Şimdi Ara

ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir erkeği iş versen aile kurar; işsiz bir kadınla evlenir, çocuk yapar. Siz hiç işsiz bir erkekle evlenen kadın gördünüz mü?

    Toplamda sekiz dokuz seçimde CHP'ye oy verdim. Bu haberi gördükten sonra gerçekten pişman oldum ve " keşke hiç oy vermeseydim", diyorum. Anlaşılan CHP'yi politik doğrucular, Meriçler ele geçirmiş . Malum grubun ülkeye atacağı son kazık CHP'yi iktidarda getirmek olacak.

  • ben destekliyorum, çok güzel bir uygulama. Umarım devam eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: c4cem

    Bir erkeği iş versen aile kurar; işsiz bir kadınla evlenir, çocuk yapar. Siz hiç işsiz bir erkekle evlenen kadın gördünüz mü?

    Toplamda sekiz dokuz seçimde CHP'ye oy verdim. Bu haberi gördükten sonra gerçekten pişman oldum ve " keşke hiç oy vermeseydim", diyorum. Anlaşılan CHP'yi politik doğrucular, Meriçler ele geçirmiş . Malum grubun ülkeye atacağı son kazık CHP'yi iktidarda getirmek olacak.

    Feminizmin sonucu budur işte. Bencillik. Bir erkek maaşıyla ailesine bakar, bir kadın maaşıyla aileye bakmayı geç çantasına üstüne başına makyajına para yetiştiremez. Bu yüzden toplumda erkek istihdamı kadın istihdamından önemlidir. Ben hiç kocasına ve çocuklarına bakan evin reisi kadın görmedim. Feministler ve sjwler toplumun baş düşmanlarıdır. Malum parti de bunlara iyi çanak tutuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pisikletçi

    Belediyenin çalışan cinsiyet eşitleme diye bir görevi yoktur. Halkın parası ile kadınları veya erkekleri kayıramaz. O kadınlardan daha fazla o görevi hak eden erkeklerin hakkı yendi. Babasının şirketi olsa isterse hiç erkek almasın beni bağlamaz. Ama halkın parası ile bunu yapamaz. Aynı afişlere kadın yerine erkek erkek yerine kadın yaz yine aynı tepkiyi veririm. Sen benden çok tepki verirsin hatta, ama buna susmak ve haklı bulmak ikiyüzlülük. Kusura bakma başka tanım bulamadım. Eski yönetim kadınlara haksızlık yaptı şimdi biz de erkeklere haksızlık yapalım eşitlensin mantığı yanlıştır.

    Belediyenin degil her yerin boyle bir gorevi vardir. Herkese esit muamele, anayasada gecer. Hakki yenmis. Kosucu alacaksin diyelim bir yere, erkek daha fazla hak ediyor senin gozunde degil mi, kadinlar hic alinmamali? Hayir bal gibi de alinmali ve esitlige uygun olmali.


    Ayni tepkiyi verirmis. Cok verirsin. Maval okuma burada. Yillardir var o soylemler kadinlara karsi. Niye acmadin bir tane konu bunun hakkinda? Erkekligine dokundu degil mi? Erkeklikten baska gururun yok ne de olsa, hadi amcana pipini goster.





  • Alım yapılmadan önce durum

    255 erkek

    0 kadın



    13 kadın amir işe alındıktan sonra durum

    255 erkek

    13 kadın



    Baya pozitif ayrımcılık olmuş, aynen.

  • her iş yerinde böyle. kadın oturduğu yerde asgari ücret alır aynı parayı düz erkek alması için 10 saat tır indirmesi lazım. sadece oturması için kimse erkeğe maaş vermez gözüne batar. bizim merkez binada öyle kız sadece para üstü veriyor lise mezunu telefona baksın diye almışlar para üstü ver mesai hesapla cart curt. aynı yerde erkek olsa ya kovarlar ya da boşa çıkınca depoya çalışmaya yollarlar. patronlar işçileri köle olarak görüyor verdiği maaşıda hayır işi. çalışanlarda parayı alırken neredeyse secdeye kapanacak allah razı olsunlar cart curtlar dilenipte almış sanki. çalışanlarda emeğine saygı göstermiyor ondan sonra patron hiç göstermiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 22 Haziran 2021; 13:50:5 >
  • senelerce kadınlar türlü sebeplerle istihdam dışında bırakıldığı için onları ekonomiye hızlıca kazandırmak gerekli.özel sektörde de kamuda da kadın oranı olması gerekenin çok altında.

  • işte bu yüzden mansur yavaş.

  • hocam aslında geçmişten gelen yükü dengelemeye çalışıyorlar.
    eskiden ve diğer birçok ilimizde hala kadın istihdamı çok düşük. sırf kadın olduğunuz için çoluğunuza çocuğunuza ekmek parası götüremediğinizi ya da taciz, mobbinge maruz kaldığınızı düşünün, iğrenç bir şey.
    sayın başkanım Ekrem Bey'i tebrik ve takdir ediyorum.
    bu sorunu gözlemlemiş ve çözmek için bir atılımda bulunmuş.
    inanın buradaki esas konu ayrımcılık, cinsiyetçilik değil.
    geçmişin art yükü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

    Abi iş yerinde çok kadın varsa orada huzur yoktur. 2+2=4
    Kesinlikle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.