Bunun sebebi nedir ? 18 Yaşındayım , gövdem biraz yağlı göbek,yanlar,göğüs kısmı yağlı. Genetikten dolayı böyle kolum bacağım normal çünkü. 183 boy 80kiloyum. Tek şikayetim meme uçları biraz büyük geliyor bana. Arada küçülme oluyor büzüşme gibi üşüdüğümde felan. Rahatsız olduğum taraf tişört giyince belli oluyor dik durunca buda rahatsızlık veriyor haliyle. Sebebi ne olabilir ? Jinekomasti olduğunu düşünmüyorum az çok araştırdım jinekomasti resimlerini ve jinekomastiyi andıran bi durum yok.
zayıflamak lazım hocam
göğsünü sıkınca eline beze gibi şeyler geliyorsa jinekomasti
Bahsettiğin olay jinekomasti değil zira bende aynı durumdan muzdaripim.T-shirt,atlet vs. giydiğim zaman meme uçlarım belirgin duruyor ve insanlar jinekomasti zannediyor.Ancak havuza,denize,duşa girdiğimde veya elimle dokunduğumda meme uçlarım küçülüyor ve olmasını istediğim hale geliyor.Fitness yaptığım için şişkin durduğu zaman göğüslerimin görüntüsünü engelliyor.Biraz araştırdım ve bunun çözümünün kısa bir cerrahi müdahele olduğunu öğrendim.
Doktora gittim, konuyu açtığımı unutmuşum. Ultrason cihazıyla kontrol etti ve jinekomasti değil dedi. Dediğiniz gibi cerrahi müdahale istiyormuş, şart değil ama eğer rahatsızlık duyuyorsan görüntüden, müdahale edilebilir dedi. Liposuction sanırım kastettiği şey.
quote:
Orijinalden alıntı: ρѕусhо
Bahsettiğin olay jinekomasti değil zira bende aynı durumdan muzdaripim.T-shirt,atlet vs. giydiğim zaman meme uçlarım belirgin duruyor ve insanlar jinekomasti zannediyor.Ancak havuza,denize,duşa girdiğimde veya elimle dokunduğumda meme uçlarım küçülüyor ve olmasını istediğim hale geliyor.Fitness yaptığım için şişkin durduğu zaman göğüslerimin görüntüsünü engelliyor.Biraz araştırdım ve bunun çözümünün kısa bir cerrahi müdahele olduğunu öğrendim.
nasıl birşeymiş o müdahale hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Discursive
Doktora gittim, konuyu açtığımı unutmuşum. Ultrason cihazıyla kontrol etti ve jinekomasti değil dedi. Dediğiniz gibi cerrahi müdahale istiyormuş, şart değil ama eğer rahatsızlık duyuyorsan görüntüden, müdahale edilebilir dedi. Liposuction sanırım kastettiği şey.
Kardeş içinizi karartmak istemem ama eğer göğüs bölgende yağ varsa jinekomasti olmasanda zayıflayınca sarkıyor bu deriyi aldırmak zorunda kalabilirsiniz ki vücudunun genel şeklinden bile anlarsın jinekomastiyi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme