Şimdi Ara

Ergenekon ve Balyoz Kumpasları Şehitleri, Yandaş Basın Yazmaz Bunları (Kuddisi Okkır, Ali Tatar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
27.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsini geçtim,Ali Tatar'ın kızı benimle aynı yaşta.Babası intihar ettiğinde nasıl ağladını hala unutamam.

    Ergenekonun intikamı veya ahı siz nasıl söylersiniz,geleneğiniz göreneğiniz nasıldır bilemem,ama herneyse o alınacak.Amerikaya da kaçsalar,cehennemin yedinci katına da gitseler buna sebep olan herkes cezasını çekicek.Adaletten kaçamaz kimse.En kötü ilahi adalet tecelli edecek,bizim umudumuz ve çabamız o adaletin burda da tecelli etmesidir.

    Onlar nasıl rol yaparlarsa yapsınlar,biz de öyle senaryo yazar oynatırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu x2yk denen kişi gelmiş bize cahil diyor ilk öncelikle git Türkçe öğren gel! Hem bu ülkede yaşayacaksın hemde dilini doğru düzgün bile yazamayacaksın. Daha imla kurallarına uymayı bilmiyor gelmiş burada siyaset yapıyor. Hadi sen burada uğraşacağına Millet Kıraathanelerine git hem Çay, Kek ve Oralet bedava öyle değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanları yerde kalmadı. Şimdi Fetöcüleri kadın ve çocuklarından bile intikam alınıyor. Ulu önder Atatürk de öyle demiş zaten.Karsından ve çocuklarından bile intikam alınmalı..

    Öğretmen Gökhan Açıkkollu'nun icabına hapiste bakıldı.Yok öyle mışıl mışıl hapis yatmak. Kermesçi Halime Gülsu'nun ilaçlarını vermeyerek icabına baktık. 15 Temmuz dan sonra bunların albay, askeri lise öğrencilerine de gerekenler yapıldı. Ağızlarını burunlarını kırdık. Şişe soktuk. Bağırsaklarını parçaladık. AKP'nin yolsuzluk davalarına bakan Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit'te intihar ettirdik. Daha 100 lerce kişinin icabına baktık . bakacağız. Görsünler bakalım Atatürk'e ve Tayyibime dokunanlara ne oluyormuş. Aşağı durumlarına bir bakın. VPN siz girilmiyor tabi.Acınacak haldeler.
    http://magduriyetler.com/category/mechul-cinayetler/

    17-25 Aralık hepsi yalandı. Aynı Ergenekon gibi..

    Kemalistler Erdoğan'ı sevdiği için 15 Temmuz da 1 tane bile Kemalist darbeye katılmadı. Ama Fetöcülerin hiçbirinin gözünün yaşına bakılmadı. Acitasyon yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 5 Aralık 2018; 22:50:47 >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    yahu saldıranın da çaresiz olanın da sen olduğunun farkında değil misin? algı yapmaktan lafı çevirmeye çalışmaktan bir hal oldun. yazdıklarını suratına vuruyorum saldırıyorsun, iftira atıyorsun kanıtla dediğim için saldırıyorsun sonra çaresiz diye bana diyorsun. eğleniyorsan buna eğlen, bizim gibi. ahahahahah yazık laaa sana. bir de eğlendiğini zannediyorsun.

