Şimdi Ara

Erkan Oğur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkan uğur olarakwww.123mp3.net te mp3leri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelastdevil

erkan uğur olarakwww.123mp3.net te mp3leri var.

eyvallah hocam saol makbüle geçti valla
  • erkan oğur'un yavuz çetin le çaldığı(söz yok) dünya adlı parçayı indirdim e muleden isteyene msn den yada gmail'e yollayabilirim...
    mükemmel bi parça
  • Oğur

ama sitede Uğur yazıyor soyadı

çevremde birkaç kişiye sordum Uğur zannediyorlar

Yukarıda da bazı arkadaşlar öle yazmış
  • Vay be popüler müziğin egemen olduğu bir ortamda bu kadar çok Erkan Oğur dinleyicisi olduğunu görmek beni duygulandırdı. Tutamayacağım kendimi
  • abi yapmaya bir çok kişi var.
    tvlerde ve ya sokalarda gördüğün adamlar yüzünden moralini bozma
  • erkan oğur'un yazı-tura film müzikleri albümü var çok güzel parçalar var mutlaka edinin derim...
    darknight abi katılıyorum sana
  • Can ellerinden gelmişem çok güzel gerçekten :) canım

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

Bülbülüm Altın Kafeste yi de güzel söylüyor

iyi söler hakkaten ama benim favoirlerim can ellerinden gelmişem ve zülfü kakülerin amber misali dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

Can ellerinden gelmişem çok güzel gerçekten :) canım

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

Bülbülüm Altın Kafeste yi de güzel söylüyor

iyi söler hakkaten ama benim favoirlerim can ellerinden gelmişem ve zülfü kakülerin amber misali dir

dinle bi tanem ben severim sen de sevdin benle birlikte

• severim tabi bitanem :) çok beğendim zülfü kakülerin içime işliyor vallahi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 5 Mart 2006; 1:30:34 >
  • Bülbülüm Altı Kafeste şarkısını Erkan Oğur & İ.H. Demircioğlu düetiyle bir dinleyin derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 15 Nisan 2005, 13:28:15 >
  • valla genel olarak yapılan olumlu eleştirilere ben de katılıyorum. ben de martta akm de bir konserine gittim. ismail hakkı ile. harikaydı. o benim adamım ya. diğer bağlamacılarla kıyaslamayın lütfen çünkü çok farklı tarzları. adam cazcı bi kere. konserde perdesiz elektro ile ebow çaldı. o aletten nasıl ney sesi çıkıyor şaşıyorum. muhteşem. bir de onun kopuzu var. deli bir alet. akortu farklı. elle çalıyor. makamına göre de değiştiriyor. adam mucit.
    onun bağlama yapımcısına gittim. konserde tanıştık. adam muhteşem güzel bağlama yapıyor. kendi curamı götürdüm kopuz akortu yaptık telleri de 3e düşürdüm. şimdi onunla uğraşıyorum. çok zevkli. orda erkan oğura yapmış olduğu 6 sıralı oğur sazı vardı. onu çaldım. manyakk. çok yakında öyle bir şey bende istiyorum. inşallah olur. adamla konuştum insanların çalış biçimine ve ellerine göre yapıyor bağlamaları. şimdi sana kopuz yaparsak yazık olur sen biraz daha öğren dahasonra yapalım dedi. öyle herkese yapmıyor. ben de çok sevindim.
    herkes kopuz çalsın.
    benim favori parçalarım karşıda görünen ne güzel yayla, bülbülüm altın kafeste, pencereden kar geliyor, pencere önü çiçeği kopuz versiyon.
    hepsi güzel. kötü yok ki içinde

• sıkılmadan dinleyebilceğiniz bir müzisyen.Türküleri özellikle.... Ayrıca Yazı Tura filminin müzikleri de ona ait.Mükemmel
  • halk muzigiyle türlü çalgıları bu kadar güzel senteze sokan bir ikili herhalde olamaz.sesleri birleşince daha bir başka oluyorlar.ama şunuda söyleyeyim i.h.demircioğluna sanki biraz haksızlık ediyoruz.kaset için bile erkan oğurun kasedi deniyor.i.h.demircioğlu barrichello değilki ikinci adam olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d santos

halk muzigiyle türlü çalgıları bu kadar güzel senteze sokan bir ikili herhalde olamaz.sesleri birleşince daha bir başka oluyorlar.ama şunuda söyleyeyim i.h.demircioğluna sanki biraz haksızlık ediyoruz.kaset için bile erkan oğurun kasedi deniyor.i.h.demircioğlu barrichello değilki ikinci adam olsun

Sanırım o albümde herşeyi Erkan Oğur çaldığı için herkes Erkan Oğur un albümü diyor. H. Demircioğlu'nun enstruman kullanmasında bir virtüözlük durumu yok ama erkan oğur gitarda, kopuzda, virtüöz seviyesinde bunlar etkili oluyordur insanların görüşlerinde
  • albüm erkan oğur un albümü olarak piyasaya çıkıyor, ismail hakkı demircioğlu konuk sanatçı hüviyetinde katılıyor diyebilirz, bununla alakası var bide tabii ermanın dediği olay geçerli...
  • Fuad adlı albümünü de müzik dinleyerek dinlenen herkese tavsiye ederim
  • arkadaşlar şu şarap,mum ve erkan oğur üçlemesi hosuma gitti en yakın zamanda denicem.
    ama bi sorum var.bunları trt 4 te gülayın programında izlemiştim. "....kırmızı güül,demeet demeet,kırmızııı güüül demeet demet.." adlı bi ünlü türküyü söylediler.hangi albümde bide türkünün ismi neydi bilen varsa söyleyebilirmi.bende isteyene mail olarak erkan oğur mp3leri atabilirim 20ye yakın mp3 var elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilallica -- 18 Nisan 2005, 16:05:24 >
  • 2005'lerde değeri biliniyormuş acaba hala öyle mi 1-2 aydır sıkı bir şekilde dinliyorum gerçekten mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.