Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: flamm
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.346
Cevap
210
Favori
408.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende Ankara'da lazere gidiyorum 6 seanslık paket aldım (her seansın birde kontrolu oluyor 3 hafta içinde tekrar yapılıyor) komple üst vücut alexandrite dedikleri cihazla yapıyorlar böyle bir rahatlık yok icat edene ne mutlu benım t-short den felan çıkıyodu kıllar :D şuan oh mis acayip rahatım.

    Birde acı var arkadaşlar hele ilk seans nerdeyse kalkacaktım sonraki seans azaldı kıllar azaldıkca sormak istediğiniz soru olursa yanıtlarım

    not: madem ben beyaz tenliymısım
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlere kendi sürecimden bahsetmeye çalışacağım. Böylece aklında soru işareti olan arkadaşların da sorularını bir nebze yanıtlamış olurum. Genel olarak bahsedeceğim şeyler lazer epilasyon ile başlayarak sonrasında iğneli epilasyonda devam eden süreci anlatıyor.

    Kadir beyle forum vesilesiyle tanıştım. Ne zamandır aklında lazer epilasyona gitmek vardı fakat bir türlü aksiyona geçememiştim. Kendisi gayet bilgili ve bilgiyi paylaşmayı seven birisi. Ben de bilgiye aç olunca kafamız bir hayli uyuştu tabi :) Tedaviye başlamadan önce uzun uzun konuştuk neler olacağını anlattı. İlknur hanım da Kadir bey dünya tatlısı insanlar.

    Lazer epilasyon zamanla daha az tekrarlayan seanslar halinde uygulanan bir yöntemdi. Hiçbir zaman kılları %100 bitirmiyordu fakat azaltıyordu. Sonrasında lazer bırakıldığında ise vücudun bazı bölgelerindeki kıllar mevcut haliyle kalırken, bazı bölgelerindekiler ise eski haline dönüyordu. Acı durumundan bahsedecek olursak, ilk seans biraz acılı geçti fakat sonrasındakiler kıl köklerinin de incelmesiyle hissedilmiyor bile. Asıl problem seansa gitmeden önce kıl köklerinin gereğinden g-fazla uzun veya kısa olmaması. Bunu sağlamak için bazen operasyon bölgesindeki kılları kesmeniz gerekebiliyor.

    Daha sonrasında bazı bölgelerinde %100 kılsız görünüm elde edebilmek amacıyla iğneli epilasyona geçme kararı aldım. Bu aşamada lazeri bırakıp bir süre ara vermek gerekiyor. Daha önce de bahsettiğim gibi kılların bazıları geri çıkmazken bazıları birkaç ay içerisinde tekrar çıkabbiliyor. İğneli epilasyonda kıl köklerinin tamamının tek tek yakılması gerektiği için bu süre içerisinde çıkacak kılların da çıkması ve uzaması bekleniyor. Ben aşağı yukarı 6 ay kadar ara vermiştim, daha kısa da tutulabilir.

    İğneli epilasyon için kemer üstü bölgesini düşünmekteydim (omuzlar, ense, karın, göğüs ve kollar). İlk olarak omuzlar ve ense ile başladık sonrasında karın ve göğüse geçtik. Şu an kollara devam etmekteyiz. Bazı bölgelerinde birinci seans, bazı bölgelerde ikinci seans tamamlandı. Bunları aşağıda fotoğraflar ile açıklayacağım.