    işin daha komiği bunları sen herkesle yaşıyorsun. buna da ayrı gülünür. ahahahahaha
  • Arkadaşlar trol olan birisine ciddi ciddi neden cevap yazıyorsunuz?Neden zamanınızı trol olan birisine harcıyorsunuz?Yahu laf anlatmaya çalıştığınız kişi bundan on sene önce açılım süreci başladığında havalara uçan,Türkçe olimpiyatlarını kaçırmadan izleyen,Ergenekon kumpasları başladığında tam destek veren,İlker Başbuğ gibi kişiler müebbet hapis cezası alırken mutluluktan ağlayan bir kişi.Yarın destekledikleri çıksa yeniden açılım süreci başlatsa,bir başka cemaatler içli dışlı olsa,yeniden kumpas davalar başlarsa tam destek verecek birisi.Hala daha böyle bir insana laf anlatmaya çalışıyorsunuz.Bu tür insanların amacı tartışmak değil konuyu sabote etmektir.Bloklayın gitsin ...
  • feto ile ortagı akepenin katlettikleri olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Bu mesaj silindi.
    YAW HE HE, İŞTE TEİSTLERİN SORUNU BU, HİÇ BİR ŞEYİN HESABINI BURADA SORMUYORLAR.
    AHİRETTE HESAP VERECEK DE GEÇ, OH NE ALA MEMLEKET. HESAP SORULACAKSA DÜNYADA SORUN.
  • bu hükümet ve yonetenler bu insanlarin hakki var uzerinizde. Kul hakki var kul hakki. Bu davalarin savcisiyim diyenler. Fetöcüleri altlarina zirhli mersolar çekenler kul hakki odeyeceksiniz. Bu dünyada değil belki ama öteki dünyada azabiniz büyüktür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 6 Aralık 2018; 0:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar masum insanın ahı çıkmaz mı saniyordunuz evet gördünüz çıkıyor bu ülke daha da iflah olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnold_sivasta_Ne_GEZER kullanıcısına yanıt
    Ne demek ıstedıgını anlamadım ? Hesabını burada nasıl soracagız ? Adama tanrı gıbı tapan bır kıtle var, bu kıtle oy verdıgı surece bu dunyada hesap soramazsın. Bu kadar rezıllıge ragmne hala oy verıyor o yuzden benım bır umıdım yok.
  • O gün bu suçsuz insanlar silivri zindanlarına tıkılırken oh olsun diye sevinen islamcılara bir çift sözüm var. İnandığınız dinde “vebal” diye bir kavram var. Bu insanları içeriye tıkayanları o makama getirmek için siz icazet verdiniz. Siyasal islam böyle bir şey. Size dininizi unutturdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    yahu saldıranın da çaresiz olanın da sen olduğunun farkında değil misin? algı yapmaktan lafı çevirmeye çalışmaktan bir hal oldun. yazdıklarını suratına vuruyorum saldırıyorsun, iftira atıyorsun kanıtla dediğim için saldırıyorsun sonra çaresiz diye bana diyorsun. eğleniyorsan buna eğlen, bizim gibi. ahahahahah yazık laaa sana. bir de eğlendiğini zannediyorsun.

    işin daha komiği bunları sen herkesle yaşıyorsun. buna da ayrı gülünür. ahahahahaha
    Ahaahaha saldır saldır.. :) :)
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Sen gülebiliyor musun.. :) :) Ne güzelll ne güzelll..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Colda

    Nasıl kanıtlayabilirim ki? Sen de söylemiyorsun.

    Dilersen özelden adres telefon ver, yanına gelirim. Banka hesaplarına beraber bakarız.

    Eğer bir ödeme yoksa ben de burada özür dilerim.

    Olur mu? Hem çay da içeriz beraber.

    Alıntıları Göster
    Söylesene ne işine yarayacak benim ne işime yarayacak buradakilerin ne işine yarayacak, vallahi ben kul hakkında korkarım ve kimse için bu sözü kullanmamaya çalışırım ha illa benim günahlarıma ortak olmak istiyorsanız ki günahsız bir kul yoktur işte olmak istiyorsanız maaş alıyor yandaş şu bu diye yazın ben şikayetimi yapar mesajı sildiririm şahsıma asılsız iddialarda bulunuyorlar diyerek olur biter.. En azından birazcıkta olsa günahlarım azalmış olur..




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Güzel keşke muhalefette böyle görebilse bu olayları, ama amaç başka burada kurcalamak karalamak gün gelecek hesap soracağız demek belli ki birilerinin bir derdi var buralardan prim kasıyor diye insanın aklına gelmiyor değil..
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    ulan fetocu orrrrçun, ergenekon'un fetonun uydurması olduğunu reis bile söylemedi mi? ergenekondan hapis yatanlar bırak tahliyeyi görevlerine geri dönmedi mi? forumda fetocu istemiyoruz. biz bunların sülalelerinin kulaklarını çınlatmaktan sıkıldık, bunlar sıkılmadı hala...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Bu mesaj silindi.
    Fethullahçılığını saklayamayanlarda bugün. Yazın bunları bir köşeye.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    senin gibi yapmaya çalışıyorum, gerçi sen epey kişiye saldırıyorsun ama olsun o kadar. çaresizlik seninki sonuçta, yapacak başka şeyin yok. ahahahahah

    her mesajın ayrı komedi, daha çok yaz. millet için çeşitli iddialarda bulunurken kendine deyince kul hakkı demen komedi. senin mantığına göre sayende insanların günahları azalıyor diyebiliriz. az üstteki mesajından bahsediyorum, anlamazlıktan geleceksin diye yazayım.

    ve şimdi senin algı çalışman, lafı çevirmen ve çaresizliğini bir daha ortaya koyma mesajın gelecek. ahahahahah :) :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Aralık 2018; 4:24:30 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.