal kıl olsun görünen tüm kıllar alınır ve hayat boyu bir daha çıkmaz. O nedenle vücut için yaş iğneli epilasyonda pek sıkıntı olmaz. Ancak yüz konusunda sakal oluşumu tamamlanmadan iğneli epilasyon yapılmasını ben uygun bulmuyorum. Zira olması gereken nihai şekil tamamlanmadan yapılacak müdahale geri dönüşü olmadığı için istenmeyen görünümlererin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle yüz için sakalın tam gelişmiş olması bence şart. Bunun yaşı kişiden kişiye değişir. Kiminde 18 yaşında kiminde 25 yaşında tamamlanır. Ama 25 yaşından sonra daha da gelişim olmasını beklemek gerekmez. Size tavsiyem yüz konusunda çok aceleci olmayın ama sırt omuz için dilediğiniz zaman işleme girebilirsiniz. Ayva tüylerinin yoğun olması acemi bir uygulayıcı için işlem başarısını düşürecektir zira köklerine ulaşmak oldukça güçtür ama bu da profesyonel bir uygulayıcı elinde hiç sorunsuz olarak yapılabilir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen biteceğini bilsem hemen yaptırırım. yaş itibariyle omuzlarım çok kıllanmaya başladı.
  • Perfekkt Day kullanıcısına yanıt
    Sayın perfekttday tamamen biteceğini ben yazılı garanti olarak veriyorum. İğneli epilasyon erkeklerde %100 başarısı olan tek yöntemdir. Daha detaylı bilgi almak isterseniz watsapptan 0506 114 91 11 nolu telden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

    Öncelikle Kadir hocama, İlknur hanıma ve Neslihan hanıma saygılarımı iletiyorum.

    Bende lazer epilasyonların sonuçsuzluk ağına düşmüş biri olarak,



    (biraz komik bir benzetme oldu sanrım :-) lakin yaşayan herkes bilir. bir sürü yere gidersiniz bir umut ile ama asla kesin çözüm olmaz,yine hüsran yine hüsran )



    yıllarca kesin çözümü aradım taki iğneli epilasyonu keşfedene kadar.Gerçi yıllar evvel duymuştum lâkin çok acılıdır demişlerdi ve gözüm korkmuştu.



    En sonunda bu yaz bir araştırayım dedim ve Kadir beylerin merkezini buldum.



    Birgün cat kapı gittim, sağolsun önce Neslihan hanım sonra İlknur hanım kafamdaki bütün sorulara içtenlikle cevap verdiler.



    Bir hizmeti her yerden alırsınız lakin tüccar kafasıyla değilde gerçekten faydalı olmak gayesi size yaklaşan çok yer bulamazsınız. Bilenler bilir, lazerli epilasyonlarda sizi ikna etmek için her türlü yalanı söylerler, hayal satarlar lakin Kadir beylerin merkezinde her şey açık net anlatılmıştı bana.

    İlk kurda şu kadar bir gelişme, 2.ci de şu kadar, gerekirse 3 de ?u kadar şeklinde...



    Benim şikayetim: kollarımın omuzla birleşip, ense altı üst sırttan devam ederek, diğer omuz ve diğer kola bağlanan bölgede yoğun bir kıllanma idi. Ek olarak da daha seyret olarak dirsek hizasında orta sırt bölgem idi.



    Haziran-Temmuz aylarında (iş gereği ancak ç.tesi leri gidebildim sadece) 5 hafta c.tesi leri gittim merkeze.



    Neslihan hanım sağolsun, avını vuran keskin bir nişancı gibi :-) tek tek avladı hain kılları :-))



    5 hafta sonunda acılı ama mutlu bir halde idim. Eskiden cildimi siyah sanırdım tüylerden, hâlbuki değilmişim yahu :-)))

    Acı dediysem etinizi koparmıyorlar canım :-) benim benzetmem, soğuk havada demir bir yere dokunduğunuzda yaşadığınız his gibi.

