Şimdi Ara

eRepublik Pakistan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sanırım topraklar el değiştirmiş uzun bir aradan sonra oyuna tekrar girdim ve elimizdeki topraklar da pakistan gibi dandik bir ülkeye gitti galiba...Nasıl Türkiye safında savaşa girebilirim acil yardım lütfen.



  • Milli Savunma Bakanlığı Talimatlarından....

    -Sırbistan Asyaya taşıma operasyonu hakkında bilgilendirme.-

    Amerikanın asya içlerine doğru ilerlemesi ve durdurabilecek bölgesel bir gücün bulunmaması nedeniyle Phoenix olarak müttefiğimiz Sırbistanın asyaya geçirilmesi kararlaştırılmıştır. Bunun için MPP sorunu olmayan Pakistan önce iran bölgelerinden sonrada doğu anadolu, karadeniz ve marmara bölgelerinden Bulgaristana, buradanda Sırbistan sınırlarına kadar ilerlertilmiştir. Daha sonra Sırbistan Pakistana saldırarak Asyaya kadar ilerlemiştir. Tüm cephe masrafları Sırbistan tarafından karşılanmıştır. Türkiyenin kaybetmiş olduğu 2 adet Q5 defans sistemi, 1 adet Q5 hastane ve 1 adet Q4 hastanenin masrafları Sırbistan tarafından karşılanacağı taahhüd edilmiştir.



    *Herhangi bir durum olduğunda bölgeyi pakistandan almamız 3 dk yı sürmeyecektir. Devlet başkanı Ertuğrul Han böyle demişti...
  • Umarım ters bir şey olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.