    Operasyon ve operatör
    Operasyondan önce gelen olarak bir plan oluşturuyorsunuz. Neresi ile başlamak, ne şekilde ilerlemek gibi. Her seansta belirli bölgeler çalışılıyor. Size tavsiyem planınızı iyi yapın. Operasyondan sonra birkaç gün işlem gören bölgenin üzerine yatmamanız gerekiyor, sonra uykusuz kalmayın :).
    Bana iğneli epilasyon işlemini Neslihan hanım uyguladı. Kendisi bu konuda çok başarılı. Bordo bereli gibi attınığı vuruyor:) Kendisi neredeyse iğneli epilasyonun Türkiyedeki ilk uygulayıcılarından. İlk seans sonrasında bile çok büyük oranda başarı elde ettik. Ayrıca vücudumda herhangi bir yanma veya iz de kalmadı. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

    Acı, sancı, şişlik
    Acı kısmı iğneli epilasyonun en zorlu kısmı sanırım (en azından benim için öyle oldu). Lazer epilasyondan sonra iğneli epilasyona geçtiğimizde benzer bir acı derecesi bekliyordum ama ilk kıl kökünün yakılmasıyla beynimden vurulmuşa döndüm (ilk kurşun - hasan tahsin). Tabi ağrıyı hafifletmek veya kesmek için çeşitli yöntemler var. Bunlardan en etkilisi lokal anestezi. İğnenin yakmasına dayanamayınca birkaç seans sonra lokal anestezi denemek istedim. Fakat bu işlemin bazı eksileri de olabiliyor. Örneğin işlem sonrasında ödem oluşması, günlük sınırının olması, işlemi yavaşlatması ve işlemin verimini kısmen düşürmesi (anestezi ile verilen su buharlaştığı için enerji kıl köküne gidemeyebiliyor). Ben en çok ödemden rahatsız olmuştum, 2-3 hafta şişlik devam etmişti. Tabi yan etkiler bünyeden bünyeye göre değişkenlik gösterebilir.
    Benim bu aşamada bir önerim geçen hafta keşvettiği bir yöntem olabilir. İşlem öncesinde ilgili bölgeye anestol krem uygulaması yapılabilir. Lokal anestezi kadar etkili değil fakat dayanma gücünüzü bir nebze arttırabiliyor.
    İşlem sonrasında herhangi bir ağrı hissetmedim ama daha önce de bahsettiğim gibi bünyeden bünyeye değişkenlik gösterebilir.

    Dikkat edilmesi gereken hususlar
    Seanslara mutlaka iyi uyumuş, dinlenmiş, mental olarak iyi ve tok gidin. Bunlarda biri bile eksik olduğunda benim dayanma gücüm çok azalıyordu.
    Hem işlem boyunca, hem işlem sonrasında bol su için.
    İşlem bölgesini iyi koruyun. Doktorun verdiği direktifler doğrultusunda güneş ve sudan olabildiğince korumaya çalışın. Operatör ne kadar başırılı iş çıkarmış olsa da sonrasında özensiz davranışlar iz kalmasını neden olabilir.
    İlaçları ve kremleri iyi takip etmeye çalışın.
    Sigara içmemek derinin hızlı iyileşmesinde en önemli etken. Bırakamıyorsanız da azaltmanızı tavsiye ederim.

    Fotoğraflar

    İşlem öncesi göğüs
    erkeklere özel lazer epilasyon

    Bir seans sonrası göğüs
    erkeklere özel lazer epilasyon

    İki seans sonrası ense ve omuzlar. İlk halini bulamadım fakat göğüsten halliceydi :)
    erkeklere özel lazer epilasyon

