Şimdi Ara

Ergenekon ve Balyoz Kumpasları Şehitleri, Yandaş Basın Yazmaz Bunları (Kuddisi Okkır, Ali Tatar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
27.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Colda

    Kaç para veriyorlar? Doğru söyle, cidden merak ettim.

    Çok kalitesiz yorumların var, para veriyorlarsa cidden üzülürüm.

    Alıntıları Göster
    Anca kaliten bu kadar olur işte muhalefet olarak daha fazlası çıksa idi keşke de ülkeyi yonetebilseydiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Bunların hepsi aynı. Aynı şekilde algılar, aynı şekilde laf çeviriyorlar. İşin komiği konudan konuya fikirleri değişiyor. Başka konularda milleti eleştirdikleri şeylerin daha fazlasını kendileri yapıyorlar. Tabi sonra inkar etmek için çabalamaktan bir hal alıyorlar.

    Yalnız hepsi kendi yorumunu da katıyor. Mesela bu kasıtlı olarak noktalama kullanmıyor. Kullanmak için yazmaktan çok daha düşünüp vakit harcaması gerekiyormuş da muhalifler hak etmiyormuş. Bu saçmalığa eminim kendi bile inanmıyordur.
    He aynen hee.. Egleniyorum sunun yazdıklarını gördükçe yeminlen ;) ;) Hey nokta ve virgül nelere kadirsin o kadar rahatsız oluyor bir kesim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yahu insan kendi yazdıkları inkar ederken bu kadar mı komik olur? Ne oldu yazdıklarının aslında devamlı kendini üstün sanma olayına ters olduğunu mu anladın? Tam komedisin. İnsanlar dalga geçerken bile anlamıyorsun. Şu hesabı 2 farklı kişi yönetse ancak bu kadar olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Aralık 2018; 1:10:30 >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Aynaya baksan daha iyi, asıl eğlence orada. Tıpkı tüm forumun sana güldüğü gibi sen de kendine gülersin. Senin gibiler olmasa şu forumda durulmaz. Eğlence lazım millete. Kendinizi üstün sanıp aklınızca algı için uğraşırken rezil oluyorsunuz. Daha komik ne olabilir?

    Bitiyorum şöyle kendinin farkında olmayıp uğraşanlara. Bir ak bir kara dese bile farkı olamıyorlar. Tabi bize de gülüp eğlenmek kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Aralık 2018; 1:48:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Anca kaliten bu kadar olur işte muhalefet olarak daha fazlası çıksa idi keşke de ülkeyi yonetebilseydiniz..

    Alıntıları Göster
    Muhalefetlik ile alakası nedir?

    Her konuya boş boş yazılar yazıyorsun. Kirlilik yaratıyorsun.



    Ben senin kalitesiz yazılarından bahsediyorum. Soruya da cevap vermedin, korkuyor musun? Açık açık şuradan şu kadar para veriyorlar, alın terimin karşılığı bu demek zor değil.



    Aylar önce yazdıklarına baktım, bilgi adına çok çok az şey var ve yazdıklarının çoğu da gerçekleşmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Sizin gibiler anca millete hakaret edebilir işte bu kadar kaliteniz var o millete elin mahkum ihtiyacın var ama onlardan kendini üstün gören bir kesim işte bu yüzden iktidarda olamayacaksınız heee aynen herkes a haber izliyor ülkemde izlese idi a haber reytinglerde 1. liği geç bütün kanalların reytinglerini toplasan a haberi yakalayamıyor olurdu oda tv sözcü nün bile satışları ortada takvim güneş bak onlara sözcü kadar anca satıyor toplamları ama kalkmış millet a haber izliyormuş hee aynen izliyor komedi olmayın artık millet neyin ne olduğunu çok iyi görüyor artık sizin hayallerinize milletin karnı tok hangi milletmiş lafa bak bunlar sonra oy istemeye gidecekler milletten.. Bu ülke atak 'ı yapanı seçiyor bu ülke milli savunma da Dünya 'ya ilk 100 e giren iki şirketini sokuyor alman basını tarafından son yıllarda Türkiye 'nin atak ve altay hamlesi diye haberleri yapılıyor ve 1,5 milyar dolar ihracat diye haber geçiyor ama size sorsak eskiler daha başarılı idi o yüzden millet bunları seçiyor artık sizleri değil..

