Şimdi Ara

Erkeğe başlık parası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hindistanda durum böyleymiş.Var mı giden veya bilen gerçekten öyle mi ?

I SEE YOU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Hintli kızla evlenmek için üstüne para almak gerek zaten

neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyardandiyara -- 1 Nisan 2016; 3:59:24 >
  • Kesinlikle ırkçılık yapmadan yazıyorum.Hintliler gerçekten hijyenik değiller.Markette gördüm , real market kasada beklerken çok tuhaf bi koku baharat la birleşmiş ağır bir farklı koku.öndeki hintli çifte baktım , giyim olarak gayet temiz ve kız güzeldi...

Çingenelerin aoyu hindistanda gelme diyorlar.Komşularımız var çingene çoğorafi olarak konuşuyorum , yüzlerine baktığımda gerçekten yerli hintli tipi var.bence doğru.

Sol elle taharet yaparlar.sağ elle yemek yerler direk elle.tuvaletleri sadece dümdüz bir taşa açılmış deliktir.tutturamazsan yanarsın.Ama suç oranı düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Kesinlikle ırkçılık yapmadan yazıyorum.Hintliler gerçekten hijyenik değiller.Markette gördüm , real market kasada beklerken çok tuhaf bi koku baharat la birleşmiş ağır bir farklı koku.öndeki hintli çifte baktım , giyim olarak gayet temiz ve kız güzeldi...

Çingenelerin aoyu hindistanda gelme diyorlar.Komşularımız var çingene çoğorafi olarak konuşuyorum , yüzlerine baktığımda gerçekten yerli hintli tipi var.bence doğru.

Sol elle taharet yaparlar.sağ elle yemek yerler direk elle.tuvaletleri sadece dümdüz bir taşa açılmış deliktir.tutturamazsan yanarsın.Ama suç oranı düşük.

temiz olmak insanına göre değişir ama yani milyonlarca insanı var sonuçta herkes bir değil tabi.türkiyede de elini yıkamadan tuvaletten çıkan var elini titiz bir şekilde sabunlayıp çıkan da.bence insanına göre değişir yani genelleme biraz yanlış olur.

• Alakası yok , millet tuvaletini eve yapmıyor.sahiller denizlere büyük tuvalet yapıyorlar.

Sokağa işemek yasal zaten.

http://www.chip.com.tr/forum/hindistanda-tuvalet-olarak-kullanilan-plaj_t307166.html

Araştır hocam temizleri var ise bile emin ol biz daha temiziz ben hayatımda klozete oturarak mıçmadım.

Gerçekten araştırılması gereken bir ülke ama çoğu mühendis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım Hintli (csb değil) bu konuyu daha önce onla konuşmuştum. Erkek ailesi tarafı da yüksek değerlerde hediye alması gerekiyormuş. Yani bu konuyu konuşalı baya oldu şimdi tamamıyla aklımda değil ama bu kadarını hatırlıyorum.
    Bu çocuk yakışıklı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Hintli kızla evlenmek için üstüne para almak gerek zaten

sen de bir hintliysen öyle olacağını zannetmiyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.