Şimdi Ara

Eren Erdem: (Anket) Atilla Taş Erdoğan'la kafa kafaya oy almıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kutu kola Erdoğan karşısında %48 oy alıyor diyen Eren Erdem yeni bir seçim öncesi anket sonucu paylaştı.

Etkili Habertwitter
    “CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem: "Seçimden önce 'Atilla Taş mı, Erdoğan mı?' anketi yaptırdık. Atilla Taş, Erdoğan'la kafa kafaya oy almıştı."”
    https://twitter.com/etkilihaber/status/1681013753981157378?t=O96wI_5-EJYQB57bu5tIkg&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 17 Temmuz 2023; 23:19:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sevilmediğini biliyoır, istenmediğinide biliyor. Ancak anketlerde halkın Erdoğan'dan iyice bıktığını, ekonomik sıkıntılardan illalalah getirdiğini görünce halkın istediği ismi değilde kendini zorla dayattı. Muhtemelen eş dost akraba, mezhep kendinden olanları her yere (A10 Aralıkçılar) doldurmak istedi.

Ama halk bu herifi kutu koladan dahi az seviyormuş, kendini dayatıp şahsi menfaatleri uğruna ülkeyi karanlıpğa gömdü. Hala o koltukta oturuyor yardakçılarına menfaat sağlamnak için partinin imkanlarını peşkeş çekmek için.

• Seçim yardımları böyle anketlerle birilerinin cebine giriyor. Başka bir açıklaması yok bu işin.

Sevilmediğini biliyoır, istenmediğinide biliyor. Ancak anketlerde halkın Erdoğan'dan iyice bıktığını, ekonomik sıkıntılardan illalalah getirdiğini görünce halkın istediği ismi değilde kendini zorla dayattı. Muhtemelen eş dost akraba, mezhep kendinden olanları her yere (A10 Aralıkçılar) doldurmak istedi.

Ama halk bu herifi kutu koladan dahi az seviyormuş, kendini dayatıp şahsi menfaatleri uğruna ülkeyi karanlıpğa gömdü. Hala o koltukta oturuyor yardakçılarına menfaat sağlamnak için partinin imkanlarını peşkeş çekmek için.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Şu koltuk inadı yüzünden sevenler de sevmiyor artık. İstifa etmez de İstanbul-Ankara gibi şehirlerin muhalefet adayları CHP'den çıkarsa

bu illeri garanti kaybedeceklerini düşünüyorum. Tanıdığım birçok kişi Kılıçdaroğlu'na tepki olarak CHP'ye oy vermemeyi düşünüyor.

Birçok kişiyi kızdırdı. Tek çare diğer muhalif partilerin birleşip ortak aday çıkarması, CHP'yi yeniden yapılanmaya zorlaması.

• Eren Erdem’in, genel seçim sonrası parti içindeki yetkisi artırılması parti tabanında tepkilere neden olmuştu. Eren Erdem yöneticilerden üyelere, delegelerden milletvekillerine kadar partinin tüm kesimlerine yönelik Medya İletişim Yönergesi’yle CHP’nin Medya Tutum Belgesi’ni yenilemesi sonrası bir tepki de Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, yayınladığı Youtube videosunda;

“Eren Erdem kim kardeşim! Kimdir, nereden çıkmıştır? Nedir bu adamın etkisi, gücü?”

“Eren Erdem’i hayatımda sadece 1 kere gördüm, gazete çıkardıkları için beni ziyarete gelmişlerdi. Kendi halinde, şu koltuğa bile oturtmayacağım birisi. Şimdi bu adam CHP’ye yön veriyor! Öleyim Allah’ım. Gerçekten öleyim Allah’ım!” dedi

Levent Gültekin'den kendisine 'müptezel' diyen Eren Erdem'e yanıt: CHP’deki çetenin yeni tetikçisi

ınternet haber
    Levent Gültekin'den kendisine 'müptezel' diyen Eren Erdem'e yanıt: CHP’deki çetenin yeni tetikçisi
    https://www.internethaber.com/levent-gultekinden-kendisine-muptezel-diyen-eren-erdeme-yanit-chpdeki-cetenin-yeni-tetikcisi-2314214h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 18 Temmuz 2023; 1:6:45 >

• Bu eren Erdem chpnin sonu oldu. Olacak demiyorum oldu. Bu saatten sonra CHP peşinde koşan ya çıkarı vardır yada mezhepsel yakınlık duyuyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dedemin kutu kola kadar mı değeri varmış yani, Eren Erdem ne demek istiyor?

https://twitter.com/sjw_erlik/status/1681021073922445312?t=qAmI88da6H8Egmj5hhUbWQ&s=19

Mevcut siyasi dönemde iktidara rakip onca parti varken, "rakip" yok buna da acıyorum. Vah halimize. Bu sistemde adam gibi adam da çıkıp elini masaya vuramaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.