    Az önce uçak araba diyordun şimdi yine sandık millet edebiyatına döndün . İktirda olmayınca bu onların asgari ücretle süründüğü gerçeğini değiştirecekmi trolcüğüm

    Ha birde al sana reytingler:

    http://www.ranini.tv/reyting

    3. FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER

    15. ATV ANA HABER


    Bir şeyi tutarlı salla be

    Edit: Altay tankı demişken onun içinde cevap vereyim:

    http://savunmasanayi.org/altay-tanki-projesi-durdu/



    Edit2: Sesin soluğun kesildi sanki

    Alıntıları Göster
    Sen yazdıklarımı bile algılayamıyorsun daha kalkmış bana neler yazıyorsun,

    tane tane yazayım algıyabilesin diye diyorum ki millet a haber izliyormuş gerçekleri öğrenemiyormuş dedin ya bende dedim millet a haber izliyor olsa idi a haber reytinglerde diğer kanalların toplam reytinglerinden bak toplam reytinglerinden tıpkı şey gibi akp yüzde 40 42 ler alıyor ya muhalefet ise yüzde 48 alıyor ya mhp 'yi katmadan yazıyorum ha işte a haber de toplam kanalların reytinglerinden kat be kat daha fazla reytingi tek başına alırdı diyorum, yani a haber izlenmiyormuş ülke de sen demiştin ya millet yani akp 'nin çoğu a haber den başka bir şey izlemediklerini ifade ettin ya demek ki a haber izlemiyormuş millet izlemediği içinde a haber 15. sırada, fox ise 3. sırada oluyormuş, bunu da kendi kendine sen ispatlıyorsun ama daha benim ne yazdığımı ne dediğimi anlayamıyorsun sorun burada ve işte bir de ortada muhalefetim diye geçinmiyor musunuz tam komedi, önce bizim ne yazdığımızı bir anlayın ondan sonra bana link mink koy tamam mı!!

    Gelelim altay 'a ha işte sizin takip ettiğiniz kanalları sizler takip etmeye devam edin biz artık Altay 'ın motor ihalesine bile çıktık seri üretime geçilmesi için anlaşmalar yapıldı ve yanlış bilmiyorsa bmc motoru koyacağız diye ihaleler yapıldı sen kalkmış bana ne linki koyuyorsun altay artık üretime geçti sizin muhalefet kanalları sizi uyutsunlar haaa paylaşırlar mı başarıyı hiç yooo paylaşmazlar sizin gibileri nasıl kandıracaklar yoksa demi..

    Bende linkler koyayım altay için..
    https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=HAQHXIyBNY7UwQLDwazoAQ&q=altay+tank%C4%B1+%C3%BCretime+ba%C5%9Flad%C4%B1m%C4%B1&btnK=Google%27da+Ara&oq=altay+%C3%BCretime&gs_l=psy-ab.3.0.0i22i30l6.121.5099..7305...0.0..1.1434.4525.0j9j1j6-2j1....2..0....1..gws-wiz.....0..0j38j35i39j0i131.XoPy2zA6q60

    Görüyorsun dimi bir tane muhalefet haber sitesi gündemine bile almamış ilk sayfa arama da görüldüğü üzere neden sizler bilinçlenmeyesiniz diye eeee yoksa kaybederler yoksa kabul etmiş olurlar..

    O yüzden sizler algılara devam yılmak yok sizlere,
    http://www.gunes.com/teknoloji/altay-tanki-projesinin-ilk-asamasinda-250-tankin-seri-uretimi-gerceklestirilecek-869558
    https://www.star.com.tr/ekonomi/altay-tankinin-seri-uretimi-2019da-baslayacak-haber-1286517/
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/altay-tankinin-seri-uretimi-icin-geri-sayim/1149376
    http://www.hurriyet.com.tr/haberleri/altay-tanki
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/altay-tankinin-seri-uretimine-baslaniyor-454135.html
    https://www.haberturk.com/250-adet-uretilecek-1935054-ekonomi

    Al oku da biraz gözün gönlün açılsın oda tv sözcü okumaktan ne hale geldiniz..
    https://www.google.com.tr/search?q=altay+tank%C4%B1+%C3%BCretime+ba%C5%9Flad%C4%B1m%C4%B1&ei=JgQHXLr9HIXasAf247aICw&start=10&sa=N&ved=0ahUKEwi6qND4oIffAhUFLewKHfaxDbEQ8tMDCIIB&biw=1366&bih=667

    2. sayfaya geçtim yine bir sol kesim muhalefet haber sitesi yine yok haaaa demek ki birileri duymasın istiyorlar birileri bilgilenmesin hatta altay tankı tanıtıldığı gün motoru gösterildiği mümkün olduğunca gizleyeceklermiş muhalefetten ki haberler olmasın diyorlarmış vay beeee..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 5 Aralık 2018; 3:34:18 >




  • Sen hasta mısın olmayan şeyin neyini yazacağım ben, kendi kendine bir iddia da bulunuyorsun kaç para alıyorsun diye madem öyle ispatla o zaman para aldığımı maaşımı da öğrenirsin iyice saçmaladınız iyice haa..

    Gerçekler sizi daha çok rahatsız edecek sen boş de senin demenle olsa idi size göre şuan siz iktidarsınız ülke de heee aynen öyledir..
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Heee aynen heee anam babam aynen heee..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Durumun epey kötüymüş anlaşılan. Haklısın ben de senin yerinde olmak istemezdim. Üsteki üyenin dediği gibi bu işi para ile yapıyorsan işinde hiç iyi değilsin. Bunun için kanıta da gerek yok biliyorsun. Sen insanlara derken "yemişim kanıtı, ben diyorsam öyledir" diyorsun, unutma bunu ve tutarlı ol. Ya da olmada insanlar seni bol bol rezil edebilsin sen de hee aynen diyerek çaresizliğini ortaya koy.

    Çok eğlencelisin böyle devam et. Genelde senin durumuna düşenler konulardan kaçıyor. Ama daha çok konuya gir de daha çok kişi eğlensin. Olmuyor böyle

    Yalnız forumdaki üyelerden rica ediyorum bu üyeye kimsenin onun yazdıkları saçmalıkları ciddiye almadığını açıklasın. Ak forumlarda kendi kafasında olanlarla daha iyi ego tatmini yapabileceğini söylesin. Yazıktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Durumun epey kötüymüş anlaşılan. Haklısın ben de senin yerinde olmak istemezdim. Üsteki üyenin dediği gibi bu işi para ile yapıyorsan işinde hiç iyi değilsin. Bunun için kanıta da gerek yok biliyorsun. Sen insanlara derken "yemişim kanıtı, ben diyorsam öyledir" diyorsun, unutma bunu ve tutarlı ol. Ya da olmada insanlar seni bol bol rezil edebilsin sen de hee aynen diyerek çaresizliğini ortaya koy.

    Çok eğlencelisin böyle devam et. Genelde senin durumuna düşenler konulardan kaçıyor. Ama daha çok konuya gir de daha çok kişi eğlensin. Olmuyor böyle

    Yalnız forumdaki üyelerden rica ediyorum bu üyeye kimsenin onun yazdıkları saçmalıkları ciddiye almadığını açıklasın. Ak forumlarda kendi kafasında olanlarla daha iyi ego tatmini yapabileceğini söylesin. Yazıktır.
    Ahahaha yeminlen ciddi sorunları var üyenin adam takıntı hastası benim başka bir yer de başka bir düşünceye göre verdiğim yazdığım cümleyi alıp buraya uyarlıyor aahahahaha yok laaa vallahi yokkk kardeşime seni seviyorum demem ile sevgilimi eşimi seni seviyorum demem anlamını aynı olarak düşünebilen bir üye cidden yazık laaaa cidden gitmiş belli zamanında bir şeyler yapmışım kendisine bu kadar saldırdığına göre ahaahha.. :) :)

    Hadi forum 3 4 gün ceza versin şimdi bana sende rahatlarsın sana hakaret ettim diye ama aslında hakaret etmiyorum senin bulunduğun durumu açıklıyorum defalarca dedim bana yazma gene geliyor beni alıntılıyor bana yazmasa bile gidiyor başkaları üzerinden diyor ki ona bakmayın forumun şusu busu ya da gidiyor diyor şöyle böyle diye yazma diyorum yazıyor yazma diyorum yazıyor yazma diyorum yazıyor bak bu kadar yazdığım hal de bile gene yazacaktır çünkü var bir sorun.. Ahahaahahaha eğlenme vol.2 .. :)




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Senin kafa tam gitmiş galiba. İlk başta seviyesiz biçimde sataşıp duran sen olduğuna benim sana yaptığımı da söyle bakalım. Ne büyük sıkıntılar yaşattım da öyle yazmaya başladın bana? Ayrıca başka düşünce derken bana attığın iftira başka sayılmıyor haberin olsun. Yok kardeşmiş yok eşmiş falan alakası yok. Sen aklınca bana troll, işi bu iması yapmıştın şimdi de aynısını sana yapmışlar. Yani bu algın boşuna.

    Daha her mesajında kendini üstün görüp başkalarına "kendinizi üstün görmeyin" diye eleştirmen, hakaretler edip "hakaret ediyor bunlar işte" laf atman falan da var ama saymakla bitmez.

