Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KADANS kullanıcısına yanıt
    Sayın kadans süre kıl miktarına göre değişir. Kıllar videoda da gördüğünüz gibi tek tek toplanıyor. Evet biraz uzun ve maliyetli bir işlem ama sırt ve omuzlarda özellikle sıfırlama istenen bölgelerde iğneli epilasyon maalesef tek yöntem. Lazerle istenen başarı sağlanamadığı ve binlerce örnekte de görebileceğiniz gibi bilakis daha da artış yaptığı için şu an iğneli harici bir yöntem tavsiye etmiyoruz. Belirttiğim süre sırt omuz ve yarım kol çalışmamızdır ancak dediğim gibi kıl yoğunluğu asıl süreyi belirleyen faktör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    Sayın kızıl ay lazer teknolojisi olarak diyod her zaman tercihiniz olsun zira kıllanma artışı alexe göre daha az ve etkinlik olarak zayıf kıllarda özellikle daha başarılıdır. Buz lazer de yine diyod teknolojisi olduğu için çekincesiz girebilirsiniz. Ancak tamamen sıfırlama ve etkinin kalıcılığı konusunda umutlu olmayın. Kıllarda azalma ve zayıflama olması esas etkidir ve zamanla geri dönme oranı yüksektir. Nadir kişide lazerle kalıcı etki elde edilebiliyor. Bazen hastalarda kıl artışıda olabiliyor buna mukabil. Bu tamamen sizin kıl kökü derinliğinize ve testesteron aktivitenize göre ortaya çıkan bir sonuç. Lazer teknolojileri 2- 3 mm deki kılları öldürebiliyor iken 4 -5 mm deki kıllarda sadece zayıflama sağlıyor. Sizin vücudunuzdaki kılların diyelim %30 u 2 mm deyse lazerden %30 %80 i ise %80 sonuç alırsınız. Bunu ancak işleme başladıktan sonra görebilirsiniz. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Sayın yibo 90 etik olmadığı için hasta fotolarını paylaşmıyorum. 0506 114 91 11 nolu tele watsapptan bölgenin fotosunu gönderen herkese fiyat ve süre konusunda bilgilendirme yapıyoruz. Ayrıca kuruma gelip ücretsiz muayene olarak da yine bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Kuruma gelirseniz onayını aldığımız hastaların fotolarından örnekler ve hatta bazen izin veren hastalarımızın işlemlerini canlı olarak görme şansınızda var. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    açıkcası uzun sürmesini anlamaya çalışıyorum fakat ne kadar yoğunsa o kadar uzun sürecek ama burada herkes için baz alınabilecek fiyat saatlik ücreti olabilir. sonuçta yoğun da olsa seyrek de olsa 1 saatte alınan kıl sayısı uçuk bi fark göstermeyecektir.

    şuan ben de iğneli epilasyon yapan merkezlerin saatlik ücretlerinin araştırıyorum ve maalesef sizinkiler onlara göre yüksek.
    Bu arada araştırdığımız merkezler de öle merdiven altı tabir edilen yerler değil, cidden sertifikalı, müşteri referanslı yerler.

    Bence en azından madem burada ortak bir platformda buluşuyoruz, buraya özel fiyat konusunda gerçekçi bir indirim yapmalısınız.
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    hocam direk saatlik ücret üstünden çok maliyetli. epilasyon merkezlerinin kampanyaları oluyor, onları araştırın derim, diğer türlü saatlik hesapla işin içinden çıkalacak değil.

    umarım burda da olur da değerlendirebilecek uygunlukta olur.
  • s.a
    Hocam kulak için lazeri pek tavsiye etmemiş fakat, ben 4 sene önce kulaklarıma yaptırdım, önceleri 1 hafta 10 günde bir jilet vurduğum veya çektirdiğim kulaklarımı 5 ci seansta nerdeyse unutmaya başlamıştım, sonrasındaysa benden kaynaklı bir devam etmeme ve seansları bitirmeme neticesinden olsa gerek son 7-8 aydır eskisi kadar olmasada %60 oranında yine kıllanma var, ilerleyen zamanlarda tekrardan bir merkeze uğramayı düşünüyorum, muhtemelen hocamın bahsetti uyuyan hücrelerin canlanması yüzüden olabilir.
    Kısacası Lazeri tavsiye ederim arkadaşlar, gerçekten doğru yapıldığında güzel neticeler veriyor.
