Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Ocak ayına kadar tüm randevular dolu mu? Yoksa arkadaş Ocak ayına has sorduğu için mi bu cevabı verdiniz?
  • s0d kullanıcısına yanıt
    Soran arkadaş yüz için sormuştu. Yüz çalışan uzmanımın randevuları ocak ortasına kadar hafta içi birkaç gün hariç ve hafta sonu tamamen dolu. Diğer uzmanlarımın hafta sonları aralık ayına kadar tamamen dolu ancak hafta içi şu an müsaitlik mevcut. İstanbul dışından blok çalışma olarak gelecekler için istanbul içi hastalardan müsaade alabilirsek birkaç hafta sonu ayarlayabiliyoruz ama garanti veremiyorum zira hak sahibinin önceliği var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben de ense ve sakal üstü için İstanbula'a gelecektim meğer doluymuş.
  • s0d kullanıcısına yanıt
    Hafta içi gelebilirseniz arada boş günler var. Haftasonu için isterseniz bir günlük işleminiz olacağı için istanbul içi müşterilerimizden ricada bulunuruz müsaade eden olursa sizi alabiliriz. Siz hangi gün gelebileceğinizi bildirirseniz ben ona göre ayarlamaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıl yapım aşırı :) Kemer üstü kollar yarım ve gögüs bölgesi biraz seyrek olacak şekilde iğneli epilasyon için kaç saat yeterli olur vede 20 saatlik operasyon tahmini kaç gün biter ? İl dışından gelmeyi düşündüğüm için soruyoru hocam.
  • Carbon2oxıde C kullanıcısına yanıt
    Sayın carbon2oxide iğneli epilasyon kılların köküne tek tek girilerek yapılan ve ücretlendirme süreye göre yapılan bir işlem olduğu için kıl yoğunluğunu ve alanı görmeden fiyat ve süre bilgisi verebilmem mümkün değil. 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan bölgenin fotosunu gönderirseniz size daha detaylı bilgi verebilirim. İl dışı gelen müşterilerimizin isranbulda kalabilme sürelerine göre blok çalışma yapıyoruz. Günde 8-9 saat civarı çalışma yapılabiliyor. Diyelim 60 saat sürecekse yaklaşık 7-8 günde 1. turunuz bitirilir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 29 Ekim 2017; 12:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş ilerledikçe yüz sarkmaya başlıyor saten yüz gençleştirme doye bişey var bu konudaki fikriniz nedir 10 yaş genclestiriyormuş güya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Sayın mrbaronx ben bu tip medikal estetik konularıyla hiç uğraşmadım ve uğraşmayıda düşünmüyorum. Zira bugüne kadar geçici çözümler sunan ve oldukça fazla ücretler çıkarılan bu tip girişimleri fiyat fayda açısından aldatmaca olarak gördüm. Bakın faydasız demiyorum ama geçici bir çözüm için bu kadar fiyatların çıkarılması bana doğru gelmiyor ve bu nedenlede bu konulara hiç eğilmedim. Örneğin 3000 tl verip 2 aylığına daha genç gözükmek bana anlamlı gelmiyor. Dersiniz bu etki 5 yıl sürecek o zaman okey 3000 tl bende veririm. Ama en fazla 2 ay etki sürecekse 500 tl çok bile diye düşünüyorum. Sorduğunuz yöntemle alakalı dediğim gibi bu işlerle uğraşmadığım için detaylı bilgi sahibi değilim ama henüz kalıcı bir cilt gençleştirme yöntemi bulunmadığını kesin olarak biliyorum. Yaptırmayı düşünüyorsanız maliyet fayda ilişkisine dikkat ederek yaptırın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Peki bu yüzdeki sarkmaya toparlayacak durduracak bi krem vs bi önerin var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carbon2oxıde

    Kıl yapım aşırı :) Kemer üstü kollar yarım ve gögüs bölgesi biraz seyrek olacak şekilde iğneli epilasyon için kaç saat yeterli olur vede 20 saatlik operasyon tahmini kaç gün biter ? İl dışından gelmeyi düşündüğüm için soruyoru hocam.

    tüplü şahin parası tutar :)
  • 1 Sene önce yüzüme İğneli Epilasyon Yaptırmıştım.O kadar memnunum ki;Şuan Erzuruma Askerlik görevimi yapmaya geldim,burada herkes soruyor.Teşekkürler Kadir Bey,İlknur Hanım,Neslihan Hanım.
    K.YILDIRIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usaklee -- 14 Kasım 2017; 19:50:18 >
  • usaklee kullanıcısına yanıt
    Sayın usaklee mutluluğunuz mutluluğumuzdur. Erzurumda 8.5 sene çalıştım ve diyebilirim ki fahri erzurumluyumdur. Evet yazı hiç gelmez ama insanının sıcak kanlılığı yazı hiç aratmaz zaten. Fahri memleketime selamlarımı iletin:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba sakalların üstünde gözümün altında tüyler çıkıyor sakal kadar sert değil ama rahatsız edici düzeyde bunları hizalamak için kaç seansta takriben işlem biter teşekkürler
  • Sayın vibex2kullanıcısı. Yüz bölgesinde yapılan çalışmalar vücut işlemlerinden farklıdır. Zira kozmetik sonuç yanısıra yüzde hasar oluşmaması için çok titiz ve dikkatli çalışmak gerekir. Bu nedenle yüzde ilk tur ve 2. tur 2 ye bölünerek ve olması gerekenden daha düşük enerjilerle yapılır. Yani 4 veya 5 sefer gelmeniz gerekir. 3 turda da bitiş garantisi verilir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik mesleğinden dolayı her gün tıraş olmak zorundayız, artık gına geldi. Bu yüzdeki sakalların ömür boyu çıkmaması için bir yöntem var mı ? Deriyi bile soydurmaya razıyım yeter ki tıraş zahmetinden kurtulayım

    Hadi koltuk altına ağda yapıyorum 1 ay çıkmıyor,idare ediyorum lakin sakallar bela.
  • Kadir hocam size bir sorum olacaktı.Yanak üstü ve boyun kısmana 1. seans lazer epilasyon yapıldı.2. seans için 1 ay sonra gelin denildi.Şuan 1 ay oldu fakat tüyler çok az çıktı boyun kısmında hiç yok gibi.1 seansta da bu tüylerin gitmesi imkansız :).Ben 1 ay değilde 45-50 günde gitsem olurmu 2. Sean için çünkü Şuan gitsem çok az tüy lazere girmiş olacak.Biraz daha bekleyip tüyler çıkınca gitsem olur mu.Yoksa çıkmasada 1 ayda gitmek mi gerek.Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hayırlı işler. beim sorum şu. kaş ortsı ve kaş üzerindeki düzensiz kılların alınması için nasıl uygulama yapılabilir. ve ortalama kaç seans ve ücret tutar. bilgilendirme için teşekkürler
  • Kaş ortamda ben var normal et beni değil bu kaş ortası kaç seansta biter

    bide bazı yerlerde 2 3 yıl sonra lazer epilasyon yapılan bölgede yine çıkmaya başlar
    iğneli elektrikli yöntem daha kesin diyorlar nedir durum ?
  • Merhaba hocam. Sakal üstü bölgesinde ufak tefek sakal gibi çıkanlarla beraber baya tüylenme var. İple aldırıyorum fakat geçici çözüm tabiki. Epilasyon ile ne kadar sürer ve ücret öğrenebilir miyim. Bir de kesin çıkmama garantisi var mıdır?

    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.