    Dayanılır bir durum yani.e tabi lokal anestezi de uygulandı zaman zaman. Cildimizin her yeri ayni hassasiyete değil.

    sonuçta davul derisi değil yani bu da :-)



    İşlem uygulandığından beri yaklaşık 6 ay geçti. İlk görünüme göre % 70-80 civarı azalma oldu. O tarihte çıkmamış olan,kırık denen kısa tüyler uzadı bu süre zarfında.

    Onları da 30 aralık günü halletti Neslihan hanım.

    Merak edenlere net olarak belirteyim.Bu uygulama ile kıl kökü öldüğü için, haziran/temmuz ayında işlem gören yerlerde artık kıl çıkmadı.

    Özetle 6 ay önceki ilk halimden %99.9 oranında kurtuldum şu an.

    Muhtemelen birkaç ay sonrada, arada kaçan birkaç tane (ama gerçeken bir kaç tane olacaktır) olursa, birgün ugrar onlarıda hallederim.

    İyiki burayı keşfetmişim.

    Teşekkürler Kadir Hocam, İlknur hanım, Neslihan hanım.

    Sayg.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah24 -- 2 Ocak 2018; 13:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyyah24 S kullanıcısına yanıt
    Sayın seyyah24 paylaşımınız için teşekkür ederim. İnşallah yaza kadar sizi istediğiniz görünüme hayat boyu kalıcı olarak kavuşturacağız. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Sırt Göğüs direseğe kadar kol ve yanak boyun bölgesine yaptırmak istiyorum.

    Ücret ve süresi hakkında bilgi alabilir miyim?

    Teşekkürler.
  • kaş ve elmacık taki az yogunlukta kıllar ıcın fiyat ve süre alabilir miyim birde kaş seklı verılıoymru bu metodla ?
  • Patience kullanıcısına yanıt
    sayın patience iğneli epilasyonunun maliyeti saat / dakika ücreti üzerinden belirlenmektedir. Bu nedenle maliyet çıkarabilmemiz için bölgeyi mutlaka görmek gerekiyor ... çünkü yoğunluğa bağlı olarak çalışacağımız süre ve süreye bağlı olarakta maliyet değişiyor.. o nedenle eğer kuruma gelebilirseniz hem ücretsiz muayenemizi gerçekleştirip maliyetimizi çıkarırız hemde sizi kurumumuzda ağırlamış oluruz.. Eğer kuruma gelebilecek zamanınız yoksa yada uzakta iseniz 0 506 114 91 11 nolu telefonun watshapp hattına yüzünüz görünmeyecek şekilde foto atarsanızda yine ortalama bir maliyet çıkarma durumumuz olur. seans süresi olarak genel anlamda şunu söyleyebiliriz iğneli epilasyon işlemi 3 tur yapılmaktadır ve işleme tarafımızca yazılı olarak garanti verilmektedir. Turdan kastımız istemiş olduğunuz bölgenin tamamı bir kez alındığında buna 1 tur deniliyor.. 1 turun kaç saat süreceği daha öncede söylediğim gibi bölgenin yoğunluğuna bağlıdır.. farazi olarak söylemek gerekirse 1 turda 20 saatlik bir işlem yapılacaksa 20 saati kaç gün boyunca geleceğinizi siz belirliyorsunuz.. örneğin hafta 1 gün 4 saat gelirim derseniz 5 hafta 1 tur çalışılır.. 4 gün üstüste günde 5 saat çalışılarakta işlem bitirilebilir.. bunlar programa göre sizinle birlikte belirleniyor.. işlemin 1 turu bittikten sonra kılların tekrar çıkması için 1,5- 2 ay kadar bekliyoruz.. 2 turda süre yarı yarıya düşer.. yani 1 turda 20 saat çalıştıksa kılların en az yüzde ellisi bir daha çıkmayacağı için artık 10 saat çalışılır.. aynı şekilde 1,5-2 ay ara verilerek 3 tura alırız ve artık 2 turunda yarısı kadar çalışıp işlemi bitiririz. genel işleyiş bu şekilde oluyor.. turlar arasındaki 1,5-2 ay olarak verdiğimiz süre gelebileceğiniz en erken süredir siz isterseniz 2 tura 5 ay sonrada devam edebilirsiniz işleme herhangi bir yan etkisi olmaz.