  • KADANS kullanıcısına yanıt
    Sayın kadans forumdan takip ederseniz paket kampanyalarımız zaten oluyor. Hatta şu an 20 saatlik paketler 2250 tl den veriliyor. Kurumumda yapılan işlemlere ben garanti veriyorum ve 3 tur işlem yapıldıktan sonra eğer çıkan olursa işlemler ücretsiz olarak devam ediliyor. İşleme başlamadan önce total süre veriliyor ve o süre aşılırsa aşılan süreden herhangi bir ücret alınmıyor. 3 tur gelirsin ve şu kadar süre üzerine ödeme yapmazsın ve işlem garantim altındadır deyip yazılı garanti veren her kurumda yaptırabilirsiniz işleminizi. Bizim farkımız budur. Siz hangi kurumlara sordunuz bilmiyorum ama isranbulda 2 tl dk altında çalışan bir kurum yok. Üstelik bu kurumlar herhangi bir yazılı garantide vermemekte. Kıl yoğunluğu elbette süreyi arttıracak. Küçük bir hesapla dakikada 50 kıl alabiliyorsanız 100000 kılı 2000 dk da alırsınız. Sayı 300000 olursa bu süre 6000 dk olur. Bende o nedenle total fiyat veriyorum ki kılların tamamından kurtulmak için ne kadar süre gerekli ve maliyeti ne olacak önceden bilin. Ayrıca bizim stoploss dediğimiz süre ve tur aşımı gibi sorunlar oluşursa kuruma ödeyeceğiniz maksimum fiyatlardır bunlar. Bunu örnekleyecek olursam size ilk tur 60 saat ikinci tur 30 saat ve üçüncü tur 15 saat sürecek dedim. Total maliyet maksimum 11250 tl olarak belirledik. İşleme başladık ama 3 turunuz 140 saat sürdü.... siz 11250 ödersiniz. Süre aşımına ücret vermezsiniz. Diyelim 80 saat sürdü o vakit 9000 tl ödersiniz sizden 11250 talep edilmez. Stoploss kavramı bu. Ayrıca yine diyelim 80 saat sürdü ve 9000 tl ödediniz ve 3. tur bitti ama çıkan var....bu durumda 11250 ye tamamlayana kadar para verin demiyoruz zira sizin 3 tur sonrası ücret ödemeniz söz konusu değil. Buda kurumumda sözleşmenize benim tarafımdan imzalanarak elle yazılıyor. Umarım farkımızı yeteri kadar anlatabilmişimdir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polat333 kullanıcısına yanıt
    Sayın polat 333 lazerle sıfırlamak mümkün olmadığı için ve özellikle yüz bölgesinde çoğunlukla ayva tüylerini kalınlaştırdığı için ben bu riske girmeyin diyorum. Dikkat edin risk... yani oladabilir olmayadabilir. Benim söylediğim olmazsa üzülürsünüz ve üzülenlerin oranı hiç de az değil. Kulak kıllarınız %60 azalmış ancak hala var olduğunu anladım yazınızdan. Zaten bende bunu anlatıyorum burdan. Eğer sıfırlansın istiyorsanız iğneli harici bir yöntem tavsiye etmem. Ama yok kıllar azalsın ama bitmesin denen yerlerde de iğneliyi tavsiye etmem. Kulak sizin için bitsin denen bölgeyse elbette lazer ideal çözüm olmaz. Elbette lazerle az yada çok sonuç alınabilir ki zaten bu yüzden kurumumda lazerde yapıyorum. Fakat yüz bölgesinde hastaların neredeyse yarısında zamanla artış olabiliyor. Bu artan guruptamı olacak yoksa azalan gruptamı olacak önceden bilmek mümkün değil. Bu nedenle ben hastalarıma risklerini anlatıyorum ve dileyene onayını alarak yapıyorum lazeri. Zira bana göre bu risk alınacak bir risk değil ama denemek isteyen de risklerini öğrenerek yaptırmak isterse yok demiyoruz . Size ne mutlu ki siz etki gören gruptasınız. Ancak forumda inanın bu durumdan mağdur binlerce insanla görüşüyorum ve yıllardır bu konudan muzdarip binlerce hastam oldu. Buradan tecrübelerimizi paylaşmamız elbette çok olumlu ama sizde olması herkeste olacağı anlamına gelmiyor ve dahi sizde olmaması başkasında da olmayacağı anlamına da gelmez. Lazeri bilimsel olarak irdelemek ve tecrübeden çok bilimsel olarak yeterli ve yetersiz taraflarını anlatmaya çalışıyorum bu platformda. Lazerde makine kadar kişisel faktörlerinde varlığından bahsesiyorum sıkça. Kıl derinliği testesteronik aktivite cilt rengi kıl rengi gibi bir çok kişisel faktör lazerin başarısını etkilemekte. Aynı makine ve aynı uygulayıcının her vakada aldığı sonucun değişken olmasının sebebi sizin kişisel özellikleriniz. Bu hususa dikkat etmezsek yanlış yönlendirme yapmış oluruz. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Tekrardan merhaba hocam,
    Hocam azalma %80 den fazla oldu, bayağı bir süre kulağımı ellemedim bile, dediğiniz gibi sanırım şanslıymışım, ortalama %60 olan ise son 6-7 aydır başlayan geri çoğalma.
