Şimdi Ara

Erkek için dönüm noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir erkeğin en ama en önemli dönüm noktası kesinlikle kendini salma aşamasıdır, bu kimilerinde 20'lerin başında, kimilerinde ortasında-sonunda ya da kimilerinde 30'dan sonra olur ama bunu engellemeyip izin vermenin sonu felaket oluyor, erkeğin iş-okul stresi olur, aşk acısı olur bir şeyden dolayı kendine bakmayı bırakıp kilo almaya başlar, işte tam o anda napıyorum diyip bir an önce kilo vermeye başlamazsa o noktadan bir daha dönebilen görmedim, o kilo katlanarak büyür ve artık sağlam bir göbekle gezmektedir, derken hareketsizlikten duruş bozukluğu, aynı zamanda yüzün de çökmesi, ve saç dökülmesinin de genelde bu yaşlara denk gelmesi de eklenince o erkek bir daha asla kendine bakmaz

• Benim saçlarım çorba oldu bu ara ya galiba berber degisiminden kaynaklı ama çok kötü duruyor tipim resmen kaydı leş gibi oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26-27 arası zirveyi yaşadım tam prime'ıma ulaştım derken ahlak yoksunları işimden kovdu hala o eski görkemli günlerime ulaşamadım.

• Spor yapıyorum
    Saçlarıma oldum olası şekil veremedim fön çekip çıkıyorum hafiften yukarı dikerek
    Kitap okuyorum
    Orta derecede kendine bakmak ve iyi bir ekonomi her türlü seni değerli yapar
    Az buçuk toplum üstü kültür seviyende varsa biraz akıllı bir kadın çıkarsa seni seçecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.