    saygılar
    Op.dr Kadir Aksu
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    sayın valerio iğneli epilasyon yüz çalışmasının saat ücreti forum üyeleri için 200 tldir.. kaşa şekil vermek mümkün sizinde direktiflerinizle istediğiniz şekli veriyoruz.. fakat bu konuda kesin emin olmanız gerekmekte çünkü bölgeden tekrar kıl çıkma şansı yoktur. süre ve toplam maliyeti bölgeyi görmeden söylemek malesef mümkün değil.. işlem yaptığımız hastalardan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki iğneli için harcanan tutar lazere ödeyeceğiniz 10 seanslık ücreti genelde geçmiyor.. ve hayat boyu kalıcı olarakta sona eriyor. eğer 0 506 114 91 11 nolu telefonun watshapp hatttına foto yollayabilirseniz yada kurumumuzu ziyaret edebilirseniz maliyet konusundan önceden bilgilendirme yapıyoruz.

    Saygılar
    op.dr. Kadir Asku



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 15 Ocak 2018; 12:30:48 >
  • Merhaba,

    Sırt ve omuz bölgesine yaptırmak istiyorum.

    Ücret ve süresi hakkında bilgi alabilir miyim?

    Teşekkürler.
  • Merhaba hocam,
    Ben de 4 sene önce 6 seans omuz ve ense bölgeme lazer yaptırdım. Ense ve omuz bölgemde kıl dökülmesi yerine kıl artışı oldu. Kıl yapım ise daha ince ve yoğun, aşırı koyu değil.
    Sırt omuz ve ense için optimum kılları en aza indirgeyecek çözüm, göğüs için de kılları seyrekleştrien bir çözüm öneriniz nedir; fiyat bilgisi de alabilir miyim?

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropofblood89 -- 21 Ocak 2018; 7:1:19 >
  • marslans M kullanıcısına yanıt
    Sayın marslan iğneli epilasyonda maliyet ve süreyi kıl sayısı belirler. Zira işlem kılların tek tek yakılarak alınması esasına dayanır ve maliyet süreye göre belirlenir. Bölgenin bir fotosunu watsaptan 0506 114 91 11 nolu tele gönderirseniz veya kurumuma gelirseniz ücretsiz muayene ederek size yaklaşık maliyet ve süre hakkında daha detaylı bilgi verebilirim. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 21 Ocak 2018; 10:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dropofblood89 D kullanıcısına yanıt
    Sayın dropofblood89 daha önce lazer yaptırmışsanız artık lazerle devam etmemeniz gerektiğini söyleyebilirim. Lazer teknolojileri 5 mm derinlikte olan kıllara ancak etki edebilir. Daha derin yerleşimli kıllarda maalesef etki elde edilemez. Ayrıca bölgede bulunan ayva tüyü denilen gelişmemiş kıllarda da kalınlaşmalara neden olabilmesi lazerin en kötü yönüdür ki siz bunu yaşayarak görmüşsünüz. Size tavsiyem erkek epilasyonda %100 sonuç garantisi olan iğneli epilasyon yaptırmanızdır. İğneli epilasyonda kıllar tek tek köklerinden yakılarak alındığı için süre ve maliyet kıl sayısına göre değişir. Bu nedenle süre ve maliyet bilgisi için bölgenin görülmesi şarttır. Tercihiniz benim kurumum olursa bölgenin bir fotosunu watsapptan 0506 114 91 11 nolu tele gönderin veya kuruma gelebilirseniz ücretsiz muayene edelim size maliyet ve işlemle ilgili detaylı bilgi vereyim. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 21 Ocak 2018; 10:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim sırt bölgesinde kıldan çok tüy var. onlara birşey yapabiliyor muyuz?
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Sayın canok tüy şeklinde olan kıllarda lazer pek etkili olmaz ama illa lazer denicem diyorsanız diyod makineler ince tüylerde alexandrite lazerlere göre daha başarılı ve kıllanma artışı riskinde daha güvenlidir. Amacınız tüylerden tamamen kurtulmaksa tek ve en garantili yöntem iğneli epilasyondur. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar. öncelikle bu normalde buraya üye olduğum nickim değil. kendi nickimi burada çok sık olmasa da başka ortamlarda aktif kullandığımdan ve adımı içerdiğinden bu başlıkta başka bir nickle yazma ihtiyacı hissettim.

