< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Neyin çabası la mal mülk için çabalanır gerisi faso fiso. |
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Erkek adam çabalar lafını yanlış anlıyo millet. İlişki için emek vermek orada çabadan kasıt. Şey demek değil seni beğenmeyen biri için çabalamak. Hali hazırda bir ilişkin var diyelim onun için çabalamak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Boy tip degil ki evlilikte erkekte aranan kriter. Bunlar sevgililikte araniyor. Erkekte evlilikte aranan kriter para meslek vs. Kadinlar evlilige cinsellik gozuyle zaten bakmiyor. Evlilikte cinsellik buyuk bir yer kaplamiyor. Aile sahibi olmak mal mulk sahibi olmak evlilikte ana tema. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekstra bir seyin yoksa çabala diyolar. Kimse icin cabalayamam. Beni seven boyle sever. Kadinlarin erkekleri soguslemek icin soyledigi laflar bunlar erkek cabalar vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçen yıl bir balkan turuna katılmıştım. Yaklaşık 40 kişi filandı yanlış değilsem. Kız erkek oranı yarı yarıya diyebilirim. İşte herkes tanıştı tabi muhabbet sohbet akıyor. Ordan oraya gidiyoruz filan. Tabi bütün ekipteki herkes birbiriyle sürekli muhabbet sohbet edecek hali yok. Üskübe indik işte bizi meydana bıraktılar. Bizde işte 7 8 kişilik ayrı bir ekibe bölündük. Bende o ayrı grupla takılmaya başladım ama diğer kişiler ilede muhabbetimi ilerletmeye çalışıyorum. Her neyse ilk başta dikkatimi çekmesede o benim takıldığım 7 8 kişilik grupta bir kız ilgimi çekti işte müzik zevklerimiz aynı tartışabiliyorum hani duvara konuşmuyorum gibi o konu ile ilgili bir fikrimi söylediğimde hayır öyle değil bence veya evet bencede öyle daha iyi olabilirdi filan diye fikirleri tartışabiliyoruz gayet iyi yani. İşte ben tur boyunca muhabbetimi ilerletmeye çalışıyorum kafasında bir yer edinmeye çalışıyorum filan. Bir gün bir centilmenlik yapayım dedim. Karadağı geziyoruz hepi topu 2 saatimiz var. Benim aklıma bir magnet hediye etmek geldi. Dedim mutlu olur alim bari. Seçtim 3 tane magnet hepsini aldım sonra yanına gittim dedimki sence bu magnetlerin hangisi daha güzel sence dedim şu sanki daha iyi dedi o zaman dedim al senin olsun ay yok lütfen filan dedi ısrar ettim aldı filan ama beklediğim tepkide gelmedi açıkçası mutlu olmadı yani neden çünkü ben verdim. Ertesi gün Bosnaya geldik yine aynı taktiği uyguladım bu sefer biraz zor kabul etti ama yine aldı taktik tutmadı yani. BU arada yiine sohbet etmeye çalışıyorum tabi. Her neyse akşam oldu otele geldik bütün ekip. O bahsettiğim 7 8 kişilik ekip harici başka bir kızla aynı asansördeyken şey demiş buda çok takıntılı ya ben bunu dediğini sonradan öğreniyorum. Ama o hediyeleri o ince düşünceyi başkasından görmüş olsaydı ordan oraya zıplayacağına adım gibi eminim. Çünkü neden ben çabaladım değer verdim. Turun son gününde ne oldu biliyor musunuz ? Başka bir çocukla sarmaş dolaş takıldı. Ama o kızın oda arkadaşıda bana onun sevgilisi var demişti bende onu duyduktan sonra muhabbeti kesmiştim zaten üstelememiştim. Şimdi madem sevgilin var niye turda başka bir çocukla sarmaş dolaş takılıyorsun. Çünkü o çocuk çabalamadı. Demem o ki kısacası çabalamayın arkadaşlar o kız bana hayır dediği halde ben üstelemeye devam etseydim bana kim bilir neler derdi üstüme ne etiketler basılırdı. Sadece bir tane magnet hediye etmemle takıntılı oldum üstelemiş olsaydım kim bilir daha neler olurdum. Ama zengin bir züppe olsaydım çocuk çabalıyor ya olurdum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama size neden çabalamamanız gerektiğini anlatmaya çalıştım sonuna kadar okursanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim. |
|
kadın normal muhabbet etmiş, sonuçta yurtdışı gezisinde olabilecek normal bir sosyal durum. kendi kendine fazla kurulup daha doğru düzgün tanımadığın birine hediye alarak emrivaki iş yapmaya çalışmışsın. kadının senle yakınlaşması, kahve içme ya da bir yerde oturma gibi bir isteği oldu mu? senden bir hediye talebi oldu mu? senin ufak hediye aldığın birisi ufak bir teşekkür dışında sana bir karşılık verme zorunluluğu mu var? sonuçta onu da istememiş, zorla almışsın. takıntılı olduğunu belli etmişsin ve pek normal olarak bundan bahsetmiş. kendi kendine kurulmuşsun sonra da başkası alsa severdi ama şeklinde hayali senaryo oluşturuyorsun, bu sağlıklı bir düşünce biçimi değil. demek ki senden etkilenmedi, ayrıca sevgilisi varsa ve başkasıyla turda takılıyorsa böyle birine denk gelip de olmadığı için minnettar olman gerekiyor. peki sana karşılık verip sarmaş dolaş olduğu kişi sen olsaydın ve sevgilisi olduğunu öğrensen ne yapacaktın? daha kötü hissedip uzaklaşacak mıydın yoksa burada olan burada kalır, o da sevgilisiyle gelseymiş diye bahane bularak takılacak mıydın? en son da dönüp dolaşıp hayali bir şekilde maddiyata bağlamışsın. sadece yakışıklılık, sadece maddiyat, sadece boy diyerek kendi kendinize hayali senaryolar üretip kuruluyorsunuz. bunlar belirli oranda olunca tabii ki de ekstradır ancak bu sadece belirli bir süre böyle ilerler. etrafımda ilişki içinde olan ya da evlenen kişilere bakıyorum, kimsenin böyle aşırı keskin kriteri yok. herkes dengi dengine, herkesin kafasına göre biri vardır. sadece zenginliğe bakan daha zenginini bulunca seni şutlar, sadece boya bakan daha uzununu bulunca seni şutlar. benim kendimi tanıtacak hiç bir şeyim yok, bir hobim ya da belirli zevklerim yok, ağzım iki laf yapmaz artık kişiliğim ve unvanım kişiliğim oldu yoksa ben hiç bir şeyim diyorsanız orası başka. bir de beta muhabbetlerine giriliyorsa buradaki 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı seviyesinde, bu zamana kadar bir kadınla doğru düzgün iletişim bile kurmamış hayali senaryolar üzerinden varsayım yapan kişiler aklıma geliyor. erkek adam çabalar tarzı keko kadınlara ilgi duyuyorsanız o da sizin sorununuz. en sağlıklı ilişkiler karşılıklı çaba ve sevgiyle olan, benzer sosyoekonomik seviye ve bir takım benzer ortak alanları olan ilişkilerdir. yani ilişkide olduğun kişi resmi, sürekli alacak verecek hesabı ve taktiği olan biri değil, aynı zamanda iyi belki de en iyi arkadaşın olmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 30 Ağustos 2026; 16:4:13 > |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
Beğendiğini anlamak önemli onu nasil anliycaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|