Şimdi Ara

ergenler hatırlamaz, 98 yılından bir reklam arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu sadece ben mi hatırlıyorum bunu anlamadım. ya da böyle bir reklam yok da bir şekilde ben mi uyduruyorum pek net hatırlayamıyorum, 13-14 sene oldu çünkü. internette de bulamadım.

galiba ford focus reklamıydı, başka bir araba reklamı da olabilir. açık bir alanda yerde yapraklar vardı, onları temizlemek için arabayı sürüyordu biri, yapraklar da havalanıyordu. alan en sonunda temizleniyordu vs. şarkı da şu aşağıdaki olabilir.

not: focus reklamında bu şarkı çalıyordu hatırladığım kadarıyla. dediğim yapraklı reklam focus'a ait olmayabilir, siz 98 yılının ford focus reklamını da bulursanız sevinirim

• 93'lüyüm hatırlamıyorum. Ayrıca 50 dakika önce doğumgünümdü.
  • Evet öyle bir reklamı bende hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hatırlayamadım ama bu geldi aklıma nedense

benımde aklıma ılk bu geldı çok ıyı ya

• Ben de bunu buldum

Anlaşılan birden fazla reklam aynı şarkı ile kullanılmış.
    Daha Fazla Göster
  • fil muratı eziyordu peugeot 206 oluyordu

Orijinalden alıntı: hashus1099

yahu sadece ben mi hatırlıyorum bunu anlamadım. ya da böyle bir reklam yok da bir şekilde ben mi uyduruyorum pek net hatırlayamıyorum, 13-14 sene oldu çünkü. internette de bulamadım.

galiba ford focus reklamıydı, başka bir araba reklamı da olabilir. açık bir alanda yerde yapraklar vardı, onları temizlemek için arabayı sürüyordu biri, yapraklar da havalanıyordu. alan en sonunda temizleniyordu vs. şarkı da şu aşağıdaki olabilir.

not: focus reklamında bu şarkı çalıyordu hatırladığım kadarıyla. dediğim yapraklı reklam focus'a ait olmayabilir, siz 98 yılının ford focus reklamını da bulursanız sevinirim

93luyum,hatirliyorum. Hatta you gotta be sarkisini o reklamla ogrendim,aklim mp3 islerine falan ermeye baslayinca indirdigim ilk sarkilardandir..

Buyur,bu da ruscasi.bulamadim baska...

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/41694/ford-focus-reklami

Vallahi son duzenleme bu :
    Bu da bir baskasi :

Bu reklami bu kadar iyi hatirlamamin sebebi 2000 model Focus almamiz oldu..Sene 2012 ve araba hala sorun cikartmadi.7 yas var aramizda saka maka..Vay anasini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 7 Eylül 2012; 1:06:11 >

• yılını hatırlamıyorum ama arabasını peugeot 206'ya benzetmek için fil oturttuydulardı o var aklımda

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Miloš Krasić 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
  • şampiyonlar ligi reklamlarında durmadan çıkıyordu. Ford reklamı
  • dediğin reklamı hatırladım da neyin reklamı olduğunu tam çıkaramadım , parçayı hatırlattığın için ayrıca sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim de aklıma bul geldi, o yılların en iyi reklamıdır bence. Melih Kibar'ı saygıyla anıyorum.

vaay güzel reklammış
  • sucu çocuk reklamı gelmiş eski reklamlarla ilgili bir konum vardı, bunu da o hale çevirmek istemiyorum ama, eski reklamlardan selim naşit ve suat sungurlu reklamı çok severdim :)

Orijinalden alıntı: hashus1099

focus'un diğer reklamlarını aslında biliyorum, ama asıl aradığım şu yapraklı reklam. artık başka marka model araba da olabilir, ben ford olduğunu hatırlıyorum :(

Selamlar hocam
    Bu şarkıyı arıyordum paylaşım için sağol, reklamı buldum
    www.youtube.com/watch?v=PYL5OMwarhI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 7 Eylül 2012; 1:35:15 >

• 19 Temmuz 1993 sayılı otohaber dergisinden (madem nostalji konusu)

30 Ağustos 1994 sayılı AutoShow dergisinin kapağı

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hatırlayamadım ama bu geldi aklıma nedense

Benim de aklıma bu geldi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.