Şimdi Ara

Erepublik GOLD Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlamayı , erepublik.com daki altın fiyatının yarısı olarak belirledik.

Şuanki erepublik.com daki altın fiyatları ve bizdeki fiyatlama :

11 gold 4.9 € Euro, bizdeki fiyatı 4.9 tl

25 gold 9.9 € Euro, bizdeki fiyatı 9.9 tl

65 gold 24.9 € Euro, bizdeki fiyatı 24.9 tl

Bu 3 paketten dilediğinizi secebilirsiniz. Goldunuzu göndermeden önce size IBAN numaramı veririm , para hesaba yatar yatmaz tüm goldlarınızı TRY ye dönüştürerek, hesabınıza TRY olarak yolluyoruz. Bildiğiniz gibi oyunda 10 gold donate (bağış) sınırı var. Bu şekilde transferimiz 10 gold sınırına takılmıyor. Mail atarak almak istediğiniz miktarı söyleyiniz. Güven problemini aşmak için (eft masrafınız düşük ise) ilk 11 goldluk paketi tercih edebilirsiniz. KuveytTürk hesabını kullanıyoruz. Diğer bankalardan eft yoluyla transfer yapabiliyorsunuz. Eft ücretide bankadan bankaya değişiyor. Misal bizim kullandığımız bankada online eft işlemine ücret alınmıyor.

İletişim : erepublikgoldmarket@yahoo.com.tr

Uyarı : Ödeme banka hesabıma; havale , eft yoluyla yapılmaktadır.Kontür ile ödeme yoktur. Kredi kartım yok o yüzden gittigidiyor.com 'dan satış yapamıyorum. Ayrıca ilk müşterim ile yaptığımız alışverişi anlatmak istiyorum. Kendisi bu site üzerinden ilanımı görmüş. Beni aradı ve nasıl göndereceğim hakkında sorular sordu bende bu sitede olan bilgileri yineledim. Kendisi 5 TL Eft yaptı. Hesabımda parayı görür görmez, gönderdim. Şuan ki aramızdaki alış-veriş 125 TL oldu. Yani kısacası ben kimsenin 3-5 TL sini almak için herhangi bir dolap çevirmiyorum. Dileyen en küçük paketten alır daha sonra güven sağlandıkça paket alımlarını yükseltir. Elimden gelse önce göndereyim siz sonra havale yapın dicem fakat buda çok riskli olucak, bir kere kazık atar bir daha da alış veriş yapmaz. Ama ben satış yapmak için hep burdayım. Alış-verişimiz olan kişiler hertürlü görüşünü bu konu altında paylaşabilirler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 2 Ocak 2012; 0:43:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Havale ayni bankadan acılan 2 hesap arasında yapılan para aktarma işlemidir.

Eft ise iki farklı bankadan açılmış hesaplar arası para gönderme işlemine denir.

Kuveytturk hesabınız varsa (ki benim hesabım kuveytturk) havale yapmış olursunuz başka bankadan IBAN numarama para gönderecekseniz eft yapmış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 28 Nisan 2011; 17:02:33 >

Orijinalden alıntı: cemrec1

selamlar kardeşim ö.m. atıyorum gold almak istiyorum.

Merhaba,

Ö.M gönderildi.

Final haftasındayız, geç cevaplarım için kusuruma bakmayınız. Sipariş aşamasındaki arkadaşlara cep telefonumu veriyorum. (haberleşme daha hızlı sağlansın diye.)

Wow retail Gold satışı
    geçen yıl açıldı
    GOLD ALIMI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gold satiyorum ihtiyaci olan arkadaslar pmden ulasabilir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.