    İnsanlara yazma deyip konularda millete sataşıp duran kim? Dur yoksa bu konuda bile yaptığın halde gene inkar mi edecek hep yaptığın gibi?ahahahah Ya da kendi yandaşını bulduğunda ben dahil buradaki üyelere laf atan kim? Görmediğimizi falan mı sanıyorsun yoksa laa? Bu algın da boşa gitti görüyor musun? Tüüh laaa.

    Başkaları sana yazma deyince verdiğin cevabı ben de sana diyeyim, sen nasılsa aynı şeyler değil diye algını yaparsın gene. Sana mı soracağım ne yazacağımı?

    Yani forumda çok eğlendiğimiz üye var ama bu bir başka. Yani öyle böyle değil. Daha kendisiyle dalga geçildiğini bile anlamıyor. Sorunları olsa böyle yazmaz. Bu özel. Çok eğlenceli. Üstelik konularda pek çok kişiye arka arkaya sataşarak kendi istiyor. Millete bu kadar eğlence olmak isteyenleri kırmak olmaz ama dimi yaaa? :) :)

    Kısaca yav heee aynen :) :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Aralık 2018; 5:25:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Senin kafa tam gitmiş galiba. İlk başta seviyesiz biçimde sataşıp duran sen olduğuna benim sana yaptığımı da söyle bakalım. Ne büyük sıkıntılar yaşattım da öyle yazmaya başladın bana? Ayrıca başka düşünce derken bana attığın iftira başka sayılmıyor haberin olsun. Yok kardeşmiş yok eşmiş falan alakası yok. Sen aklınca bana troll, işi bu iması yapmıştın şimdi de aynısını sana yapmışlar. Yani bu algın boşuna.

    Daha her mesajında kendini üstün görüp başkalarına "kendinizi üstün görmeyin" diye eleştirmen, hakaretler edip "hakaret ediyor bunlar işte" laf atman falan da var ama saymakla bitmez.

    İnsanlara yazma deyip konularda millete sataşıp duran kim? Dur yoksa bu konuda bile yaptığın halde gene inkar mi edecek hep yaptığın gibi?ahahahah Ya da kendi yandaşını bulduğunda ben dahil buradaki üyelere laf atan kim? Görmediğimizi falan mı sanıyorsun yoksa laa? Bu algın da boşa gitti görüyor musun? Tüüh laaa.

    Başkaları sana yazma deyince verdiğin cevabı ben de sana diyeyim, sen nasılsa aynı şeyler değil diye algını yaparsın gene. Sana mı soracağım ne yazacağımı?

    Yani forumda çok eğlendiğimiz üye var ama bu bir başka. Yani öyle böyle değil. Daha kendisiyle dalga geçildiğini bile anlamıyor. Sorunları olsa böyle yazmaz. Bu özel. Çok eğlenceli. Üstelik konularda pek çok kişiye arka arkaya sataşarak kendi istiyor. Millete bu kadar eğlence olmak isteyenleri kırmak olmaz ama dimi yaaa? :) :)

    Kısaca yav heee aynen :) :)
    Hala yaa hala Ahaahahahah.. Bir üye düşünün size kafayı taksın her yazdığınızı kenara not alıp hatta nöronlarına yazık hafızasına yazsın ve sizi şöylesin böylesin diye paso mesaja boğsun, sevgilim olsa bu kadar yazmaz bana.. :) :) Ölü taklidi de yaptım yemedi.. Vay beee.. Ahaahahah..




  • Ne çok acı yaşamışız.. Unutulmayacak diri kinimiz var,

    elbet devran dönecek dedelerinize yaptığımızın on katını sizlere yaşatmayan namerttir!




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    Olduğuna inanılan öbür tarafın da yine inanılan yaratıcısının varsayılan kanun ve adaletine göre bu dünya yönetilemez. İnsanlar bu adalete kanuna güvenmemelidir yaşam ölçüsünde. Sonları bellidir o halkların. Herkesin dini, dinsizliği kendinedir. Lakin dini temellerle sineye çekmek haksızlığı büyük ahmaklık büyük hakarettir insan aklına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Her bir cümlen boş hala gelmiş burada laga luga yapıyorsun. Hiç sana cevap verecek vakti yok buradaki insanların! Adam gibi tek bir laf etmeden çık git şu konudan senin saçmalıklarını dinleyemez insanlar.Ayrıca ben kimse peşimden koşuyor demedim bak boş bir cümle daha! Sana burda 40 delil sunarım ama cahil ne anlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeFinger -- 5 Aralık 2018; 12:59:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.