Şimdi Ara

Erkek Olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yeni bir hayata yelken açıyorum bugün. ERKEK oluyorum. Çıktığım bu yol zorlu engellerle dolu ama mutlu bir hayat yaşamak istiyorsam çaba gösterip tüm engelleri aşmam lazım, böylece yolun sonundaki ödüle yani ERKEKliğime ulaşacağım. Size biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben uzun boylu, geniş omuzlu, atletik bir yapıya sahip, kalıbına göre nazik(kimileri buna kalıbının adamı olmamak diyor.) bir ERKEK adayıyım. Bu zamana kadar kendimi ERKEK sanıyordum ama değilmişim bunun farkına vardım. İlişkilerde triplerim kızları bastırıyor amaçsızca evde oturup mastürbasyon yapıyordum. Basketbol kariyerim bile bu amaçsızlık ve mastürbasyon bağımlılığı yüzünden son buldu. Filmlere konu olacak kadar kötü bir ayrılık yaşadım ve artık tek yaptığım tıkınmak ve mastürbasyon yapmaktı. Halbuki bir ERKEK böyle mi olmalı? ERKEĞİ nasıl tanımlarsınız? ERKEK adam GÜÇLÜ, SARSILMAZ, ZEKİ VE İDEALİST olmalıdır taşı sıksa suyunu çıkarmalıdır dimi? Bu eziklik canıma tak etti. Adım adım hayatımı düzene sokacağım. İlk adım mastürbasyonu bırakmak olacak. Bu illet şey uyuşturucu kadar zararlı. Bana yaptıkları saymak istiyorum. Sosyal hayatımı bitirdi, beynimi uyuşturdu, sürekli halsiz ve uykulu olmama sebep oldu, sabahlarım bacaklarımda ağrı ile uyanıyorum bu illet yüzünden, beyin öldüğü için insanlarla diyalog kuramaz oldum konuşurken takılmaya kelimeyi doğru telaffuz edememeye başladım. Bu lanet şeyin bana yaptığını düşman düşmanına yapmaz. İkinci adım fazla kilolardan kurtulup düzgün bir vücuda sahip olmak olacak. Kendimi hem fiziksel olarak hemde kafa olarak toparlayınca sosyal hayatıma gelecek sıra, yeni arkadaşlar edinip onlarla vakit geçireceğim,eğleneceğim, güleceğim. En son ne zaman içten güldüm hatırlamıyorum ama yıllar geçtiğine eminim. Sonra iş hayatıma gelecek sıra sevdiğim bir işi yapacağım muhasebeciliğe elveda diyeceğim. Bunları buraya yazma sebebim diğer benzer konu açan kişilerle aynı aslında. Destek görmek ve tavsiye almak. Burayı her gün güncellemeye çalışacağım. Değişimleri aktaracağım. Belki birinin işine yarar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1.GÜN: Hiç bir azgınlık belirtisi göstermedim. Akşam biraz ağırlık çalıştım.
    2.GÜN: Hafif ereksiyonlar dışında bir şey olmadı. Biraz ağırlık çalıştım.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çıktığım bu yolun sonunda güzel şeylerin beni beklediğine eminim.
     Erkek Olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C63B24F7E -- 5 Ağustos 2016; 12:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Imperial66

Evet beyler yeni bir hayata yelken açıyorum bugün. ERKEK oluyorum. Çıktığım bu yol zorlu engellerle dolu ama mutlu bir hayat yaşamak istiyorsam çaba gösterip tüm engelleri aşmam lazım, böylece yolun sonundaki ödüle yani ERKEKliğime ulaşacağım. Size biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben uzun boylu, geniş omuzlu, atletik bir yapıya sahip, kalıbına göre nazik(kimileri buna kalıbının adamı olmamak diyor.) bir ERKEK adayıyım. Bu zamana kadar kendimi ERKEK sanıyordum ama değilmişim bunun farkına vardım. İlişkilerde triplerim kızları bastırıyor amaçsızca evde oturup mastürbasyon yapıyordum. Basketbol kariyerim bile bu amaçsızlık ve mastürbasyon bağımlılığı yüzünden son buldu. Filmlere konu olacak kadar kötü bir ayrılık yaşadım ve artık tek yaptığım tıkınmak ve mastürbasyon yapmaktı. Halbuki bir ERKEK böyle mi olmalı? ERKEĞİ nasıl tanımlarsınız? ERKEK adam GÜÇLÜ, SARSILMAZ, ZEKİ VE İDEALİST olmalıdır taşı sıksa suyunu çıkarmalıdır dimi? Bu eziklik canıma tak etti. Adım adım hayatımı düzene sokacağım. İlk adım mastürbasyonu bırakmak olacak. Bu illet şey uyuşturucu kadar zararlı. Bana yaptıkları saymak istiyorum. Sosyal hayatımı bitirdi, beynimi uyuşturdu, sürekli halsiz ve uykulu olmama sebep oldu, sabahlarım bacaklarımda ağrı ile uyanıyorum bu illet yüzünden, beyin öldüğü için insanlarla diyalog kuramaz oldum konuşurken takılmaya kelimeyi doğru telaffuz edememeye başladım. Bu lanet şeyin bana yaptığını düşman düşmanına yapmaz. İkinci adım fazla kilolardan kurtulup düzgün bir vücuda sahip olmak olacak. Kendimi hem fiziksel olarak hemde kafa olarak toparlayınca sosyal hayatıma gelecek sıra, yeni arkadaşlar edinip onlarla vakit geçireceğim,eğleneceğim, güleceğim. En son ne zaman içten güldüm hatırlamıyorum ama yıllar geçtiğine eminim. Sonra iş hayatıma gelecek sıra sevdiğim bir işi yapacağım muhasebeciliğe elveda diyeceğim. Bunları buraya yazma sebebim diğer benzer konu açan kişilerle aynı aslında. Destek görmek ve tavsiye almak. Burayı her gün güncellemeye çalışacağım. Değişimleri aktaracağım. Belki birinin işine yarar.
    Çıktığım bu yolun sonunda güzel şeylerin beni beklediğine eminim.
     Erkek Olmak