    Bu arada tavsiyem yanlış anlaşıldı sanırım, ben lazeri kulağa tavsiye etmedim, onu sadece yaşadığım tecrübe için yazdım, Ben lazeri genel olarak tavsiye ettim, kimseyi bilir kişinin dışında yönlendirmiş olmak istemem. :)

    Allaha emanet olun.
  • polat333 kullanıcısına yanıt
    Sayın polat333 buradan tecrübelerimizi paylaşmak bana göre muazzam önemli. zira farklı sonuçların elde edildiğini göstermek ve bunların tıbbi sebeplerini anlatabilmem ve delillerini sunabilmen açısından gerçek tecrübeler bana dayanak noktası oluşturuyor. Bu sebeple paylaşımınız için teşekkür etmem gerek. Elbette fayda görmeniz sevindirici ancak bireysel bazda elde edilen başarılar maalesef yanlış beklentilere yol açabiliyor. O nedenle burada oluşturmaya çalıştığımız bakış açısı hangi makine veya merkezi tercih edelimdense lazerlerin genel olarak erkekte çokda tatminkar sonuçlar veremediği ancak kıllarda zayıflama ve yüzeyel yerleşimli olanlarda öldürme etkisine sahip olduğu yönünde. Yani bireysel farklılıklarında işlemde çok mühim olduğunu unutmamak gerektiğini ve bu bağlamda lazerden beklentinin asla kılları sıfırlamak olmaması gerektiğini vurguluyoruz. Elbette işini düzgün ve özenli yapan kurumları ve özelliklede diyod teknolojisi ile çalışan makineleri tavsiye ediyoruz ama beklentilerin çok yüksek oluşturulması sonucu olan hayal kırıklıklarınıda sebeplerini bilimsel olarak anlatarak engellemeye çalışıyoruz. Bu çabamda bana tecrübelerinizi paylaşarak sizlerinde destek olması çok daha güvenilir bir platform olmamıza yardım etmekte. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Bey,

    hafta sonu çalışıyormusunuz ? Bu cumartesi bir arkadaşımla sizi ziyaret etmek istiyoruz.
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Sayın mr.akrep cumartesi günü saat 11 den akşam 9 a kadar kurumdayım ancak hastalarımı randevu ile kabul ediyorum zira seansta olursam beklemek zorunda kalınabiliyor. O nedenle watsapptan 0506 114 91 11 nolu tele yazar veya arayarak randevu alırsanız sizi bekletmek zorunda kalmam. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi günler, ben size kesinlikle eylül gibi uğramak istiyorum güneşte iz kalacağını belirttiğiniz için yalnız bir kaç sorum var.Benim yüzümde yanak üstü kıllar bildiğiniz sakal oldu,sakaldan hiç bir farkı yok.Yüzde elli ihtimal demişsiniz yüz bölgesi için benim ayva kıllar sakal gibi oldu şu anda bunu tamamen gitmese de inceltmek ve azaltmak istiyorum lazer epilasyon ile iğnesiz biçimde.Bu mümkün müdür acaba çünki daha çok artması imkansız gibi
  • Hocam bu lazer epilasyonlar bizi bilgilendirmiyor biz kıllar azalsın diye gidiyoruz ama ben şöyle bir sorun yaşıyorum bu nasıl olabilir, 1 ay önceki epilasyon seansımda ramazana rastladığı için seansta darlandın enseyi yaptırmadık, bizimkilerin bile evde dikkatini çekti yeni, en son 25 gün önce saçları kestirmiştim, ensen bu kadar kıllımıydı dediler, ayna ile bir bakarım şok geçirdim, tamam ensede kıllar vardı ama kenarda, ensemin ortası seyrek seyrek kıllı idi boş sayılırdı, komple kıl olmuş, 4 seansta bu olabilir mi, lazer nasıl kıl artırır, şimdi ben bu estetik merkezine ne demeliyim acaba bundan sonra aynı yerlere lazer vurdurmaya devam etmelimiyim, en kötü ihtimal yol düşerse size iğneli yaptıracağız, biz lazere kıl azalsın diye giriyoruz tam tersi çoğalıyor, saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 14 Temmuz 2017; 2:0:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın anıldeniz lazerle kıllarda zayıflama olması zaten beklenen net etkidir. Ancak lazeri bırakınca çoğunlukla yeniden kalınlaşmaya başlaması en kötü yönü. Bu nedenle yüzde kalıcı etki istiyorsanız iğneli epilasyon en iyi tercihtir. Ancak ben aralıklıda olsa lazere devam ederim derseniz lazerle dilediğiniz etkiyi alabilirsiniz. Ayva tüyünüz yoksa kalınlaşma veya artma riski yoktur. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Sayın zimilanga lazerin mevcut kalın kıllarda yaptığı hasar bölgede doku tamir sürecini tetikler. Bu süreçte dokuların yenilenmesi için o bölgede kan akımının hızlanması ve doku tamir hücreleri ve malzemelerinin taşıması gerçekleşir. Elbette bölgede bu sürecin başlaması lazerin hasar veremediği ayva tüylerininde de kaliteli bir beslenmeye yol açacaktır. Bu durumda ayva tüyleri kalınlaşmaya başlayacaktır. Bu duruma en çok neden olan lazer sistemi alexandrite teknolojisini kullanan makinelerdir. 755 nm dalga boyuna sahip olan bu teknoloji makineleri kalın kıllarda etki oluştururken ince kıllara pek etki etmez. Kalın kıllarda oluşan hasar indirekt olarak ince kıllarında kalınlaşmasına neden olur. Ense bölgesi kılları anatomik olarak lazer teknolojilerinin ulaştığı doku derinliklerinden daha derinlere yerleşme meylinde olduğu için lazer teknolojisiyle tamamen ölmeyeceği gibi lazerin bırakılmasını takiben yeniden kalınlaşacak ve dahi ayva tüylerininde kalınlaşması sonucu daha da artmış gibi duracaktır. Bu durumda yapmanız gereken ya seanslara devam ederek yeni kılların da zayıflamasını sağlamak yada iğneli epilasyon ile kalıcı olarak kurtulmaktır. Şunu tekrar ediyorum erkekte lazer kıllarda kalıcı etkiye sahip değildir ve yılda 2 veya 3 kez oluşan görünümü korumak için lazere girmek gerekir. Tabii ki kalıcı etki sağlayan kişilerde olabilir ancak bu oldukça az şanslı kişilerde olur. Genel olarak erkeklerde lazer kişisel bakım gibi düşünülmeli ve umutlar bu yönde olmalı ki hayal kırıklıkları olmasın. Dediğim gibi mutlu azınlıkta olmak tamamen kişisel faktörlere dayalı olup kılların derinlikleri ve hormonal durumunuz en önemli faktörlerdir. Umarım tatminkar bir bilgi verebilmişimdir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilgili yere 4 seans sırt için gittim. burada anlatıldığı gibi lazer geçici bir çözüm, tüyler lazere devam etmezseniz eskisi gibi aynen çıkıyor, bende bir azalma veya tüy artışı olmadı. iğneli tek çözüm ama onun içinde bir 96 Şahin parası vermeniz lazım
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim zaten vücutta iyi gibi şimdilik
    özellikle en şikayet ettiğim yer omuzlardaki apolet gibi kıllardı en iyi onlar gitmiş gibi gözüküyor bel üstü göğüs,yüz hariç tüm bölge ama ense ve boyun altı kesin çözüm için iğneli yaptıracağım şu paketim bir bitsin, istanbula gelince size uğrayacağım, saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 18 Temmuz 2017; 2:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezinizde Alexandrite lazer uygulamanız varmı varsa hangi marka cihazla bu işlemi yaptığınızı öğrenmek istiyorum.Tşk.
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Sayın aybasan yazılarımı takip ederseniz alexandrite makinelere karşı olduğumu ve nedenlerini birçok defa yazdım. Tabi bu makinelerden hiç etkinlik alınamaz demek değil ama ben kişisel yaklaşım olarak tercih etmiyorum. Ben kurumumda ütüleme diyod lazer yapıyorum. Ancak lazerle alakalı gerek bilimsel gerekse teknolojik olarak ayrıntılı açıklamalarıyla sınırlı etkinlik alınabileceğini de forum içerisinde detaylı olarak anlattım. Bu bilgiler doğrultusunda lazer ile alakalı kişisel bakım olarak düşünmek ve tamamen bitmesini beklememek gerekir. işlemler bittikten sonra yılda 2 veya 3 kez oluşan etkiyi korumak için lazere devam etmeniz gerekir. Biliyorum konu çok uzun ama zamanınız olurda biraz incelerseniz kafanızda konu çok daha netleşecektir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.