    Foruma eskisi kadar sık uğramıyorum ama sorunuz olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
  • bildiğin paralı işkence
  • gin! G kullanıcısına yanıt
    Sayın gin paylaşımınız ve hakkımızdaki kanaatleriniz beni mutlu etti. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğneli epilasyon videosunu izledim de o kadar bölgeye tek tek iğne batırıp kılları cımbızla sökmek ve bunu saatlerce yapmak gerçekten sabır işi. Muhtemelen anestezi sonrası kişi de epey acı çekecek gibi? Lazer bu bağlamda daha pratik değil mi? Yoksa o da mı böyle uğraştırıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Ekim 2017; 11:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sayın kartalgöz lazer elbette çok daha pratik uygulanır ve çok aşırı bir tecrübe gerektirmediği için çalışacak eleman bulmakda sektör için kolay. O nedenle iğneli uygulamasından çok lazere yönelim mevcut. Ancak erkek lazer epilasyon sonuçları pek yüz güldürücü olmadığı için yani başarısı oldukça düşük olduğu için maalesef radikal sonuçlar elde etmek isteyenler için tek seçenek iğneli epilasyon. İğneli epilasyonda tecrübe ve sabır en önemli faktörler olduğundan piyasasa çalışacak uzman bulmakda bir o kadar güç. O nedenle kurumlar iğneliden çok lazer tercih etmekte. İnanın iğneli yapabilecek uzman bulmak kolay olsa tüm erkek epilasyon yapanlar iğneliyi ön planda sunacaktır zira %100 başarısı olan tek yöntem. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Bey merhaba.



    YouTube üzerinden izlediğim bir videonuz da, kişi de şu şekilde kıllar kalmış gözüküyor. Sanırım daha tam bitmemiş hali bu. Bittiğinde tüm tüyler gitmiş oluyor mu?



    erkeklere özel lazer epilasyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Sayın skytech videodaki hastanın 2. turu yapılıyor. Yani ilk turda kalanlar toplanıyor. Kurumumda kıllar tamamen ortadan kaybolana ve bir daha çıkmayana kadar işlemler yapılır ve buna yazılı olarak garanti verilir. 3 tur sonrası çıkan olursa işlemlerden asla para alınmadan dilediğiniz görünüm elde edilene kadar ki bu 100 saat bile sürse ücret asla alınmaz. Bu söylediğim garantiye ek olarak ayrıca işleme başlamadan önce 3 turun total süresi verilir ve diyelim 3 tur bu süreyi aşarsa da yine herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ve dediğim gibi bu söylediklerimin tamamı yazılı garantiyle size verilir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Sanırım Avcılar tarafındasınız. Fiyatlarınızı gönderebilir misiniz? Hafta sonu açık mısınız? Saat kaça kadar açıksınız?



    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Yerimiz avcılarda. Hafta sonu pazarları kapalıyız. Diğer günler 10.00 dan 21.00 a kadar açığız ancak ben sürekli kurumda olmuyorum. O nedenle randevu almanız lazım ki geldiğinizde görüşebilelim. Fiyat kıl yoğunluğuna göre değiştiği için bölgeyi görmeden söylemem mümkün değil. Zira kıllar tek tek alındığı için kıl miktarı süre açısından önemli ve fiyat süreye göre belirlenmekte. Dilerseniz 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan bölgenin fotosunu gönderirseniz size daha detaylı bilgi verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 12 Ekim 2017; 21:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kol icin igneli epilasyon fiyati nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    DONANIMHABER FORUM ÜYELERİNE KURULUŞ YILDÖNÜMÜMÜZ NEDENİYLE KAMPANYA !!!!

    sayın forum kullanıcıları kurumumuzun erkek epilasyon şubesinin 4. yıldönümü nedeniyle lazer ve iğneli epilasyonda 20 kişi ile sınırlı olmak üzere kampanya başlattık. Bu zamana kadar konumuza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim...

    Saygılar
    Op.Dr. Kadir Aksu

    **** TÜM VUCUT LAZER EPİLASYON 10 SEANS ( KALÇA KASIK DAHİL ) 2750 TL
    TÜM VUCUT LAZER EPİLASYON 10 SEANS ( KALÇA KASIK HARİÇ ) 2250 TL DİR. İŞLEM SATIŞI 20 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.
    ***KONTROLLER SEANSLARA DAHİL DEĞİLDİR. HER SEANSTAN 15 GÜN SONRA KONTROL SEANSI ÜCRETSİZ OLARAK YAPILIR.

