Şimdi Ara

Ergenliğe geç girmiş olan +18 kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle 18 yaşından büyük aiblerimi çağırdım ki sorumun yanıtı alabileyim diye. Şimdi yaşıtlarım ergeliğe 5. sınıfta falan girerken ben liseye geçerken girdim. Yani fabrikalar o dönemde faaliyet göstermeye başladı. Tabi doğal olarak da yüzüm çocuksu kaldı. Sakal çıkar diyenler olacaktır. Sarımsak sür diyenler. İyidi de baby face bir yüzde sakal çıksa güzel olur mu hiç? Yakışır mı yani? Şimdi asıl soruma geleyim. Sizin yüzünüz ne zaman tam oalrak oturdu, lgunlaştı? Adam suratına döndü yani. Kaç yaşından sonra atlattınız bu babyface lik olayını? Ha kendinize göre anılarınız da varsa dinlemek isterim. Avantajlarını dezavantajlarını falan.

Ya yol göster ya da yoldan çekil
  • Daha Vaktin Var Sıkma Kendini Çevre Önemli Bi Faktör Bu Tarz Konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • İyi güzel 24 yaşına kadar gelişmek gerçekten güzel bir şey ama, yaşıtlarım hayvan gibi oldular. Ben şuan lise 3 e geçtim, benim yaşıtlarıma bakıyorum hepsinin yüzleri oturmuş adam kılığına dönmüşler. Ama beni tutup 8. sınıfa koysanız kimse farkı görmez o derece. Hani süt çocuk derler ya işte aynen o yum. Boyum da kısa kalmıştı ortaokul dönemlerinde yeni yeni uzadı. Şuan 1.76 yım. Bizim okuldakiler genelde 184-186 arası. Kızlar da benim gibi çocuk suratlılara bakmıyorlar zaten. Hepsi büyük gösterenlerin peşinde. Kim napsın bebek suratlı çocuğu

Ya yol göster ya da yoldan çekil
  • boşver daha iyi uzun vadede

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben lise 2'de tıraş olmaya başlamıştım. O zamanlar okul arkadaşlarımdan iki yaş büyük olmamın etkisi olabilir. Lakin çokta önemli değil takma böyle şeylere. Hadi bir geyik yapayım da adet yerini bulsun: "Çıkınca da çıkmasın çıkmasın dersin" :) Bir tane daha: "Kılda keramet olsa g.tte çıkmazdı" :) Yani uzun lafın kısası boşver. :)
  • kardeş kişiliğin oturdu ise çokda zorlama.malafatun boyunu dert etme.görüyoruz türklerde öyle keser sapı yok.bak yerli zornolara adamlar beceremiyolar bi işi.
  • yüzün çocuksu kalması çok çok daha iyi. yaşın küçük gösteriyor. şimdi değil ama ilerde çok mutlu olacaksın bu sebepten dolayı. benim sakallarda lise 4 te adam gibi çıkmaya başladı. o zaman çıksın diye dua ediyoduk.şimdi üniv. son sınıfa gidiyorum. ayda bir traş oluyorum ama bu bile zor geliyor. hiç çıkmasın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

Özellikle 18 yaşından büyük aiblerimi çağırdım ki sorumun yanıtı alabileyim diye. Şimdi yaşıtlarım ergeliğe 5. sınıfta falan girerken ben liseye geçerken girdim. Yani fabrikalar o dönemde faaliyet göstermeye başladı. Tabi doğal olarak da yüzüm çocuksu kaldı. Sakal çıkar diyenler olacaktır. Sarımsak sür diyenler. İyidi de baby face bir yüzde sakal çıksa güzel olur mu hiç? Yakışır mı yani? Şimdi asıl soruma geleyim. Sizin yüzünüz ne zaman tam oalrak oturdu, lgunlaştı? Adam suratına döndü yani. Kaç yaşından sonra atlattınız bu babyface lik olayını? Ha kendinize göre anılarınız da varsa dinlemek isterim. Avantajlarını dezavantajlarını falan.

bende geç girdim hocam aynı senin gibi lise1 di .. lise sonda sakallar çıktı gibi (hiç jilete vurmadım ama makina ile alıyordum(ağda değil normal tıraş makinası))eğer çıkanı jilete vurursan 19 felan sakal oturuyor. ama çıkar yani pek takmamak lazım genetik

edit: yaş 20 oldu bir kere ustra ile traş oldum başkada yüzüme jilet vurmadım hep kirl isakal ile dolanıyorum ... ilk sakallarını keseceğin zaman berbere git 3-4 sefer . yönü güzel çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 6 Eylül 2012; 13:57:13 >

• 20 yaşındayım sakalım geç çıktı ama inan böyle olması daha iyi değişimini Gören herkesin sana olan bakışı değişiyo özellikle kızlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.