İmzamdaki blogumu takip et hocam eminim sana faydasi olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Hocam bloğundaki bütün yazıları okudum. Dopamini biliyordum ancak reseptör olayını sayende öğrendim. Resmen mastürbasyona savaş ilan etmişsin. Bloğunun takipçisiyim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperial66

Hocam bloğundaki bütün yazıları okudum. Dopamini biliyordum ancak reseptör olayını sayende öğrendim. Resmen mastürbasyona savaş ilan etmişsin. Bloğunun takipçisiyim artık.

Teşekkürler dostum yazılara yorumlarını da esirgemezsen sevinirim. Her hafta bir yazı paylaşmaya çalışıyorum.
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2.GÜN: ust uste 8 kez masturbasyon yaptim yataklar yorganlari camasir makinesine attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

kassady hocam selamlar, siz ne zamandır bastır baston yapmıyorsunuz?

Süre tutmuyorum açıkcası hocam biyerde not almıştım bıraktığım zamanı arada blogda günlüğü tutarken ona bakarak yazıyorum. Aklımda sürekli olmuyor o tarih yani tutmak da istemiyorum. Böylesi daha doğru bence.

Şunu söyleyebilrim adamakıllı sonuç almak istiyorsanız 18-20 aya yakın bırakmanız gerekiyor.
  • bak yasın kac bılmem ama adam olucam dıyıp yola çıkmak ıyıdır ama nasıl bırı olucan koruyan kolluyanmı yoksa oylesıne takılanmı sende mayfavarı tıp var onun için masterbasyon yapmak kotu degıl herkızı motor sanma hergun kıza atlıyorum dıyenlere ınanma onlar bara takılan torbacı tıplı ınsanlar otekıler ıse yalan makınası atar tutar adfam olmak durust olup kalıplı olmak degıldır ne olursa olsun adıl olucan dıl dın ırk ayrımı yapmamak lazım ınsana hayvana saygı duymak kımsyeye gorunusunden dolayı dışlamamak lazım evde anneye babaya bagırmamak evde hamarat kahveye takulmamak bu ulkede kurda kuşa yem olmamak lazım heryerde gençler avrupalı amerıklaı gençlere ozenıyor ama orda hayat daha kotu buralarda herkes bırsapa sahıp olmak kızarkadas yapıp mutlu bır aıle kurma derdındeburdakıler de bır sapa sahıp olma derdınde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • djhakancan D kullanıcısına yanıt
    Dostum sen çok yanlış yere gelmişsin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ama yinede babacan tavsiyelerin için sağol. Amacım milletin karısına kızına hallenmek değil. Kendi hayatımı düzene sokmak. Bu arada tavsiyem nickini değiştir djhakancan ne la insanın ciddiye alası gelmiyor.
  • Dostum merhabalar, anlattıkların tamamiyle Rise ile alakalı sana Rise evresi ve döngüsünü anlatacağım daha sonra istediklerini elde etmeye başlıyacaksın, ergenlik çağından çıkmış bir genç kardeşimizsin gördüğüm kadarıyla. Sana istediğin her şeyi sunabilecek bilgiler ben de mevcut ama şu anki kafa yapın onları kabul etmeye müsait mi bilmiyorum? Özel Mesaj yolu ile bana telefon numaranı mesajlarsan, WhatsApp uygulaması üzerinden sana yardımcı olmaya çalışırım, bu sayeyle yalnızlık derdinden kurtulmuş olursun, içini dökerek psikolojik olarak rahatlamaya başlarsın,

Sevgiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.