    geçtiğimiz yazın ortasına kadar bu başlığa ara ara uğrardım. iğneli epilasyon kararı vermeden önce başarısız lazer geçmişim de mevcut. yani son aşamada bayaa kötü bir durumdaydım.

    neyse temmuzda kadir beyle whatsapptan iletişime geçtim. tarih ayarladık ve buluştuk. saç sakal hizasına kadar kemer üstü her yer için iğneli konuştuk. 140 saatlik bir işlem süresi çıkarttılar bana. bu hafta itibarıyla 3. tur da bitti. neredeyse 140 saati buldu artı eksi 1 2 saatlik oynama vardır en fazla.

    ilk turum yaklaşık 80 saat sürdü. 2 hafta gittim. ikinci tur 40 saat sürdü. 1 hafta sürdü. üçüncü tur da yaklaşık 20 saat sürdü diyebilirim. 3,5 gün sürdü. işlem sürelerinin fotoğrafını alınca daha net söyleyebilirim. işlem sürelerinde hep %50 azalma olduğundan muhtemelen 2 gün sürecek bir rötüş turu öngörüyoruz şimdilik. nisan başında ona gideceğim ve umarım tamamen sonlanmış olacak.

    kadir bey de eşi ilknur hanım da sağ olsunlar çok ilgililer. kendilerine teşekkür ediyorum buradan da. işlemimi yapan kişi Gülşah hanımdı. hem hızlıydı hem de hoşsohbetti ki uzun bir zamanı birlikte geçirdiğimizden bu çok önemli. aynı zamanda eski hemşire olduğu için lokal anestezi konusunda da iyi. işlem süresini uzattığından ben ihtiyaç duymadım ama ağrı eşiği düşük olanlar için bir seçenek olarak düşünülebilir.

    ben yazın sağlam şekilde bronzlaşıp öyle gittiğimden çok fazla lekelenme olmadı bende işlem sonraları. kabukların dökülmesi genelde 1 hafta aldı hep. bazı çok ince derili bölgelerde bu süre 10-12 güne kadar uzadı. yine aynı şekilde bu bölgelerde morarmalar oldu. ama bunlar normal ve dediğim sürelerde geçti. dökülme sonrası belli belirsiz izler kaldı ki bilmeyen biri anlayamaz. (daha önce gin isimli arkadaşın paylaştığı sırt fotosundaki beyaz noktalardan bahsediyorum.) ama güneş görmeyip beyaz kalan kısımlarımda nokta nokta kırmızılıklar kaldı. onlar da yavaş yavaş toparlıyor ama uzun sürüyor. 6 ayda silikleştiler. beyaz halimle gitseydim muhtemelen izler daha belli olacaktı her yerimde. tabii onlar da dediğm gibi geçici ama yine de canımı sıkar derseniz tavsiyem sağlam bir güneşlenme sonrası gidin. iyice kararın ki bir sonraki yaza kadar lekelerinizi iyi saklasın. muhtemelen kışın gideceğiniz için kabuklanma dönemini de kıyafetlerinizin altında kimse görmeden geçirirsiniz. sıkıntı olmaz. gizlemesi en zor kısım ense oluyor. boğazlı penyelerle halloluyor o da. kışın sırıtmıyor. ama eylülde uzun kollu gömlek giyerken bayaa garipsenmiştim onu diyeyim. :) bence eylül ekim kimi sırt omuz göğüs karın halledip kışın ortasında da kolları halletmek en mantıklısı.