    *** iĞNELİ EPİLASYONDA BİTİŞ İŞLEM ÜCRETİNE ELDEN 5-6 TAKSİT YAPILACAKTIR.. İŞLEM SATIŞI 20 KİŞİ İLE SINIRLIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 15 Ekim 2017; 11:35:48 >
  • Lazer için verdiğiniz fiyatlar seans fiyatımı , yoksa tamamen bitirene kadar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcold1907 kullanıcısına yanıt
    Sayın blackcold 10 seanslık paket ücretidir kusuea bakmayın yazmayı unutmuşum. Konuyu incelerseniz lazerle bitme asla olmadığını çok kez söyledim. Bitene kadar veya bitme garantili gibi söylemlerle lazer satışlarına lütfen itibar etmeyin. Lazer kadınlarda oldukça etkili bir yöntem iken erkeklerde maalesef kısmen azalma ve incelme harici pekde başarılı bir yöntem değildir. Çok az kişide lazerle kalıcı etki elde edilebiliyor. Lazer teknolojisi, kişinin kıl kök derinliği ve hormonal faktörlerden ötürü kişiden kişiye değişen oranlarda etkinlikler elde edilebiliyor. Lazeri tıpkı kuaföre gidip saç kestirme gibi görmeniz ve eğer kalıcı sonuç elde ederseniz de mutlu olmanız en doğru yaklaşımdır. Biz 10 seans sonrası yılda 2 veya 3 sefer elde edilen görünümün korunması için tek seanslık işlemlere girilmesini tavsiye ediyoruz. Tamamen bitirme istiyorsanız tercihiniz iğneli epilasyon olmalı. Kurumumda iğneli epilasyon için tamamen bitme garantisi yazılı olarak verilmektedir.Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 15 Ekim 2017; 11:40:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kemerüstü için (lazer) güncel paket fiyatınız nedir?
    teşekkürler
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Sayın guitarman şu anki kampanyada 10 seans ücreti 1500 tl dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün bir doktor ile görüştüm dolaylı olarak. Epilasyonun 10 - 15. yilda cilt kanseri yapmayacağının garantisi yok diyor . Uzun vadede zararlari bilinmiyor diyor ne diyorsunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Forumda bu konuda daha önce de yazmıştım. Lazer teknolojisi epilasyonda 30 yıldır kullanılan bir teknolojidir ve bu güne kadar bildirilen bir risk artışı veya kanser vakası hiç yaşanmamıştır. Ancak benim şahsi kanaatime göre hal böyle diye bodozlama işlem yapmak doğru değildir. Bu nedenle her ne kadar yok dense de ben bazı cilt hastalıklarında, kanser riskli benleri olanlarda, güneşe bağlı gelişen bazı cilt bozukluklarında ve ailede cilt kanseri olanlarda lazeri uygulamıyorum. İğneliepilasyon için ise daha emniyetli diyebiliriz zira 100 yıllık bir maziye sahip ve hiç kanser vakası yok. Bu da güvenirliği biraz daha arttırıyor. Ancak iğneli epilasyon için de kalp, sinir ve kas hastalıkları gibi bir çok hastalık grubunda uygulama yapmıyoruz. Aslında uzun lafın kısası bir hekim kontrolü olmadan bu tip işlemlere başlanması pek de doğru değil. Mutlaka bir hekim kontrolü ile bu tip işlemlere uygunluğunuzu teyit ettirip işlemlere başlamak en emniyetli yol. Şimdi güzellik uzmanları bana kızacak ama uygulama yapmakla uygulamanın yapılabilirliğini teyit etmek aynı iş değil. Teyidi aldıktan sonra gönül huzuruyla dilediğiniz yerde işlem yaptırabilirsiniz. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Hocam sahsen ben bu psikolojimle 10 yıla başka problem yaşarım. Ocak subat dönemi icin uygunluk durumunuz nedir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon için ocak ortasından sonra şu an randevular müsait. Lazer için dilediğiniz an 1 hafta önce haber vermeniz yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.