    işleme gelirsek bayaa ağrılı. ama yanınıza dizi film falan getirip onları izlerseniz ya da müzik dinlerseniz yani başka bir şeye odaklanırsanız ağrıyı algılama düzeyiniz düşüyor. ben çalışılan bölgelerin %20-30 kadarında ciddi bir acı hissettim kalanında gayet rahattım. sonuçta kıl kökünüze iğne batırılıyor ve orada bir yakma işlemi gerçekleştiriliyor. bunu bilerek o sedyede yatınca ağrı eşiğiniz nasıl oluyorsa yükseliyor. acıyı hissetseniz de tepki vermemeye başlıyorsunuz. bir yerden sonra hiç hissetmediğiniz bile oluyor sanırım beyin acının devamlılığına alışıyor. bol bol su için. uykunuzu iyi alın. dinlenmiş olun. karnınız tok olsun. kafanız rahat olsun. sigara çay kahve gidi uyarıcılardan uzak durun işlem öncesi birkaç gün. işlemden birkaç saat önce emla ya da anestol krem sürüp bölgeyi streçleyerek acıyı azaltmak mümkün. lokal anesteziyle de aynı şekilde. ben hiçbirine ihtiyaç duymadım. nadiren çok kötü oldum o durumlarda çıkıp temiz hava almak su içip dolanmak iyi geldi genelde.

    işleme başlamadan önce lazer geçmişim olduğundan tam olarak bir başlangıç fotoğrafım yok. ama bayaa kötüydü. cildim de bembeyaz olduğundan kötü bir kombinasyondu. kıllı olduğumdan denize gidip güneşlenmeyince de gittikçe daha da beyaz halimle daha da kötü görünüyordu. neyse şu anda da işlem sonrası benek benek olduğumdan fotoğraf koymak istemiyorum. sorularınız olursa ya da benek benek olsa da işlem sonrası halini görmek istiyorum derseniz özelden iletişime geçebilirsiniz.

    bu sürece iyi ki girmişim diyorum ama kafamdaki tüm soru işaretlerini bitirecek olan tarih de son rötuş tarihi. nisan başı bir kez daha gidip muhtemelen nisan sonu gibi son durumu sizlerle paylaşacağım.

    ben bu başlığa bakarken birilerinin deneyimlerini okumak istedim hep. çok az yazan vardı. benim gibi düşünenler için yazıyorum.

    son bir şey lazer para tuzağından başka bir şey değil. nasıl bir cihaz olursa olsun neresi olursa olsun kesinlikle lazer epilasyona gitmeyin. üst vücut için gitmeyin en azından. çok çok kötü durumdaysanız maymundan halliceyseniz bundan daha kötü nasıl olabilir ki falan diyorsanız ancak o zaman gidin. yine pek bir işe yaramaz da en azından sonradan gideceğiniz iğneli öncesi kılların birazından da kurtulsanız kardır. cildinizin büyük oranda göründüğü bölgelere aman diyim değdirmeyin. sınır maymun diyorum.

    bu nicki hep kullanmadığımdan mesajlarınızı geç görebilirim. ama cevapsız bırakmam.
  • Sayın bu nickinsahibi paylaşımınız ve hakkımızdaki olumlu görüşleriniz beni fazlasıyla mutlu etti. Gerçi pek önemli bir detay değil ama bir düzeltme olarak gülşah hanım hemşire değil anestezisttir. Anestezi işinde bu denli başarılı olması da bu yüzden zaten :))). Sağlıcakla kalın.

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 2 Şubat 2018; 15:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru haklısınız geç saatte yazdığımdan dalgınlığıma gelmiş. :)
  • bunickinsahibi B kullanıcısına yanıt
    Hiç önemi yok. Önemli olan değerli vaktinizi tecrübelerinizi aktarmaya vermiş olmanız. Tekrar teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epilasyon şart beyler
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.